Şimdi Ara

Samsung S20 (FE) Fan Edition -Ana konu- (Rom,Custom rom,root, edit) (SNAP865) ui 6.1.1 A14 çıktı. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
21
Favori
7.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynen öyle oldu zaten 😂😂

Şarj bilgisi detayını "son sarjdan bu yana" olarak seçince Telefonu pc ye takıp dosya aktarmak istiyorum, kabloyu taktigim an şarj bilgileri sıfırlanıyor. Bu sebeple eski sürümü kurmak istemiştim.

Şarj bilgisi detayını "bugün" olarak seçersem de ertesi güne kalan şarjı yine sifirliyor. Bu versiyonu bu yüzden sevmiyorum.

Bir de bu kerneli nasıl yüklerim onu anlatabilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 9 Ekim 2024; 11:25:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öner kullanıcısına yanıt

Kernel yüklemeyi ilk mesajda anlattım hepsini. .

Ben şarj artık takip etmediğim için umrumda değil, zaten 2 sene doldu, bi 2 sene daha benimle bu.

• Yeni güncellemeyi twrp den yüklendiğimde tekrar format atmak lazım mı?

Yeni kurdum, bütün ayarları yaptım. Yeniden sıfırlamak sorun olur benim için.

Sorun olabilir, yeni sürümden sonra ota üzerinden olduğu için hiç sorun olmaz, lakin 2.2 den 2.5 format atmadan geçersen sorun olabilir. Format atarak yüklerseniz daha sağlıklı olacaktır

• Hayalci kullanıcısına yanıt

Zaten Unica 2.5.0 yüklü.

Daha güncel sürümü mü çıktı?

Ben yükledikten sonra yeni sürüm var yazısını okudum da o nedenle sordum, daha yenisi mi çıktı, yüklersem format gerekir mi diye?

Telefon ayarına gir, unica ayarına gir, en altta unica update basarsan güncelleme kontrolu olacaktır, yeni sürüm çıktığında burdan direk yükleyebilirsin.

Hocam Güncelleme gelmiş, indirdim ancak TWRP ekranında kalıyor.

Buradan nasıl devam edeceğim?

Telefon burda kaldı...

selamlar. twrp kendi hafızayı görmediği için yükleme yapmıyor, sistem açılırsa, update ekranında rom indikten sonra sonra, sd kart varsa, sağ üstte 3 noktaya bas export seçeneğine bas, romu sd karta kopyalasın, sonra twrpden sd karttan direk yükrlersin.

1. Romu hangi klasöre indiriyor? klasörleri görebiliyorum, oradan bulup karta kopyalayayım.
    2. Bunu yükleyince yine wipe yapıp sıfırlamak gerekecek mi?

Biraz acil cevaplarsan sevinirim çünkü telefonum sabahtan beri açılmıyor. TWRP ekranında kaldı ordan öteye gitmiyor.

Yeniden başlatsam da yine TWRP ekranına geliyor.

Download bitti ama sağ üstteki 3 noktaya basınca "export" diye birşey çıkmıyor. Settings için de de öyle bir şey yok.

İnstall dersem indirdiği romu kurmak için telefonu kapatıp twrp modunda açıyor ama orda da yükleyecek bir rom bulamıyor.

Samsung S20 (FE) Fan Edition -Ana konu- (Rom,Custom rom,root, edit) (SNAP865) ui 6.1.1 A14 çıktı.

Bendede aynısı oldu, napacağımı şaşırdım, rootla update kısmı devre dışı bıraktım, şu anlık 2.5 kullanmaya devam.

Hocam bir çözüm bulabildiniz mi?

yok, romu yapanda yapmamış, direk hafızayı tanıysan özel twrp yapacakmış beyefendi, ben hafta sonu direk sıfırlayıp geçeceğim yeni roma.

Tekrar sifirlamak istemiyorum. Sifirlamadan bu güncelleme yapılmıyor mu?

twrp üzerinden rom yükler gibi direk üstüne yüklemek gerekiyormuş.

İndirdiğim 4gb lik rom nereye iniyor onu bulamiyorum.

Bulsam sd karta kopyalarim.

Benim için önemli olan telefonun sıfırlanması.

Eğer bu olacaksa güncelleme yapmam. Boyle kullanırım. Şu anki hali bile çok iyi.

O konuda net bilgi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 24 Ekim 2024; 0:42:9 >

Bende bulamadım,o yüzden pcde ayrı indirdim bu akşam yükleyeceğim.

Ben şehir dışındayım bugün.

Deneme başarılı olursa pc de indirdiğin linki ve sonuçları paylaşır mısın?

• Android 14 yükleyen kimse yok sanırım.

Bu konu neden bu kadar boş anlam veremedim. Samsung S20 (FE) Fan Edition -Ana konu- (Rom,Custom rom,root, edit) (SNAP865) ui 6.1.1 A14 çıktı. 

Samsung resmi romlar gayet stabil, uygulama desteği verdiği sürece de Android 13 yeterli gelecektir.
    Çoğu insan custom rom işlerine sistem eski kaldığında yada sorunlu resmi sürümlerden dolayı geciyor. Daha iyi pefromans, daha fazla ince ayar, pil ömrü vs isteyip geçen kısım azınlık oluyor.

Ben xiaomi kullanırken direkt eu rom kurmuştum, üstünde gelen romlar genelde ağırlaştıriyor cihazı. Samsung da kurma ihtiyacı duymuyorum şu anlık. Reklam ve gizlilik ayarlarını kapatınca da güzel oldu.

Ne zaman kullandığım uygulamalar Android 13 ve altında çalışmaz o zaman custom rom kurarım, şimdilik gayet memnunum. Fine - Good lock uygulamaları ile de özelleştirme seçeneği mevcut.

Konu sahibi güzel rehber konu hazırlamış, teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.