Şimdi Ara

samsung s2 kapandı açılmıyor.. yardım!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
3.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefonum an itibariyle kendiliğinden kapanmış ve bir daha açılmamaktadır. bataryayı, sd kartı, sim kartı çıkardım, bekledim, taktım olmadı. şarj cihazına taktım olmadı, pcye taktım olmadı, 3 tus yaptım, recovery modda acmaya calıstım vb herseyı denedım sanırım bir türlü açılmıyor. root, rom vb hiç bir şey yok. jelly beam yuklu. 2 sorum var. 1. sizce neden boyle olmustur? 2. garantisi devam ediyor, bunun için bir ücret isterler mi? başına gelen arkadaşlarım var mı acaba?

• brkk_ kullanıcısına yanıt
    s2 de çok yaşanan bir donanımsal sorun. XDA da en az 30 tane kapanıp açılmayan s2 konusu var. Garantiye kapandı açılmadı diye yollayın, anakart değişimi yapıp geri yollarlar. Düşük ihtimal para iadesi yada birebir değişim. Ücretsiz yapmaları gerek, eğer para isterlerse, kabul etmeyin. Farklı bir servise verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dampierre

s2 de çok yaşanan bir donanımsal sorun. XDA da en az 30 tane kapanıp açılmayan s2 konusu var. Garantiye kapandı açılmadı diye yollayın, anakart değişimi yapıp geri yollarlar. Düşük ihtimal para iadesi yada birebir değişim. Ücretsiz yapmaları gerek, eğer para isterlerse, kabul etmeyin. Farklı bir servise verin.

çok teşekkür ederim arkadaşım :)
  • benim de S2 telefonum babamla konuştuktan sonra kilitlendi kaldı öylece. pili çıkarttım tekrar taktım telefon açılmadı.
    fakat kameranın olduğu yer pil takılı olduğu zaman kendiğilinden ısınıyor ama telefon hiç açılmıyor.
    tuş kombinasyonlarınıda denedim olmadı.

istanbul avcılardayım. tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.