Şimdi Ara

samsung s2 (2.3.5 ) root yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle belki çok acemice olacak ama 2 yııllık bir ideos x5 kullanıcısı olarak. s2 ye gecen hafta geçmiş bulunmaktayım tabiki stock romda kalamam x5 den takındı oldu önce root olmam gerekli sonra ime yedeğini almalıyım sonra custom rom işinine girecem ama önce biri yada birileri bana root olup ime yedeği nasıl olunur onu anlatabilirmi ? model no.. 2.3.5 - ana bant sürümü- ı9100xxkı3 kernel- 2.6.35.7

• quote:

Orijinalden alıntı: Deyneksiz

arkadaşlar öncelikle belki çok acemice olacak ama 2 yııllık bir ideos x5 kullanıcısı olarak. s2 ye gecen hafta geçmiş bulunmaktayım tabiki stock romda kalamam x5 den takındı oldu önce root olmam gerekli sonra ime yedeğini almalıyım sonra custom rom işinine girecem ama önce biri yada birileri bana root olup ime yedeği nasıl olunur onu anlatabilirmi ? model no.. 2.3.5 - ana bant sürümü- ı9100xxkı3 kernel- 2.6.35.7

2 yıllık cihaz S2

Ana konusu ve 100 lerce aktif kullanıcısı var DH de.

Ayrıca 4.1 almış / alacak bir cihazı 2.3.5 ile ROOT yapmak / yedek almak neden gerekli ?

S2 - İDEOS X5 birbirine her anlamda uzak cihazlar.

• git güncelle önce :D sonra roma gerek varmı sen karar ver
  • doru söylüyorsunuz arkadaşlarda ben telefonun yedeğini değil ime gideğini almak istiyorum ? ben güncellemeden root olayım diyomki efs klasörüymüş sanırsam s2 de ime olduğu klasöf onu yedekleyeyim bir de kamerada beyaz yüzeyde çekerklen pembelik oluyor onu nasıl hal edecem bu pembelik çok kötü

birde başka bir forumda söyle bir şey okudum pembelikle alakalı bilmem deneyen oldumu

alıntı
    ''
    stock romda pembe kamera olayı başıma gelince Bunun üzerine romu değiştirdiğimde önce criskelo v6 ve şimdi checkrom hd v5 yükledim. Bu iki romda bu soruna rastlamadım. bence donanımsal değil gibime geliyor ''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deyneksiz -- 7 Mayıs 2013; 12:31:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.