Şimdi Ara

SAMSUNG S24 SERİSİ EKRAN SORUNLARI (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
877
Cevap
28
Favori
42.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayağı tantana kopmuş,fakat ben bir şey göremiyorum. Abartıldı gidiyor gibi bu konu. Tek sorun tasarımdaki ekran ile kasa arasındaki boşluğun fazla olması. Ki ne kadar fazla bir düşünün. Su geçirmez bu cihazlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Emirryusuf E kullanıcısına yanıt

sorunsuz cihaz kullanmanız çok güzel. fakat bu abartıldığı anlamına gelmiyor. tantana sadece bu forumda kopmadı.

• gios G kullanıcısına yanıt
    Ben satın almadım hocam. Biraz mağazadan ve forumlardan gözlemleme yapmaktayım. İlla ki arızalı olan vardır. Herkese geçmiş olsun,her seride sorunlu çıktı oluyor. Fakat furya gibi bir şey oldu bu. Her konuda aynı şeylerin anormalmiş gibi tartışılması tartışmayı haklı çıkarmıyor. Aynı şey iphoneye de yapıldı. 2 ay sonra kimseden ses seda çıkmaz

hocam yanlış anlamayın ve özür diliyorum. çünkü öyle bir iki hafta oldu ki cihazı elinde olmayanların yorum yapılmaması desteklendi. burada ve globalde sorun yaşayan çok kişi var. şahsi olarak ben de bir hafta sepette tuttum bu cihazı ve sipariş için cesaret edip butona basamadım. belki ucuz alamacağım ama hala radarımda. benim gibi çok kişi olmuştur. forumda sorun yaşayan kişilerin derdini de dert etmiş kişiler var. sorun yok dersek haksızlık etmiş oluruz.

• magazalarda 1tb versiyonu satilmiyor sadece samsung sitesinde var ne teknoloji market nede diger siteler sadece samsung sitesinde var yarin aradigim paketi bulursam alacagim

• gios G kullanıcısına yanıt
    Samsung simdiye kadar dünya üzerinde en iyi ekran paneli üreticisi konumundaydı. Bunu sadece iyi panel üretmekle ifade edemeyiz,satışı,pazarlaması kontrolüyle ileri seviyelerdeydi. Eğer bugün S serisi için ekran sorunu muhabbeti varsa bu sorun değil,gözgöre göre satılmış bir şey olabilir. Gözden kaçması olanakdışı kumlanmanın.

Güncelleme de göreceğiz ne kadar düzeliyor kumlanma

• renge gore sikayet artiyor mu acaba ona dikkat eden oldumu

• https://news.samsung.com/us/samsung-announces-galaxy-s24-series-update-offering-galaxy-users-more-choices/

• Axiom7 A kullanıcısına yanıt

Hocam sorun olarak bile görmüyorlarmış imkansız bence, belki vivid yani canlılık bile belki düzelmez panellerin yapısı böyle belki soluk olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 15 Şubat 2024; 21:37:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FurkanEkici kullanıcısına yanıt
    Ben daha niyeyse siteye özel renklerde şikayet görmedim ama onlar daha az satıldığı için olabilir.

• Prfssr kullanıcısına yanıt

• Bu kumlanma tek az parlaklıkta gözükmüyor, her parlaklıkta da gözüküyor. Hatta beyaz renklerde bile gözüküyor.

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    😂😂 harbiden söylemiş.

Üşenmesem üyelik açıp okkalı laflar yazacam adama.

Böyle bir saçmalık hayatımda görmedim.

Vallahi şuna bir okkalı cevap verin ya.

hangi rengi alacagimi bilemedgim icin alamadim bi turlu siyah mi daha kusurlu grimi

nereden buldunuz ya helal olsun:) haftasonunu bu başlığa cevap vereceğim çevirinin gücüne inanarak. burada kendi aramızda bile istemeyerek kalp kırdıysak biraz da eğlenelim.

• elinde cihaz olanlar

SAMSUNG S24 SERİSİ EKRAN SORUNLARI

su kodu girip uretim tarihi atabilirmi

• FurkanEkici kullanıcısına yanıt
    25 Aralık 2023 tarihli, bir sorun görünmüyor

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.