Şimdi Ara

SAMSUNG S24 SERİSİ EKRAN SORUNLARI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
877
Cevap
29
Favori
41.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

65.000 filan düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Umarım hocam yine de uğraşmasam mı diyorum valla satıp seneye çıkacak modeli mi beklesem diye.

Bir açıklama yapsalar derimki hata nerde buldular servislerde zaten farkında bizi mağdur etmez ama sanki servis kendi insiyatifi ile yapıyor her servis farklı şey söylüyor. Bir süre sonra sorunda yok derler diye korkuyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • imtr kullanıcısına yanıt
    Bu gradient bende de vardı bence yazılımsal ve ben farketmiyordum sadece bu testte gördüm.

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Hocam satılmaz bence o fiyatlara. Zaten 67-68’e var şuan hele telefoncularda kesin 65’e de vardır.

• imtr kullanıcısına yanıt
    günlük kullanımda spotify veya youtube gibi uygulamalarda ambiyans çok sinir bozucu oluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt

Ya da dediğim gibi Samsung u arayıp konuşacağım eski cihazın parasını da isteyeceğim. Belki bir ihtimali tam fatura tutarını verseler iyi olacak. Satılmazsa da mecbur kullanacağım hocam. Cihazı yeni aldım birde zarar etmeyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 5 Şubat 2024; 16:14:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tahice T kullanıcısına yanıt
    YouTube kenarlardaki boşluklarda gradient vardı evet ama ben onu herkeste var sandığım için anlamadım.

Spotify’da dikkatimi çekmedi ama sanki bu yazılımsal gerçekten. DüZeltilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 5 Şubat 2024; 16:20:14 >
  • iPhone SE 2016’dan yazıyorum. Ekran minnacık sürekli yanlış yazıyorum telefonu günde 6-7 kez şarj ediyorum. Hayırlısıyla bir gelseydi cihaz.

• Güney kore toplulugudna verilen cevap burası önemli direk merkeze baglı toluluk adam gri sorunlarınıda yazmış verdigi ceva bak

https://r1.community.samsung.com/t5/%EA%B0%A4%EB%9F%AD%EC%8B%9C-s/%EA%B0%A4%EB%9F%AD%EC%8B%9C-s24-%EB%94%94%EC%8A%A4%ED%94%8C%EB%A0%88%EC%9D%B4-%EB%AC%B8%EC%A0%9C/td-p/25331940

SAMSUNG S24 SERİSİ EKRAN SORUNLARI

• corsairms kullanıcısına yanıt
    Yakında değişim de yapılmaz bu cihazlara ben söyleyim.

O tarz bir kumlanma gibi sorunda THH ile seve seve değişim yaparlar hocam :) Çok sıkmayın canınızı. Garantili telefon almanın faydaları var. Yurt dışı alanlar için ise tamamen sıkıntılı durum :)

en kötü ekranı kırarsınız 3 ay garantis iyokmu götürüp ekran degiştirirsiniz ahhaha

Ahahah yalnız aynı şeyi düşünmüştüm. 3kya ekran sigortası yaptırıp ekranı mı kırsam dedim bir an ahahah.

Nerdeyse bu sene ben de yurtdışı alacaktım.

Peki bu THH dekiler cidden şikayetimizi ciddiye alarak inceliyor mu?

yd alanda ilerde artık ekran degiştirir :D ben alacaktım hala almadım bekliyorum düzgün üretimler gelecek illaki

Valla ben almamış olsam bu saatten sonra almazdım gelecek seriyi beklerdim.

aynen bekliyorum işte hocam arkadaşlar tabi laf sokmaya devam ediyor cihazı olmayan artık yazmasın bla bla diye ama zorla bekleyecegim haha :D

cihazı kullanan adamdan daha çok bilgim oldugu kesin çünkü araştırıyorum sonuçta arkadaşlarımız aldı gittik deneyimledik gördük ne oldugunu.

adam geçen valla süper kamerayı açıyorum şak çekiyorum çok güzel diye yorum yapmış mesela ne diyeyim 70k vermişsin zaten ne yapacaktı çekmeyecekmiydi.

herşeyi elinde telefon olmaktan ibaret sananlar yarın birgün buraya gelip bendede sorun çıktı yazmasınlarda

1 saattir Youtube'da videolar izliyorum. Kenar boşluklarda bir sıkıntı görünmüyor.

Ben mi farkedemiyorum.

Mesela 4K HDR bir videoyu aynı anda ve yanyana S23 ve S24 ile izliyorum. Bir fark göremiyorum.

Tabiki hocam. Cihazda sorun varsa hiç şüpheniz olmasın hallolur THH ile. Sadece 6 ay sürüyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAMSUNG S24 SERİSİ EKRAN SORUNLARI

SAMSUNG S24 SERİSİ EKRAN SORUNLARI
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.