SAMSUNG S24 SERİSİ EKRAN SORUNLARI (30. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bunlara bizim argomuzda guzel sözler var :)) yazdimm yazdim sildim gerek yok..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vallahi kimse salak değil, üşenmeyip yorumları okuyun. O zaman S23 ve S22 sorunluydu çünkü bu "özellik" onlarda yoktu demişler.
İnsanları salak sanıyorlar herhalde. Hayır bir de neden herkeste aynı şiddette değil o zaman?
Paramı iade alsam online alarak tekrar şansımı denesem mi diyordum. Hatta siteye özel turuncu ya da mavi renk mi alsam diyordum.
Aynen kimse boyle sacma laflara kanmaz..Valla turuncu harika . Online olur artik,bakar sorun görürseniz, sorunsuz kimseye dert anlatmadan geri yollarsiniz..
Böyle ekranları gerekirse ekran değişimi yaparız diyip açıklama yapsalar çoğu kişi iade bile etmezdi. Ben mesela sorunsuz ekran gelecek ve takacağız deseler tamam der beklerdim ama adamlar sadece kabullenin diyor.
Aydınlık temada kullanım diye tavsiye mi olur ya?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 15 Şubat 2024; 18:48:47 >
Arabayi al ama 5. Viteste kullanma hocam:)
😂😂 evet daha iyi açıklanamazdı.
Aslında Mura Olayı parlaklık artırılmasında daha da kötüleşiyor. Çözüm önerileri yangına körükle gitmek ten beter ... Yetmedi bunu beyaz aydınlık temalarda da yaparsa halihazırda sorunu olanlar daha da kötüleşecektir. Hatta az ama belli olmayanlarda bile birden kısa sürede ekranda yanmalar vs görülecektir. Kılıf hazır kullanıcı hatası ! Yersen ! ...
-
amoled ekranların esas karanlık modda farkını ortaya koyması gerekirken aydınlık mod önerisi şaka gibi. yazan kişi mod ama yetkinliği belki yoktur. bu önerinin verildiği linki rica etsem?
Vallahi biz de onu arıyoruz Kore forumunda çünkü böyle bir açıklama gerçek olamayacak kadar ayıp geliyor.
Mura Olayı ve etkileri diye bir liste makale yazmak gerekir ... Hepsi tüketici lehine ... Rezalet ...
-
Gözlerinizin daha rahat kör olabilmesi için parlaklığı sonuna kadar açın, karanlık ortamlarda da gece modunu açmayın gözünüz astigmat ve miyop olsun.
Her şey doğal renkler için(!) Daha rahat kullanım için Samsung’un dediği gibi(!)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S24 serisi ile birlikte Samsung'tan buz gibi soğuyan sanırım bir tek ben değilim. Bundan sonra ya Oneplus ile devam ederim ya da Iphone'a geçiş yaparım. Samsung devri benim için bitti.
-
İPhone'a gecemi ciddi düşünüyorum ama problem şu çok yüksek ihtimal mutsuz olurum. IOS beni aşırı darlıyor.
Oneplus ve diğer androidlerde de sorun şu servis ve yazılım desteği Samsung ile karşılaştırılamaz. Bence zaten Samsung'un hala bu kadar satmasının sebebi bu. Android cephesinde Apple gibi yazılım desteği verebilen tek firma.
İade alabilirsem ne yapacağım çok kararsızım.
Reddit 1
Reddit 2
Reddit 3
Reddit'te atılan iki farklı post ve bir yorum. Aynı cihaz ve renk farklılıklarına bakın. Adam iki cihaz sipariş ediyor aynı ayarlarda ve parlaklıkta görüntü farkına bakın. Muhtemelen biz buluşsak cihazları yan yana koysak bizde de farklı.
Nasıl mümkün olabilir bu cidden inanamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 15 Şubat 2024; 20:16:28 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Oneplus 12 çok övülüyor hocam incelemelerde. S24 Ultra katili yorumları çok yapılmış. Kendim kullanmadım ama bir göz atmanızı öneririm, yazılım konusunda tabii bilmiyorum uygulamada pratikte ne gibi sıkıntıları olur ya da olur mu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 15 Şubat 2024; 20:24:59 > -
Oneplus 5 sene destek veriyor diye biliyorum 7 sene degil cunku cihazlarin o kadar omrunun oldugunu dusunmuyorlar bu konuda aciklamalari var
-
Ben anlamadım. AMOLED ekranın amacı neydi siyahları siyah gibi göstermek bunca yıldan sonra bu mu değişti. Bildiğin PLS LCD ekran gibi yapmışlar. AMOLED’lere niye karanlık mod geldi ekran siyahlarda düşük güç harcıyordu çünkü amoled olduğu için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
konusan kisi bilgisiz biri bence cunku bu aciklama bu sekilde olamaz
-
Birde yazan kişi Display Hardware uzmanı. Böye saçmalık olamaz.quote:
Orijinalden alıntı: FurkanEkicikonusan kisi bilgisiz biri bence cunku bu aciklama bu sekilde olamaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 15 Şubat 2024; 20:41:15 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X