Şimdi Ara

SAMSUNG S24 SERİSİ EKRAN SORUNLARI (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
877
Cevap
28
Favori
42.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben tam teknik olarak bilmiyorum ama demurra prosesi yazılımsal bir şeyse bir nebze belki düzeltilir diye umut etmiştim. Tabi herkeste aynı oranda da yok nasıl yapabilirlerdi bilmiyorum ama bu yoruma göre düzelmeyecek belli ki.

Mesela yorum yapan adam parlaklığı yüzde 0 yapıp falan denemiş. Bende öyle olsa razı olurdum. Bende kapalı alanda yüzde 30-40 parlaklıkta bile belliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 16 Şubat 2024; 16:14:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prfssr

Ben tam teknik olarak bilmiyorum ama demurra prosesi yazılımsal bir şeyse bir nebze belki düzeltilir diye umut etmiştim. Tabi herkeste aynı oranda da yok nasıl yapabilirlerdi bilmiyorum ama bu yoruma göre düzelmeyecek belli ki.

Mesela yorum yapan adam parlaklığı yüzde 0 yapıp falan denemiş. Bende öyle olsa razı olurdum. Bende kapalı alanda yüzde 30-40 parlaklıkta bile belliydi.
    Bende yüzde 100 e kadar bile gözüküyordu hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blackcemre kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de öyle aslında, hatta aydınlık temada da belli aslında ama onu ilk fark ettikten sonra anlamıştım. Eğer anlamasam yüksek parlaklıktakileri anlamazdım muhtemelen.

Geçmiş olsun valla. Umarım S25 Ultra'da böyle hata yapmazlar.

• Prfssr kullanıcısına yanıt

Şu kumlanma probleminin uzaktan yakından "normal" olmakla alakası yok.

Ayrıca hiç o riske girmeyin derim, cidden bu sinir harbini tekrar göze alabiliyor musunuz?  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 19 Şubat 2024; 12:1:28 >
  • Lomax. kullanıcısına yanıt
    Hayır😀 ios'la kafayı yerim diye aklım bir gidip geliyor sadece. Elimde iki kutu ekran koruyucu iki tane spigen kılıf var, insan yazık olacak diye üzülüyor ama akıl mantık işi değil cidden.

İade olursa zaten başka telefon alacağım, değişim olursa iade olmazsa 3-5 zararına jelatini sökmeden kutuyu açmadan satacağım.

Bu gelen AI ile çeviri olayı baya işime yaramıştı cidden yazık oldu.

Samsung Galaxy Watch 6 Classic var bir de o da çöp olacak ama onu satmak da istemiyorum. Deri orijinal kordon bile almıştım.

iPhone 15 serisine bakıyorum pro veya pro max.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 16 Şubat 2024; 16:58:35 >

En azından Vivid modu olması gerektiği gibi görünüyormuş artık slider'ı kaydırınca. Bu da ciddi bir gelişme bence benim gibi vivid sevenler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 16 Şubat 2024; 18:37:37 >
  • Nazif_BG kullanıcısına yanıt

Bu eski bir açıklama diye biliyorum.

• trident02 kullanıcısına yanıt
    Yok yeni yazdi 1 saat fln oldu sanki 2 aciklama var 2 ayri kisimda

Hocam ben sadece bunu buldum sizin attığınız hangisi? Link var mı?

reddit
    From the GalaxyS24Ultra community on Reddit
    https://www.reddit.com/r/GalaxyS24Ultra/s/cLMyA29f7G

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu sene böyle ben kabullendim artık.

• reddit
    From the GalaxyS24Ultra community on Reddit
    https://www.reddit.com/r/GalaxyS24Ultra/s/LtEu4nNrmI

Aynen hocam sanırım bütün partilerde de var. Bundan sonrada olacaktır bence. Üretim şekillerini değiştirmiyorlar. Kabul ettiler sonunda. Donanımsal olduğunu.

• A serisinde ve s23 serisinde olmadığını da yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 17 Şubat 2024; 1:47:26 >

Bence etmediler bu adam ediyor ama resmi değil. Bu adam sadece dürüst ama resmi olarak sorun var evet demiyorlar, olması gereken oydu.

Zor düzeltirler, bugün bu adam bir post daha paylaştı belki mart batchlerinden şansınızı deneyebilirsiniz demiş.

Bence bu sene gitti, S25 Ultra'da da aynı şey olur mu acaba? Olmaz muhtemelen çünkü çoğu kişi direkt dikkat edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 17 Şubat 2024; 1:49:39 >
  • trident02 kullanıcısına yanıt

Bu günceli hocam burda da kabul etmiş sorunu

https://www.reddit.com/r/GalaxyS24Ultra/s/cLMyA29f7G

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 17 Şubat 2024; 1:48:51 >

Bilmiyorum. O zaman etkilenen üniteleri belirlesinler geri çağırma yapsınlar insanlar niye arızalı ürün kullansın. Herkes itiraz etmeye başlamış global olarak.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.