Cob led ile gittim sirf çekmek icin s23 ultrada böyle problem yok ama kavisli ekran hosuma gitmedi yurt disi s24 deneyeceğim büyük ihtimalle toz giricek kadar değildi acikliklar iki telefondada sizinki ekstra abartı sizinkine benzer olayı televizyonda yasadim cercevede açıklık vardi ilgilenmediler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG S24 SERİSİ EKRAN SORUNLARI (27. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hayir almadim ben dubai urunu alacağım bunlarda e sim olayı yokmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İki magazadada sordum ekran yada çerçevede problem oldumu olmadi dediler geri donus olmamis hic sans isi tamamen
Attığınız fotolardan birindeki açıklık çok bu arada. Cihazın dibi gözüküyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok iki cihazdada esit sekilde yakın çektiğim için o sekilde basimda dikildikleri icin ve alarm otme riski olduğu icin tam çekemedim ama sonucta anlaşılıyor
-
Ekrana nerden baktiniz,kendi test ekrani heralde? Testmyscreen yada herhangi bir degradeli renk geçişli kisimlara baksaydinz
Sizinki normal gözüküyor, ahiretin olduğu yerdeki fazladan açıklıkta normal ahize olan yer hep öyleydi.
slmlar ,evet ahizenin oldugu yerde fazladan acıklık olması tabiki normal . Gostermek istedigim ahizenin dısında kalan yerlerin full acık olması .
-
Valla benim şuanki cihazda yukarı taraf neredeyse sıfıra sıfır oturmuş. Makul denecek her cihazda olan açıklık var. Bunsizşnki gibi olanları internette görmüştüm.
Bu herhalde standartlara uygundur tabi🙃
test my screen den cektim ss i parlaklik yuzde 20 ve full ayarda sorun yoktu hicbir sekilde kendim ekstra isik tutup o sekilde baktim yoktu problem sadece ekranda aciklik var
-
test my screen den cektim ss i parlaklik yuzde 20 ve full ayarda sorun yoktu hicbir sekilde kendim ekstra isik tutup o sekilde baktim yoktu problem sadece ekranda aciklik var
cihaz tamamen acikti test modunda degildi hem test my screen hem test ekraninda yaptim testi fark yoktu
-
benim baktigim telefonlarda ust kisimda problem yoktu sag alt kisimda resimdeki gibi aciklik vardi ama gozle gorulur sekilde degildi isikla tutup telefonla buyutup baktim o sekilde gozukuyordu
-
Bu Yukaridaki fotograf medimarkt taki telefon tam odaklayip cektigim icin bu sekilde gozukmus
Bu telefonda samsung magazasindaki telefon ikisindede ayni kisimda aciklik mevcut dereceleride benzer
-
cihaz tamamen acikti test modunda degildi hem test my screen hem test ekraninda yaptim testi fark yoktu amacim film greni efekti olup olmamasiydi diger sorunlar yazilimsal olabilir ben grilesme varmi yokmu yada renkler gecislimi degilmi ona bakmaya gititm 2 cihazdada bu gozume carpmadi sadece ekrandaki aciklik mevcuttu testi yildiz kare 0 yildiz kare olan kod ve test my screen ile kontrol ettim
medimarkt taki cihazda en koslerde dokunmatikte hicbir problem yoktu gayet guzel okuyordu herhangi bir toz girmemisti tesir urunu olmasina ragmen
-
-
Yukaridaki fotograflarda sag alt kosedeki acikligi karislastirabilirisiniz 2 cihazdada ekranda problem yoktu sadece kasada ekran acikligi vardi
-
-
problem yoktu sadece kasada aciklik vardi hem telefon tuslamali test hemde siteden baktim diyorum sorun yoktu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X