Şimdi Ara

SAMSUNG S24 SERİSİ EKRAN SORUNLARI (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
877
Cevap
29
Favori
41.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Testmyscreen sitesinde Gri renkler ya da span testi var yeşil renkte. Karanlık odada bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 5 Şubat 2024; 13:55:26 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aiz değişime vermiş miydiniz hocam. Durum nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erditepe kullanıcısına yanıt

hocam sizin yorum yapmanız kilitlendi şuanda cihaz sahibi degilsiniz gelince yazın SAMSUNG S24 SERİSİ EKRAN SORUNLARI SAMSUNG S24 SERİSİ EKRAN SORUNLARI 

• corsairms kullanıcısına yanıt

Ayarlar menusünde S23 ile yanyana baktığımda : S23 ekranı daha gri / S24 ise siyaha kaçıyor.

• imtr kullanıcısına yanıt

renk tonundan ziyada puslu kumlu bir görüntü varmı ona bakın çünkü 24 ultra one ui 6.1 kullanıyor farklı olabilir haliyle tonlar

Yani çok dikkatli bakınca sanki biraz puslu bir görüntü var gibi ama rahatsız etmiyor.

Kullanıcı sizsiniz hocam sizi rahatsız etmiyorsa problem olmaz.

• Bu telefonların en önemli yeri ve bizin tek muhattap olduğumuz yeri ekranı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt

S23 ile S24'ü karanlık odada yanyana koyup Testmyscreen ile tek tek renkleri karşılaştırım. Gözü rahatsız edecek bir fark göremedim. özellikle gri tonlarında

😁😁😁 vay arkadaş ama değişime verdiğime dair kanıtım var olma mı

• erditepe kullanıcısına yanıt
    Ben geçen hafta kargoyla yolladım hocam Sancaktepe servise değişim çıktı. Bugün de fiziksel olarak uğradım. Eski cihazımı yollamışlar istersem ellerinde lansman rengi varmış verebiliriz dedi aöa ben en son tarihli üretim merkezden gelecek olansa onu bekleyim dedim.

Dün aslında burada anlatmaya çalıştım ama tam olmadı. Bu yeni renk dağılımımdan dolayı bence genel bir kumlu görüntü var ben bunu teşhir cihazlarında da gördüm ama bu ekranla alakalı gibi değil. Renklerle alakalı gibi sanki siz de bunu diyorsunuz. Genel her yerde homojen bir grimsi ton dağılım var nokta nokta. Ekranda leke gibi değil, renkler böyle gibi.

Ben de bunun üstüne ekranın altında homojen olmayan dağılım vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 5 Şubat 2024; 15:35:8 >

Ben de zaten yeni verecekleri cihazı her türlü kullanırım gibi. Olur da yrni cihazda da bir sorun çıkarsa 3-5 ay beklerim, güncelleme ile düzelmezse gider sorunsuz bir panel ile değiştirtirim serviste. Şuan S23 kullanıyorum çok küçük bunaldım 2 günde 😁 yalnız bunun şarjı da baya iyi gidiyormuş. S22U'dan bile iyi. Kamerası da efsane

Hadi gözün aydın hocam. Yeni gelen cihaz sorunsuz olur ağız tadıyla kullanırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Tekrar Testmyscreen sayfasında - gradient colors testinde - S23 ile S24'ü yanyana test edince : koyu yeşil ve koyu gride S24'te hafif çizgiler yada geçir kademelerinde çizgiler var sanki.

Bu problem normal günlük kullanımda nerde problme yaratır ?

• SAMSUNG S24 SERİSİ EKRAN SORUNLARI

Soldaki S24U - Sağdaki S23U

S22U ile çekildi.

Hocam bana en son perşembe günü idi sanırım. Samsungtan bir sms geldi. Yeni cihazınızın gönderim işlemlerine başlandı diye sonra bir gelişme olmadı. Size öyle bir mesaj gelmiş miydi ? Bir de servis cihaz takip sayfasında hala değişim onayı bekleniyor mu yazıyor?

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam o mesaj geldi ve sitede de o yazıyor. Cihazınız yeni gitmiş Samsung’a dedi.

Ben aslında yedek telefon alayım diye gittim bir de S23 Ultra yazmışlardı ya onun için gittim.

Elimizde lansman rengi var dedi depoda ama işte hangi partide sıkıntı var bilemediğim işin ben yeni gelecek olanı bekleyim dedim. Bir de bendeki cihaz siyahtı lansman renginden emin değildim.

Aynı şey yeni gelende olur mu dedim tam benim bu sorundan bilgim yok çok cihaz gelmedi dedi. Biri geldi diyor biri gelmedi diyor.

Bu yeni gelen de böyle olursa ne yapacağız?

Olursa ben yeniden göndereceğim. Yine değiştirirlerse açmadan satacağım, satılırsa tabiki. Ama satılması 2-3 hafta sürer gibi.

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Kaça satılır cihaz sizce ?

Benim kafam baya karışık satsam mı diyorum. Satıp ikinci el idareten fold 5 falan mı alsam diye bir aklım gidiyor ya da iPhone.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.