Bunda birşey yok, kumlanma yok hocam bence ,bak olanlar bunlar https://twitter.com/theonecid/status/1754537672276635922?t=ZjPxBXlMRLIPnUJgU3rHTQ&s=19 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG S24 SERİSİ EKRAN SORUNLARI (18. sayfa)
-
-
Hocam sizin cihaz sağlam, şu ekran bilgileri/ üretim tarihî yeri vs detay verirseniz, belki ortak bir nokta yakalayabilir arızası olan arkadaşlar
Diğer bir kumlanma örneği
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 5 Şubat 2024; 23:1:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Renk mor (violet)
güzel hocam tertemiz maşAllah panel kore üretimleri daha sorunsuz oluyormuş bu arada
-
Redditte 1 kullancı grilerdeki ekran sorunu ile destege ulaşmış ve cihazı degiştiriyorlarmış hatalı demişler .
redditFrom the S24Ultra community on Reddithttps://www.reddit.com/r/S24Ultra/comments/1ajs3oc/grainy_screen_response_from_support
-
Ben de lansman gununde siparis verdim, ve ekranimda kumlanma bariz sekilde mevcut. Ben bu konuyu fark edene kadar dusuk isikta telefon sarj harcamasin diye ekran piksellerini kapatiyor heralde falan diye düşünmüştüm. Meger bu bir problemmis.
Değişime göndermek demek minimum 1 hafta telefonsuzluk demek, ne yapacagimi bilmiyorum.
Bir kullanıcı Kanadadaki destek ile konuştugunu canlı mod sorununun giderilecegini söylemiş
redditFrom the GalaxyS24Ultra community on Reddit: Trade In Shipping Label Update & Fix for Vivid Mode (Canada)https://www.reddit.com/r/GalaxyS24Ultra/comments/1ajsgob/trade_in_shipping_label_update_fix_for_vivid_mode -
Hocam Reddit forumlarında birbiri ile çelişen çok fazla böyle mesaj var. Her müşteri temsilcisi kafasına göre bir şey söylemekte. Ben o nedenle artık pek de ciddiye alamıyorum. "Bilerek bu şekilde kalibre ettik ekranı" diyen müşteri temsilcisi sayısı da çok fazla. Onlar da bir şey bilmiyor bence. Yalnız Kore forumundaki Display manager gibi biri vardı onun yanıtı nihai olabilir. Kısaca demişti ki "bilerek böyle yaptık ekranı"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 6 Şubat 2024; 1:15:42 > -
evet dogru malesef
-
-
Arkadaşlar Yarın teknik servise yollamak üzere telefonun herşeyini topladım az önce beni buna iten sebep şudur cihazı ekran koruyucusu ayırınca ışık altında ekran içinde parlayan parçacıklar var aslında temel sorunumuz bundan kaynaklı böyle birşey olmayan cihazlarda sorun yok anladığım hakkımızda hayırlısı olsun yine güncelleme bekleme kanaatindeydim ama ekran koruyucuyu çıkartıp zifiri karanlıkta 20 parlaklıkta cihazı kullanmaya başladım sadece siyah gri renkler değil video resim face gezintisi heryerde ekranda maalesef kumlanma pixel filtre gibi bir sarımsı tuhaf resmen kaplama var gibi ekranda bu sebepten zevk alamadığım kullanma şevki vermeyen cihazı ister geri alsın isterse tamir etsin bu paneller güncellemeyle çözülecek bişey değil elbette her cihazda olacak bişeyde değil bizim başımıza geldi anladığım kontrol eksikliği vardı cihazı yetiştirmek için panel aydınlatma hdr panel uyumsuzluğu yada herşey olabilir sebebi ama diğer cihazlarla karşılaştırfığımda tamamen kapalı ekranda ışık altında içten parlayan bir sim benzeri yada kasa açıklığınız yoksa korkmayın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Guvenli Mod ile bakin bi ...
-
Ekranda kumlanma bende yok, ama video izlerken acik koyu alanlardaki gecislerde sacma sapan kare kare goruntuler olduğunu aksam farkettim... S23 fe ve mi 10t pro ile kiyasladim onlar homojen cok guzel siyahlari. Ben renk tonlarinda sorun görmüyorum cok patlak,parlak renkler sevmiyorum.. bu ekrandaki gecisler umarım yazılım sorunudur..
Edit : bu arada bu siyahlardaki bozulmalar telefondaki videolarda olmuyor, bu da ilginc :) acaba youtube amazon vs uygulamarin filanda uyumlu bir hale( ayar vs ) mi gelmesi gerekiyor...veri kullanimi ile mi ilgili bilemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazif_BG -- 6 Şubat 2024; 8:19:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam yotubede video izlerken yan taraflarda boşluk kalan kısımlarda karanlıkta baktınız mı dalgalanma oluyor mu
Yok oyle bakmadim video icine odaklanmıştim o sekilde kenarlara da bakarim.
-
böyle mesela bunun hakındada çok fazla resim var
-
S23 serisi gerçekten kasa montaj olsun, ekran kalitesi olsun en sorunsuz seri olduğunu düşünüyorum.
Bu yıl montaj hattı leş+leş bu nedir arkadaş ya. QC/QA departmanı çekirdek+cips+kola takılıyordu galiba üretim boyunca.
Bu problemler; ekran kumlanma, ton farkı , kasa açıklıkları vb. 5-6 ay düzelmeyecek gibi geliyor. Belki de hiç düzelmeyecek.
-
Yok böyle seyler o nedir yaaa...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X