< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 16 Şubat 2024; 16:14:37 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG S24 SERİSİ EKRAN SORUNLARI (33. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bende yüzde 100 e kadar bile gözüküyordu hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Prfssr
Ben tam teknik olarak bilmiyorum ama demurra prosesi yazılımsal bir şeyse bir nebze belki düzeltilir diye umut etmiştim. Tabi herkeste aynı oranda da yok nasıl yapabilirlerdi bilmiyorum ama bu yoruma göre düzelmeyecek belli ki.
Mesela yorum yapan adam parlaklığı yüzde 0 yapıp falan denemiş. Bende öyle olsa razı olurdum. Bende kapalı alanda yüzde 30-40 parlaklıkta bile belliydi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bende de öyle aslında, hatta aydınlık temada da belli aslında ama onu ilk fark ettikten sonra anlamıştım. Eğer anlamasam yüksek parlaklıktakileri anlamazdım muhtemelen.
Geçmiş olsun valla. Umarım S25 Ultra'da böyle hata yapmazlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu kumlanma probleminin uzaktan yakından "normal" olmakla alakası yok.
Ayrıca hiç o riske girmeyin derim, cidden bu sinir harbini tekrar göze alabiliyor musunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 19 Şubat 2024; 12:1:28 > -
Hayır😀 ios'la kafayı yerim diye aklım bir gidip geliyor sadece. Elimde iki kutu ekran koruyucu iki tane spigen kılıf var, insan yazık olacak diye üzülüyor ama akıl mantık işi değil cidden.
İade olursa zaten başka telefon alacağım, değişim olursa iade olmazsa 3-5 zararına jelatini sökmeden kutuyu açmadan satacağım.
Bu gelen AI ile çeviri olayı baya işime yaramıştı cidden yazık oldu.
Samsung Galaxy Watch 6 Classic var bir de o da çöp olacak ama onu satmak da istemiyorum. Deri orijinal kordon bile almıştım.
iPhone 15 serisine bakıyorum pro veya pro max.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 16 Şubat 2024; 16:58:35 >
En azından Vivid modu olması gerektiği gibi görünüyormuş artık slider'ı kaydırınca. Bu da ciddi bir gelişme bence benim gibi vivid sevenler için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 16 Şubat 2024; 18:37:37 > -
Bu eski bir açıklama diye biliyorum.
-
Yok yeni yazdi 1 saat fln oldu sanki 2 aciklama var 2 ayri kisimda
Hocam ben sadece bunu buldum sizin attığınız hangisi? Link var mı?
reddit
From the GalaxyS24Ultra community on Reddithttps://www.reddit.com/r/GalaxyS24Ultra/s/cLMyA29f7G
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sene böyle ben kabullendim artık.
reddit
From the GalaxyS24Ultra community on Reddithttps://www.reddit.com/r/GalaxyS24Ultra/s/LtEu4nNrmI
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynen hocam sanırım bütün partilerde de var. Bundan sonrada olacaktır bence. Üretim şekillerini değiştirmiyorlar. Kabul ettiler sonunda. Donanımsal olduğunu.
A serisinde ve s23 serisinde olmadığını da yazmış.
Çevirisini koyduğunuz açıklama 14 gün önceki açıklama:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 17 Şubat 2024; 1:47:26 >
-
Bence etmediler bu adam ediyor ama resmi değil. Bu adam sadece dürüst ama resmi olarak sorun var evet demiyorlar, olması gereken oydu.
Zor düzeltirler, bugün bu adam bir post daha paylaştı belki mart batchlerinden şansınızı deneyebilirsiniz demiş.
Bence bu sene gitti, S25 Ultra'da da aynı şey olur mu acaba? Olmaz muhtemelen çünkü çoğu kişi direkt dikkat edecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 17 Şubat 2024; 1:49:39 >
Bu günceli hocam burda da kabul etmiş sorunu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 17 Şubat 2024; 1:48:51 >
Bilmiyorum. O zaman etkilenen üniteleri belirlesinler geri çağırma yapsınlar insanlar niye arızalı ürün kullansın. Herkes itiraz etmeye başlamış global olarak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X