Şimdi Ara

SAMSUNG S24 SERİSİ EKRAN SORUNLARI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
875
Cevap
28
Favori
40.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende dünden Beri S24uyu elime almıyorum attım Kenara dursun orda. Az önce resim Çekmek için aldım. Ama yine söylüyorum birdaha Samsung Asla..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KnowN K kullanıcısına yanıt
    Ben şuan kullandığım iPhone’dan sonra Samsung’a geçtim her şeyim Samsung resmen fanboyu oldum ben eğer bu sorun çözülmezse 16 serisi çıkınca iPhone alırım öyle söyleyim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bugün bir tanıdığım vasıtasıyla 2017 model Samsung Galaxy S8 ile kıyaslama şansı buldum benim düz S24'ü. Aynı wallpaper'ı ikisine de yükledim brightness'i aynı yaptım. İkisi de vivid te bunun dışında adaptive her şey kapalı. S8'in ekranı çok daha kontrastlı, renkli gösteriyor. İnanılır gibi değil cidden. Samsung güvenilirlikte sıfıra inmek istemiyorsa bence tüm S24'leri toplatmalı ve herkese yeni tamir olmuş seriden yollamalı. Ama yapar mı hiç sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 3 Şubat 2024; 20:56:2 >
  • Ben bu değişimden vazmıgeçsem diyorum, yine aynı çıkarsa çıldırırım. Direkt servise iade yapın mı diyeyim göndermesinler mi artık yani ama o imha edilen telefonun parası ne olacak, olan sorunsuz eski telefonuma oldu.

• Prfssr kullanıcısına yanıt

Bendeki Telefon Sevdası bir farklıydı dostum. İphone senelerce kullanmadım. Samsungtan başka telefonada geçmedim. Xiaomi İphone Hep 2.plandaydı bende. S22u S23u S9Plus S10Plus S8+ aklına gelebilecek hepsini kullandım. Hemde ilk çıktıklarında aldım seneler sonra belki 10 sene vardır. İphone 15Pm Aldım yazılımsal ufak tefek arızalar hariç beğendim. S23uyuda Zevkle kullanıyordum nerden verip buna bulaştım Bende bilmiyorum :)

• blackcemre kullanıcısına yanıt

Gelen telefonda aynısı olacak inşallah olmaz ama. Olacak bariz belli..

• Birkaç ay beklenmeli bence. Yoksa gelen telefonun da aynı yahut daha kötü olma ihtimali çok yüksek. Bunu Reddit'teki Samsung çalışanı da söylemişti dün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 3 Şubat 2024; 20:57:59 >
  • trident02 kullanıcısına yanıt

Hocam birkaç ay sonra belki bunu sorunda kabul etmeyecekler Samsung talimat verecek servislere valla her şey olur. Gönderiler bile siliniyorsa.

• bende servisin göndereceği yeni telefonları merak ediyorum. yeni gönderdikleri sorunsuz olursa bende servise başvuracağım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tahice T kullanıcısına yanıt

Evet ben göz ile bariz bir kumlanma görmüyorum.

Ayrıca varsada bekliyoruz bakalım süreç ne olacak. İade etsem takas kampanyası iptal olacak. S20+ verdim takas ile. Birdaha bu fiyata değerlendiremem o cihazı.

Güncelleme bekleyelim bakalım ne olacak süreç

Hocam çok zarar ederiz ben takas desteğini silsin 62k versin bana razı olurum ama o bile olmaz.

• Birisi yenisinin daha berbat olduğunu söylemiş

SAMSUNG S24 SERİSİ EKRAN SORUNLARI
    SAMSUNG S24 SERİSİ EKRAN SORUNLARIandroid-hilfe
    Galaxy S24 Serie - Displayprobleme: Bist du betroffen? (Samsung Galaxy S24 Ultra Forum)
    https://www.android-hilfe.de/forum/samsung-galaxy-s24-ultra.4304/grautoene-darstellung-beim-galaxy-s24-ultra-nicht-normal.1078817-page-119.html

SAMSUNG S24 SERİSİ EKRAN SORUNLARI

• Prfssr kullanıcısına yanıt

En iyi çözüm sanırım direkt satmak açmadan. Kimse almaz sıfır telefon satmak hele bu meblalarda hiç mümkün değil 1 ay bilemedin 2 ay beklersin. Fiyatı da bayağı öldürüyor yazanlar birde onlara çıldırıyorsun o da cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 3 Şubat 2024; 21:18:32 >

İşte Samsung öyle zor durumda bıraktı ki bizi ne yapsak olmuyor şu an. Reddit Samsung çalışanı da demişti bunu. Ben olsam bariz bir kumlanma falan yoksa değiştirmem şu aralar çünkü daha kötüsü gelebilir. Ha bariz bir sorun varsa tabii ki değiştirsin tüm sorun yaşayanlar ama böyle çıplak gözle bakınca bile belli belirsiz bir şeyse ben olsam şu an değiştirmezdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 3 Şubat 2024; 21:20:33 >
  • pcpcpcpc P kullanıcısına yanıt

Bence hepsinde yok ama malesef çoğunda var

• trident02 kullanıcısına yanıt

Sanki bit pazarından eşya alıyoruz, durum bu olmamalıydı.

• erditepe kullanıcısına yanıt

Daha telefonu almadım iade mi etsem alsam mı bilemedim valla

Satamayız hocam çok zor adam da araştırır ekranda sorun var mo bilmek ister kapalı kutu almaz ve daha şimdiden fiyatlar düştü biz satmaya kalksak inanılmaz zarar ederiz.

Belki telefoncuya takas yapmak bir çözüm olabilir.

• pcpcpcpc P kullanıcısına yanıt

Sizin bileceğiniz iş belki sizde bir sorun çıkmayacak. Bilemeyiz ki. Acaba Samsung bizim kadar takıyor mu kafasına

• erditepe kullanıcısına yanıt

Bi deneyecem şansımı gelirse tabi...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.