Orada revizyon numarası yazıyor. Benimki mesela 9 ocak REV 7.0 S24+ Kumlanma farketmedim açıkçası. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi developer.84 -- 6 Şubat 2024; 16:17:49 > |
SAMSUNG S24 SERİSİ EKRAN SORUNLARI (17. sayfa)
-
-
Artık gerçekten emin oldum. Tüm S24ularda bu sorun var geçen tartışma çıkmıştı 10da 8 gibi bence artık 10da 10 Samsung Çuvalladı..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırım s24u serisinde daha yaygın. S24/S24+ plus formunda kimse kumlanmadan bahsetmemiş sadece canlı moddaki renklerin s23 serisine göre daha soluk olduğundan bahsediyor bir kaç kişi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ahahah bana saldırıyoralrdı o arkadaşlar şuan ortada yok.
var kardeşim sorun var bal gibi sıkıntılı bu üretim şuanda
-
Çıkıp açıklamada yapmıyorlar işleri güçleri para başka bir açıklamasıda yok
S23 Ultra çıktığı gibi yazılım güncellemeleri üstüne yazılım güncellemeleri alırken s24 ultra için bir şey yok gelse de ekran düzelmez, bu Samsung ta bu saatten sonra iflah olmaz. Samsung Communityler yabancı forumlar dolmuş taşmış durumda.
-
Sanırım Note 7'deki batarya faciasından sonra en büyük skandala imza attılar.
Şimdi kafayı kuma gömdüler ekranları gibi..
İçine ettik nasıl düzeltiriz diye düşünüyorlar. Güncelleme gelmemesinin sebebi de bu olabilir. Yakında tüm cihazları geri çekip iade alırlarsa ben şaşmam.
Evet bunda yok nerde yaptınız testi
parlaklık nedir normal menüdeki grilere bakın birde yüzde 20 parlaklıkta sorun yoksa puslu bir görüntü yoksa YOKTUR
-
Yüzde 30 civarı.
Normal menüde de bir sorun farketmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igokkaya20 -- 5 Şubat 2024; 22:3:35 >
Display tester uygulamasından baktım
Yok gibi duruyor. İnşallah yoktur.
Arkadaşlar merhaba konu da uzman arkadaşlar baka bilir mi sorun var mı ? 15 pro ile değişim kampanyası ile cihazı aldım 1 haftadır takipteyim genel forumu, çoğu arkadaş sorun yaşıyor aldığım samsung mağazasına götürdüm bir iki kişi gelmiş servise yönlendirmişler ama bende sorun göremediklerini belirttiler. Ama sizlere danışmak istedim. Üretim tarihi 25 12 2023 onuda kontrol ettim ilk çıkan serilerden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Testmyscreen.com girin bakın .. bende baktim tertemiz benimki de ...kotu mu diye kendimizi cok darliyoruz galiba. Esimde s23 fe var ona da baktim,benim gozde hafif astigmat var ondan mi yoksa kumlanma sorunu vardi da o seride farkedilmedi mi ;)) sozde bizim s24u mat ama yanyana dururken bence canlilik ayni .. sözün ozu benim elektronikte sansim yaver gidiyor diye dusunuyorum, ekran açıklığı da yok. Telefon da hiz akicilik da cok sevdim. Kamera güncellemesi bekliyorum sadece
hocam foruma yüklerken kalite düşüyor bunuda göz önünde bulundurarak gözüken resimlerde hiçbir sorun yok parlaklık kaçta idi
-
Benimki de bu seri (25.12) ve ben kendi ekranımda kumlanma görmüyorum.. farkli telefonlarla fotograf cekerken ekran homojen olarak yakalanmiyor bizi yanıltiyir olabilir
Parlaklık %40-50 arasındaydı iphone 11 ile çektim onunda çekimi iyi değildi
parlaklıgı 20 30 seviyelerinde tekrar bakın hocam %99 sorunsuz gözüküyor
-
Volkan Manav kanalında yeşil ekran sorunu mu başlıyor diye video paylaşmış. O sorun çoğalmaz diye umuyorum zaten adamın marka ile ilgili tek iyi yorumu yok.
her yıl samsung ve apple arasında son çıkan ürünler arasında geçiş yaparım ama ilk defa iphone'u bu kadar kısa kullandığımı hatırlıyorum, iphone 15 pro dan geçtim ciddi anlamda ısınma sorunu vardı özellikle oyunlarda fazlaydı batarya sağlığı hemen %96 düştü, hiç olmadığı kadar takılmalar yapıyordu kendi forumlarında bu kadar eleştirilmedi, anlamadığım konu samsung olunca herkes kötülemeye başlıyor. Alanlar mutluysa huzurluysa sorun yok.Alan herkese hayırlı olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X