Şimdi Ara

Samsung S20 (FE) Fan Edition -Ana konu- (Rom,Custom rom,root, edit) (SNAP865) ui 6.1.1 A14 çıktı. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
21
Favori
7.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Uzun zamandır ben de rom ve root işlerine girmiyordum ancak A14 ile gelen yapay zeka çok iyi.

Hem kameradaki yapay zeka hem telefon görüşmelerindeki yapay zeka güzel çalışıyor.

Ayrica daha uzun ekran suresi almaya başladım. 7 saati geciyor ekran sürem. Telefon 4 yıllık ve batarya orjinal. Değişmedi hiç.

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    Custom rom için root gerekli magisk ile banka uygulamalarında gizleniyor ama yine de beni tedirgin ediyor cihazı rootlamadan custom rom atmamın imkanı var mı
  • dogan.aslan0 D kullanıcısına yanıt

Hocam ben de android 14 kurdum ve cihazım root lu değil.

root atmadan da custom rom atabiliyorsunuz.

Hatta emin oolmak için root checker kurdm, cihazınızda root yetkisi yoktur dedi.

• Öner kullanıcısına yanıt
    Hocam samsung cloud gibi samsung uygulamalarına bağlanabiliyor musunuz ve banka uygulamaları sorun çıkartıyor mu ayrıca üstteki mesajlarda cihazın açılış ekranında kırmızı yazı çıkıyor yazılmış bu yazı her kapat açta çıkıyor mu ve kapat aç yapınca cihazı bilgisayara bağlama gibi durumlar gerekiyor mu? cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
  • dogan.aslan0 D kullanıcısına yanıt

Samsung cloud kullanmıyorum ama google drive da sorun yok.

Banka uygulamalarında da hiç sorun yaşamadım. Rootlu cihazda "cihazınız rootludur güvenlik sorunu vardır" gibi uyarılar verirdi.

Zaten güvenlik sebebiyle root olsa bazı banka uygulamaları çalışmıyor. Daha önceki telefonumda root attıktan sonra akbank çalışmamıştı.

Şu anki telefonumda sorunsuz çalışıyor, roota dair uyarı da yok.

Açılıştaki kırmızı uyarı "boot kilidini" açtığımız için geliyor. "Telefonunuz güvenli olmayan bir yazılım çalıştırıyor olabilir" diyor.

Bende şöyle bir sıkıntı oldu, kurulum yaparkan bazı alanları seçip wipe yapıyorsun ya, işte bende 1 bölüm deaktifti, seçemedim ve wipe yapamadım orayı.

Bu nedenle telefonu kapatırsam açmak istediğimde 2 kez samsung ekranında reset atıyor, ama 3. de açılıyor.

Zaten 2 haftada bir kez kapatıp açıyorum bu nedenle dert etmiyorum.

Sadece açılışta bu sorunu yaşıyorum. Açıldıktan sonra herhangi bir sorun yok. Bütüm özelliklerini büyün uygulamaları kullanabiliyorum.

• Merhaba kutudan geldiği gibi yüklü A11 Oneui 3.1 ile kullanıyorum 2 senedir. Bu romu yüklersem binary / anabant sürümü muhtemelen artacak. Bir daha aynı stock a11'e geri dönebilir miyim? İzlenimleriniz nasıl? Tüm özellikler çalışıyor mu? Kamera kalitesi iyi mi bu sürümde?

• Bu kadar faydalı bilgiler için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.