Şimdi Ara

SAMSUNG S24 SERİSİ EKRAN SORUNLARI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
875
Cevap
28
Favori
40.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu fotoğraflardan var yada yok denemez. İnsanları yanlış yönlendirirsiniz. Benim koyduğum resme de var demiştiniz oysaki upload da düşen kalite yüzünden oluşan şeylerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cekto C kullanıcısına yanıt

2. ve 4 resime bakılırsa ve yüklerken kaitenin düştügü varsayılırsa hiçbirşey yok gibi hocam

canlı bakın bu sizi rahatsız eder eger gerçekten varsa

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Sizi rahatsız etmiyorsa uğraşmayın dedim hocam. Bana gözüktü fotoğrafta, sonuçta arkadaş sormuş. Her yazdığımda kanun değil sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 4 Şubat 2024; 21:35:27 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcemre

Sizi rahatsız etmiyorsa uğraşmayın dedim hocam. Bana gözüktü fotoğrafta, sonuçta arkadaş sormuş. Her yazdığımda kanun değil sonuçta.
    İşte bana da var hocam kumlanma diyordunuz ama yoktu işte. Resimler hele ki kalitesi sonradan oynanan resimler çok yanıltıcı olur. Anlatmak istediğim şey basit, resimler ile fikir dahi belirtmeyin herkes bilinçli kullanıcılar değil, adam servislerde sürünür varmış diye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 4 Şubat 2024; 21:37:31 >
    Bu konu ne için var hocam, resim atmayın bunu yapmayın hiç kimse bir şey yazmasın mı?

Sizde yoksa bu konuda ne işiniz var acaba, ana konuyu kirletmeyin diyordunuz burada yazıyoruz yine gelip laf atıyorsunuz

• blackcemre kullanıcısına yanıt

SAMSUNG S24 SERİSİ EKRAN SORUNLARI 

• quote:

Orijinalden alıntı: blackcemre

Bu konu ne için var hocam, resim atmayın bunu yapmayın hiç kimse bir şey yazmasın mı?
    Yok ne yaparsanız yapın ama resimleri bilirkişi gibi yorumlamayın diyorum. Bende olmadı, başkasında da olmayacaktır. İnsanları yanlış yönlendirirsiniz. Anlaşılmayacak birşey yok burda.

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

İşte bana da var hocam kumlanma diyordunuz ama yoktu işte. Resimler hele ki kalitesi sonradan oynanan resimler çok yanıltıcı olur. Anlatmak istediğim şey basit, resimler ile fikir dahi belirtmeyin herkes bilinçli kullanıcılar değil, adam servislerde sürünür varmış diye..

Alıntıları Göster
    Ayrıca sizi rahatsız etmiyorsa uğraşmayın diye de belirttim hala yazıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 4 Şubat 2024; 21:40:0 >
    Neyi yorumlayalım peki bu konu ne için var Resim atma video atma onu yapma bunu yapma. Neyle anlaşılır peki burada yardım isteyen kullanıcılara ne diyelim. Ayrıca sizde yok diye herkeste olmayacak diye bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 4 Şubat 2024; 21:41:51 >
    Madem bu kadar emindiniz niye fotoğraf attınız? Yorumlayalım diye sanırım. Sizinde ilk başta fotoğraf atmanız hataydı o zaman. Direkt resimden anlaşılmıyor deseydiniz, bir de fotoğraf attınız

Hocam ben sizi uzun süredir takip ediyorum forumda. Yorumlarınız, kullandığınız cihazlar hakkında sorulara verdiğiniz yanıtlar hep ilgiyle okudum hala da okuyorum gerçekten. Forumda bence belirli zaman geçiren herkesin tanıdığı birisiniz zaten. Ben sizi yıllardır biliyorum. Forum nasıl kullanılmalı sorusunun örneği gibisiniz.

Sadece sanki bu mevzuda bize en baştan sinirlendiniz bazen bize önyargılı yazıyorsunuz gibi geliyor.

Yanlış anlamayın dediğimi de lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 4 Şubat 2024; 21:44:57 >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt

şuanda sizde cihaz yok yorum yapmayın lütfen !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsairms -- 4 Şubat 2024; 21:44:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prfssr

Hocam ben sizi uzun süredir takip ediyorum forumda. Yorumlarınız, kullandığınız cihazlar hakkında sorulara verdiğiniz yanıtlar hep ilgiyle okudum hala da okuyorum gerçekten. Forumda bence belirli zaman geçiren herkesin tanıdığı birisiniz zaten. Ben sizi yıllardır biliyorum. Forum nasıl kullanılmalı sorusunun örneği gibisiniz.

Sadece sanki bu mevzuda bize en baştan sinirlendiniz bazen bize önyargılı yazıyorsunuz gibi geliyor.

Yanlış anlamayın dediğimi de lütfen.
    Aslında birşey demiyorum ama forumun dili soğuk. İnsanlar da eleştirilmeye gelemiyor maalesef. Ben sataşıyorum zannediyor. sadece upload sonucu oluşan kalite kaybından dolayı resimler ile yorum yapılamaz diyorum. Benim cihazda nokta kusur yoktu, attım foruma, kumlanma var hocam yazdı bir çok kişi.

Bakın bu forumda ekran sorununu göstermek için scrrenshot atan insanlar var arkadaşlar, o kadar uzak konuya.. Bunun gibi niceleri var, bu şekilde bu adamlar yanlış yönlendirilir. Aslında bunu anlatmaya çalışıyorum, hepsi bu. Yoksa sorunu paylaşın, yabancı forumdan örnekleri paylaşın, servis süreçlerini paylaşım, benim hiçbir lafım yok.

• bu fotograf hakkında bir yorum yaparmısınız lütfen

• blackcemre kullanıcısına yanıt

Selamlar, iPhone 12 Pro Max’den beridir 8 bit değerinin üzerinde bir ekran kullanılıyor. Belirttiğiniz gibi Apple bunu açıklamaktan çekiniyor ancak en son iPhone 13 Pro Max’e uygulanan UV measurement testinde %67’lik bir oran elde edilmişti. Bu da ekranların 8 bit olmadığını gösterir.

Testi göreli uzun süre oldu şuan linkini araştırdım ancak bulamadım. HDR video kayıdını 10-bit gerçekleştirip 8 bitte gösterim yapacağına çok ihtimal vermiyorum. Kuvvetle muhtemel ekranlar 10 bit.

• Prfssr kullanıcısına yanıt

adamın söylediği çok basit bir şey neyini anlamadınız ?

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Anlamadığımı nereden çıkardınız? Ben genel anlamda ona 2 haftalık sürece istinaden bir cevap yazdım o da bana zaten ifade etti bakış açısını, ben de onu anladım. Konu kapandı.

Sizi ilgilendiren bir durum yok zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 4 Şubat 2024; 22:43:10 >
  • @DH Anonim Bende S24 var ve ekranı böyle. Normal bir durum mu bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazK2 -- 5 Şubat 2024; 0:32:42 >

• BeyazK2 B kullanıcısına yanıt

Bu soldan sağa çizgiler hepsindemi var acaba bir Problem yokmu olmayabilir mi samsung bu kadar hata yapabilir mi gerçekten anlamadım gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnowN -- 5 Şubat 2024; 0:57:36 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.