Sürpriz, android 14 ve one ui 6.1 artık telefonumuzda. Tabi custom rom olarak. Herşeyi sağlıklı çalışıyor. Sorularınız varsa alabilirim. Bütün cevaplat ilk 3 mesajda. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 9 Temmuz 2024; 20:24:41 > |
Samsung S20 (FE) Fan Edition -Ana konu- (Rom,Custom rom,root, edit) (SNAP865) ui 6.1.1 A14 çıktı. (3. sayfa)
-
-
un1ca 2.1.5 (11/07/2024) yeni sürümü yayınlandı. Şimdi daha sorunsuz çalışıyor. Bilgi edinmek için, ilk mesajda bulunan tlgram grubumuza beklerim.
-
Yeni twrp sd kartı gören sürüm yayınlandı ve kuruluma ekledim, grupda bütün dosyaları bulabilirisinz. sorularınız için gruba beklerim.
-
Merhabalar, s20 fe un1ca 2.2.1 kullanıyorum, şu anda oldukça stabil, custom kernel hakkında bir sorum var. Aeretrea kerneli kurmamın bana performans, optimizasyon ve stabilite konusunda bir artısı olacak mı, avantaj dezavantajları nedir, stock kernelde mi kalmam daha iyi olur yoksa aeretreayı yüklemeli miyim?
Ayrıca root için magisk mi yoksa kernelsu mu daha iyi bir çözüm, bilgilendirirseniz sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Getramen -- 26 Ağustos 2024; 13:57:36 > -
Merhaba, galiba gruba geldiniz ama ben yinede burdan yazayım dedim.
aeretrea 23/08/2024 sürümü çıktı gayette iyi , 2 senelik cihazımda hem batarya hemde performansı iyilerşti,
root için magisk öneririm, çünkü bankalara rootu gizleyebilirsin, aksi halde banka uygulamalrında sorun yaşarsın.
-
Evet gruba geldim, grupta aeretrea ile magisknin uyumlu olmadığı, aeretrea ile kernelsu kullanmam zorunda olduğum konusunda bazı geri dönütler aldım. Bu konuda bir bilginiz var mıdır? Aeretrea ile magisk kullanamaz mıyım?
-
Bende ikiside yüklü, magisk kullanıyorum ben. Onu kim demişşse sallamış.
-
roottan sonra widevine lisansı ve temassız ödeme durumları nedir? bozuluyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
widevine nedir bilmiyorum ama temazsın ödeme çalışıyor.
-
Netflix sertifikadanmı bahsediyorsun, o zaten yüklü geliyor. Birde magisk ile fixleninçe full çalışıyor.
Nfc aktif çalışıyor merak etme
Benim tel bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 27 Ağustos 2024; 14:36:47 > -
evet netflix ama sadece netflix değil çoğu uygulama o lisansa bakıyor full HD için. Hala L1 olarak kalıyorsa iyi. nfc ödemede hangi bankaları deneyebildiniz hocam bazıları geliştirici seçeneği açık olsa bile ödeme yaptırmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 27 Ağustos 2024; 14:49:14 >
Geliştici seçenekleri kapatabilirsin. sorun yok, bütün bankalara kullanabilirsin sorun olacağını sanmam
-
zaten öyle yapıyorum demek istediğim şey o değil, bu bankalar "geliştirici seçeneklerine bile" zorluk çıkarıyorsa root olmasına daha çok zorluk çıkaracaktır. teşekkürler inceleyeceğim.
Root olması sorun değil, hatta bi kaç banka rot yetkisi istiyor ( mesela akbank) ne yapacaksa artık. Kaç sefer uyardım ama kaale alan olmadı .
-
Custom kernel olarak prime kernel (kranel) i mi önerirsiniz yoksa aeretreayı mı, hangisi daha iyi
-
Merhaba, telefonumun orijinal ekran koruyucusunu değiştirmek istiyorum. Aynı ekran koruyucusunun ya da daha iyisinin linki mevcutsa gönderebilir misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba kardeşim, hangi ekran koruyucu, nerden aldınızki, biz onu bilemeyiz maalesef.
Telefonu aldığında ekran kouyucu ile gelmiyor.
-
Hepsiburadadan almıştım telefonun üzerinde gelmişti
Ekran koruyucu tavsiyeniz var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Açık konuşayım pek tavsiye edemem çünkü ekran koruyucu kullanmıyorum. Aamazonda şubu buldum bakabilirsin. Yorumları iyi gibi.
amazonJETech Ekran Koruyucu için Samsung Galaxy S20 FE 6.5 Inç, Temperli Cam Film, 3 Pakethttps://www.amazon.com.tr/JETech-Koruyucu-Samsung-Galaxy-Temperli/dp/B08VN3G9TV/ref=sr_1_3_sspa?crid=HA40G1M60206&dib=eyJ2IjoiMSJ9.VAU3vkXtAr8ndLwuJ-VqUWJvU0V5Bviz6HaS6UJpXmQL71Pu4-kEVNpYychRW9twJE7tODVsO7-sMrdxXU921jez3DyYtSO7JzSASSXx_dYsXx5zX3Sq3tVhw0GN5HfGfyhecHjvfr7UqJ2Wui_PHo5rosLQGpXv0mROIXUXdyRVkpwSEaWzk5PfH63ePGuziAPGKat4SiFa66NwBO62rwWrB1Whh4rxxE54u6w_MkcuKElMeC9W-M5p2gJEKu6Dncnhby6Q5vNryhnZ4yDJITZpaTlnEYDzL5QRvEpyFcA.UcA2snULeBfVTP5MB6Ugn21DyOHxutIaiBUFY4oBPgw&dib_tag=se&keywords=s20+fe+ekran+koruyucu&qid=1725428002&sprefix=s20fe+%2Caps%2C235&sr=8-3-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9hdGY&psc=1
-
merhaba 6.1 sürümünün batarya performansı nasıldır? stok 4.1 android 12 kullanıyorum. %5ten sonra anında 1e düşüyor batarya. benim için batarya performansı daha önemli. veya hâlihazırda OTAda bekleyen android 13 oneui 5.1 sürümünü kurmalı mıyım?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X