Birde benim telefonumda başka bir sorun daha vardı. Telefonun ekranı kapalıyken ışığa tuttuğunuzda veya güneş ortamında baktığınızda ekranın içinde 5 tane toz gibi bir şey gözüküyordu küçük nokta şeklinde ve parlıyorlardı. Toz değildi içindeydi ve silince de geçmiyordu. Alman forumununda da var bu sorundan olanlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 3 Şubat 2024; 21:47:17 > |
SAMSUNG S24 SERİSİ EKRAN SORUNLARI (8. sayfa)
-
-
Arkadaşlar bir soru sormak istiyorum
Benim telefon 1tb. Çoğu kişi 512 kullanıyor sanırım.
Üretim yerlerimiz ve tarihlerinin aynımı?
Benimki:
Production location: Korea SEC
Production Date: 15-01-2024
Country: Turkey
imeicheck.comSamsung IMEI Check | IMEICheck.comhttps://imeicheck.com/samsung-imei-check?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben bakmamıştım valla ya ama gördüğüm heralde Hindistan ürüritminde sorun yok gibi sadece redditte ankette en son baktığımda öyleydi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkes bakıp yazsa. Ve problem varmı yokmu belirtir harika olur:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimki 512GB idi. 3 Ocak üretimiydi. Vietnam dı.
-
Keşke yollamadan önce baksaydım. Ben Türkiye’dekilerin hepsi Vietnam sanıyordum.
Bu site bazen yanlış gösteriyor. Bu uygulama daha sağlam.
apkmirrorPhone INFO ★SAM★ 3.8.5 APK Download by vndnguyen - APKMirrorhttps://www.apkmirror.com/apk/vndnguyen/phone-info-%E2%98%85samsung%E2%98%85/phone-info-%E2%98%85samsung%E2%98%85-3-8-5-release/ -
Benim kutuda vietnam yazıyordu
*#12580*369# ile üretim tarihini görebilirsiniz. yeri yazmıyor ama. benimki 2 ocak 2024
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim bu komut ilede aynı.
Yani şöyle bir durum var. Bu cihazdan binlerce milyonlarca üretiliyor. Baska tarihlerde üretilen cihazlarda illaki başka seri panel kullanılıyor. Eğerki hepimizde bir durum var ise güncellemeyi beklemek gerek diye düşünüyorum
Herkeste yok gibi işte. Yani farketmiyorlar diyorum baZen ama bazıları tüm testleri yaptı yok diyor.
Evet en güvenilir yöntem bu üretim tarihini öğrenmek için. Ne olduğu belirsiz sitelere cihazımla ilgili bilgiler yazmak istemiyorum şahsen. Üretim yerini öğrenmek için de kutusunun altına baktım. Orada yazıyor. Benimki 3 Ocak 2024. Düz S24. Vietnam üretimi. Klasik Ekran renk azlığı sorununu saymazsak (ki bu da sadece S20 ve S serisi diğer cihazlarla kıyaslayınca gözüküyor) kumlanma falan yok.
Bu arada Türkiye'den satın aldığımız Samsungların çoğu Vietnam üretimi olması lazım. Siteler yanlış gösterebiliyor. Cihazın kutusunun altına bakın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 3 Şubat 2024; 22:25:36 > -
Bende s23+ var Doğum günüymüş bugün haha
Benimde 4 ocak sizde sorun var mı hocam
Disini temizleyip şarja takin guzelce
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihaz verdik değişime öyle aldık nolacak şimdi iade etmek istesek cihazı mı verecekler gitti parası mı bu paneller kesin arızalı ben kanaat getirdim 3 gündür telefon kullanmaktan nefret ettim resmen sarımsı bulanık bir ekran soluk 8 yıllık kaç kere tamir görmüş s8 olus bile daha iyi ekran canlı bunda bir filtre var gibi ekranda piksel piksel
Bide kasma sorunu var facede gezerken vs takılıyor sizlere var mı
Hocam yok acaba siz smart switchten yedekten falan mı yüklediniz? Temiz kurulum yapın bence.
One UI 6.1 bence aşırı iyi olmuştu.
Valla telefonu açtım sonra s23 ultradan aktama yaptım işte
Reklama denk gelince olan bir sorun var, muhtemelen onu diyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X