< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG S24 SERİSİ EKRAN SORUNLARI (9. sayfa)
-
-
Bazı kafası karışan ben de var bu diye düşünen arkadaşlar için söylüyorum;
Ekrana aşırı yakından bakınca pikselleri görürsünüz siz bence onla karıştırıyorsunuz. Bunda kafaya takacak bir durum yok.
Bizim dediğimiz başka. Ekranda camın altında homojen olmayan kum gibi lekeler var ve sabit. Bazı yerlerde daha yoğun bazı yerlerde daha seyrek. Bendekinde desenli gibiydi hatta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 4 Şubat 2024; 3:16:46 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Umarım değiştirirler, sonucunu paylaşırsanız sevinirim.
-
Bu parti bitecek, yeni üretim bandında revizyon gidilecek, ondan sonra sorunsuz olacak. İphonelarda da oldu, ısınma sorunu yaşandı, güncelleme verdiler ama bazı kişiler termal sıcaklık dagiliminda tasarım değişikliği yapıldığını söylüyor. Doğru mu bilmem ama s 24 serisinde sorunsuz panel ile üretime elbet geçilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Evet bu yazılım ile düzelebilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ona yeni kılıf alcam😅
Nerden bileceğiz ki hangi parti ne zaman çıkıyor. Olmazsa bi daha değişime veririz napalım hakkımız var sonuçta
Sonuçta cihazlarını sorunsuz kullanan ve buraya hiç yazmayan binlerce kullanıcı var. Hadi onların da binde 5i arızalı binde 10u farkında değil desek gene sorunsuz üretim var piyasada
arkadaşlar bu sorunu 22 ocaktan sonra alınan telefonalrda gördünüzmü acaba. ben lansmandfan almıştım. 2 şubatta kargolandı 3 şubatta teslim aldım. üretim tarihi 22 ocak 2024. bu yeni serimidir acaba
-
S24U almış olanlar ne yapıp ne edip kumlanma piksel renk değişimi varsa iade etsin değişim yapmasın cihazların yarısı aynı şekilde gelecek çünkü Mart sonu gibi 2’inci parti cihazlarda sorun ortadan kalkacaktır güncelleme ile çözülecek gibi durmuyor aynı olaylar oneplus telefonlarda da vardı panel değişimi ile çözdüler
İade edip parayı nasıl alacaklar ki cihaz fiyatı üzerinden alsalar neyse de takas fiyatından olursa sıkıntı
Bende sorun yok arkadaşlar. Tüm testleri yaptım görüntü pürüzsüz kaymak gibi.
İlk gün 17 Ocak ta almıştım. Vietnam üretimi gri 24 plus.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 4 Şubat 2024; 11:9:30 >
Takas konusunu unutmuşum yani demek istediğim s24U alanın elinde note 7 gibi patlayabilir(Mecazi Anlamda) almak isteyenler acele etmesin alanlarda kurtulmaya baksın
Takasta ne yaparlar Allah bilir. Bence birkaç ay sonra değişime yollansa sorunsuz olanlar gelebilir. Tahmin tabi
Tekrar sorunlu bir ekran gelirse neden ikinci elde zararına satmak yerine iade talep etmiyorsunuz?
Sonuçta fatura tarihinden itibaren 6 ay içerisinde çıkan donanımsal hatalar fabrikasyon hatası sayılıyor ve değişim yerine iade de talep edebiliyorsunuz?
-
Hocam takas desteği ile alınmıştır telefon
iade etse eski telefon gitti fatura eksik kesiliyor tam fatura kesilmiyor
Hocam anlamaya çalışıyorum;
Samsung size verdiğiniz telefon ve sağladığı değişim desteğinden sonra kalan (yani ödediğiniz) tutardan daha düşük tutarda bir fatura mı kesti?
Böyle bir faturalandırma yapamaz.
Yani aldığınız ürün 10 birim, sattığınız ürün 2 birim, 1 birim de takas desteği.
Size 7 birim için fatura kesilmedi mi?
-
Ben takas desteği işlemi yapmadım arkadaşların yorumlarına göre
Tam.fatura kesilmiyor diyorlar
cihaz 60 birim diyelim
siz bir cihaz verdiniz 20 birim
10 birimde destek var
geriye 30 birim kalıyor bunu 30 birim olarak kesiyorlarmis diye biliyorum
İyi de tam tutar fatura kesmezse yarın öbür gün aynı şey denk gelse ya da birkaç kere aynı arızadan gönderimde para iadesi çıksa bir sürü zarar. Bu şekilde fatura kesmemeleri lazım, öyle mi kesiyorlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X