Şimdi Ara

SAMSUNG S24 SERİSİ EKRAN SORUNLARI (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
877
Cevap
28
Favori
42.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet yeni olan açıklama yukarıdaki değil de bu açıklama. SAMSUNG S24 SERİSİ EKRAN SORUNLARI  İlgili patch Kore için çıkmış. Umarım bize de kısa zamanda gelir. Telefonumda kumlanma sorunu olmadığı için beni sevindiren bir update olacak bu açıkçası. Umarım sizin sorunları da çözecek en azından azaltacak başka bir update daha çıkar yakında. Sorun Donanımsal ise yapılabilecekler de sınırlı tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 17 Şubat 2024; 1:52:35 >
  • trident02 kullanıcısına yanıt
    Yanlisi attim heralde blackcemre doğrusunu atti sağolsun sileyim ben .. eğer herkesin haberi varsa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • trident02 kullanıcısına yanıt
    Aynen sorun olmayanlar için iyi oldu. Kamera güncellemesi ve vivid mod gelmiş.

• Nazif_BG kullanıcısına yanıt
    Silme hocam kalsın ne olacak. Görmeyen de görsün.

• Bende redditte 2 saat önce konu paylaştım detaylı adamlar spam dedi sildi. Öne çıkarma bile çok olmuştu. Gitti konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 17 Şubat 2024; 1:54:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackcemre kullanıcısına yanıt
    Aynen gördüm. Anket yaptılar yakında bu konu paylaşılması yasak olacak, megathread şekline getireceklermiş. Sadece orada yorum olarak yazılabilecekmiş.

• Prfssr kullanıcısına yanıt

Anketi gördüm. Hazırlayan adam detaylı hazırlamış. Bende doldurdum eskisine göre.

Bugün de 2 konu yazmis ikisini de çevirip koymak lazım.

Yok o değil onu ben de doldurdum.

Modlar anket açtı bu ekran sorunu hakkındaki postları yasaklayalım mı diye😀 tek bir megathread altında toplayalım sorunu olanlar oraya yorum olarak yazsin dediler. Artık o subreddit'te yakında bunla ilgili bir şey de paylaşılamayacak yani.

Yanlış anladım. Onu da gördüm hocam ilk üste sabitlemişler. :) Martta sanırım devreye mi girecek öyle anladım.

Yani hak veriyorum bir yandan, bir yandan da aslında ne kadar çok konuşulsa firmanın bir umut geri çağırma yapma şansı artar ama bence yapmayacaklar.

Bir aya mevzu kapanır. İade eden eder, satan satar. Memnun olanlar kalır sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 17 Şubat 2024; 2:0:17 >
  • Adamla ozel yazısıyoruz samsung amerika benim cihazı değiştirecek bakalim ne olacak paylaşacağım diyor inşallah sorunsuz gardasim yazasim geldi :))?

Vivid yerine buna açıklama yapsalardı. yeni partiler eğer düzelirse olan eski alanlara olacak. Şimdi Samsung Shop dışında diğer 3.taraf satıcılarda yeni parti de yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 17 Şubat 2024; 2:2:34 >
    Bence bilerek sanki ekrandaki sorun vividmiş gibi yapıyorlar akıllıca taktik. Youtube'da bile display problem yazın mevzu sadece vivid.

• Kac kisiye yazdim.. bakin diye adam sorun yok diyor kendi test ekranına bakip. Sonra degradelere bak diyorum aaa varmis ama cok kotu değil diyor.. sende bende cok kotu değil ama cok kotu olan ne yapacak degilmi?

• optimus95 kullanıcısına yanıt

Ben Xperia 5 II kullanıyorum. Samsung üretimi OLED bir panel kullanıyor. Geçetiğimiz yılın mart, nisan civarı bir gece çizgi attı.

SAMSUNG S24 SERİSİ EKRAN SORUNLARI

Şuanki hali aşağıda.

Meğerse bu sorun Xperia 5 II'lerde (hatta Xperia 5 IV'e kadar aynı panel kullanıldığı için onlarda da var) kronik bir sorunmuş. Reddit bununla dolu. Hatta şu raddede olanlar dahi var.

İşin ilginç tarafı sorulnar hep 2022 sonu 2023 başı gibi nüksetmeye başlamış (cihaz 2020 Q3 çıkışlı). 5 serisinin büyük ekranlı versiyonu olan 1 serisinde Samsung değil Japan Dlsplay marka bir panel kullanılıyor ve onda böyle bir problem yokmuş. Aynı zamanda 5 II ve devamı serilerindeki problemli 2020 üretimi panel S20 serisinde de kullanılıyormuş ve onda da bu sorunlar var. Elbette elektronikte şansa inanıyorum. Samsung telefonları özellikle S serilerini de çok beğeniyorum ana açık konuşayım bir daha Samsung OLED panelli bir telefon alırken iki sefer düşünürüm.

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    S20 serisinde meşhur bu sorun. Samsung alırken bence bu sizin sorun özelinde konuşuyorum ya bu olabilir diyip 3 sene sonra parasıyla ekran değişimi yaptırırım diyerek alacaksınız ya da ki bana göre daha mantıklı olan garanti bitmeden 2 senede bir cihazı değiştirmek.

Yeni cihazda Sqmsung illa ki arka çıkacaktır ama garanti süresi bitince veya Samsung panelli olup Samsung marka olmayan telefonlar. Hep soru işareti. Ekran tedarik etmek de biraz sancılı bir süreç.

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Aynen Sony'de yok Türkiye'de bunu tamir ettirebileceğiniz yer var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 17 Şubat 2024; 2:32:23 >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.