< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG S24 SERİSİ EKRAN SORUNLARI (12. sayfa)
-
-
Bu S23 serisinde de vardı dedi biri bana. Yazılımsal muhtemelen ama düzeltmemişler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet var. Yakınımın S23 cihazında denedim az ama var. Eski cihazım A53 ise sorunsuz. Görüntüyü ekran görüntüsü alıp başka cihaza attım aynıydı yazılımsal gibi. Bu kumlanma olayı falan Ultra modelleri için geçerli değil mi? Düz modellerde sorun yok yani.
-
Bence de yazılımsal ama S23 serisinde düzeltmemiş olmaları bunda da düzeltmeyebilirler demek ama yalan söylemeyim bir uygulama kullanırken ya da bir şey izlerken farketmedim ben sadece test ekranında görüyorum bunu.
Ben kum olayını forumda sadece Ultra’da gördüm. Yabancı sitelerde plus modelinde de var diyenler vardı ama çok az ondan gerçekten var mı bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 5 Şubat 2024; 1:32:38 >
Hangi resimi baz aldınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Normal. Ama gradient yani geçişli olmayan düz renklerde hiç olmaması lazım. O zaman anormal olur. Böyle geçişli / gradyen bazı renklerde bu şekilde olmasının sebebi maalesef Samsung efendinin 8bit ekranda ısrar etmesi hala. Örneğin orta kalite ekranlı Laptop'ımın da böyle gözüküyor testmyscreen gradient testi. Ancak yüksek kalite ekranlı Asus Zephyrus G15'imde geçişler de kaymak gibi çizgisiz. Kısacası: bu durum Samsung'un düşük kaliteli (8bit) panel kullanmasından kaynaklanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 5 Şubat 2024; 1:48:8 > -
youtube veya spotifyde çook belli oluyor. youtube da video ekrandan küçükse arka plana ambiyans yapıyor ve kenarlar bu yüzden çook kötü. spotify de aynı albüm kapağının arkasına ambiyans yapıyor ve renk geçişleri çizgi çizgi. full parlaklıkta bu videoyu izleyin kenarda kalan siyah bölgelere bir bakın.
4K Clips And Trailersyoutube8K HDR | The Mirror Dimension (Spider-Man: No Way Home) | Dolby 5.1https://www.youtube.com/watch?si=whmxINtnPfw1xJZT&v=hwNWx1GTSKo&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam benim attığım resimleri gördünüz mü sizce kumlama var mı
Ekrana tam olan film video vs nasıl anlaşılır genelde hep yarım keyifsiz büyüyünce yarısı kayboluyo kenarlardan
Anlamadım attıgım gorsel normal mi yani? Geçişli olmayan düz renklerde olmaması gerekse eğer bendeki S24 problemli midir acaba?
-
YouTube da o kenarlardaki olayın bu yüzden gradyanla olduğunu bilmiyordum ben herkeste öyle sanıyordum.
Hocam ben yok derdim ama mesela diğer arkadaşlar var demiş. Fotoğrafla anlaşılması çok zor.
Bence içiniz rahat etsin istiyorsanız servise bir gösterin derim.
Bencede dalgalanma halinde çizgiler var yanlardan yarım ay şeklinde bu bozukluk alameti mi yoksa herkeste mi böyle
Az önce takip ettiğim bi Youtuber videosunda şöyle bişeye denk geldim Dubai'de avm de gezerken samsung bayi görüyor S24 ultra almak istiyor Bakıyor, kamerayı inceliyor iPhone ile karşılaştırıyor ve beğenmiyor renkleri O suçu kameraya atmış ama aslında sorun ekranın kendisi bence
20. Dakikadan itibaren izleyebilirsiniz Dk:20
JaponicyoutubeInstagram: https://www.instagram.com/japonic_official/ Yurtdışı Araba alımları ile alakalı: office@japonictrade.com. Turkiye'ye maalesef gelmez... Ben istemez miyim sana da gondermek... İşbirliği için: japonicjaponya@gmail.com #japonichttps://www.youtube.com/watch?si=vfT1JzwdVU3URevQ&v=DhPTaaZhgW4&feature=youtu.be -
Merhaba arkadaşlar. Ben de bir Samsung zede olarak aranıza katıldım. S24 Ultra cihazda problem yaşıyorum. İade etmeye uğraşmalı mıyım, yoksa güncelleme çıkana kadar beklemeli miyim? Güncelleme ile düzelecek bir şey mi yoksa tamamen donanımda mı sorun? Aydınlatan birisi olursa sevinirim. Teşekkürler, herkese geçmiş olsun .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 ve 3 Çünkü bendede aynı resim çekincede aynı sağdan bak aynı yukardan bak aynı. Özellikle kumlanma bildirim paneli açılınca çıkıyor. Karanlık Modda.. Bu ya bir sorun değil yada bişeyler var. Kullanıyorum şimdilik böyle. Etrafımda 3 4 s24u kullanan daha var hepsinin aynı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnowN -- 5 Şubat 2024; 6:30:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekrandaki sorununuz nedir kumlanma puslu bir görüntü var ise donanımsal olma ihtimali yüksek sorunun.
Solgun renklerden şikayetçiyseniz bu yazılımsal bir problem belkide hep böyle kalacak samsungun destek merkezleri farklı farklı açıklama yaptıgı için kesin birşey yok
-
24u vs 23u
-
Evet o görsellerde öyle olması normal. Geçişli çünkü o görseller.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X