Şimdi Ara

samsung s2 Emmc arizasi olanlar dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oncelikle konuyu yanlış yere actiysam kusuruma bakmayin gelelim konumuza gecen ay rom custom rom atarken wipe lardan sonra telefon kendiliğinden kapandı ne yaptıysam nafile acilmadi biraz arastirinca emmc ( hafiza chipi ) yandigi sonucuna vardim servise verdim anakartin degismesi gerekyigi soylendi yuklu bir para istendi bende bu forumdan CEMALEFENDi diye bir arkadasla irtibata gectim kendisi gercekten cok mutavazi ve beyefendi bir insan sagolsun telimi yolladim 3 gun sonra emmc degistirip telefonumu bana geri yolladi telefonum suan sifir gibi calismakta ayni zamanda sadece samsun s2 chip degisimi degil tum android telefonlarda bu islemi yapiyor kendisine burdan tkr tesekkur ederim

Cemalefendinin profil sayfasi
    https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=13335

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhankuzu -- 27 Mart 2014; 22:41:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• custom rom odinden orjinal rom yüklerken bile anakart bozulabiliyor galaxy ace 2 im vardı önceden 4.1.2den 2.3.6ya dönerken 4mblık güncellemeyi yaparsan telefon direk brick oluyordu bu tarz rom işleri her zaman risk faktorü vardır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.