Şimdi Ara

SAMSUNG S24 SERİSİ EKRAN SORUNLARI (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
877
Cevap
28
Favori
42.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seri üretimde ilk partilere çok elzem olmadıkça rağbet etmemek gerekiyor.
    Şirketler kervan yolda düzülür mantığıyla daha üretimi başlamadan satış ve pazarlamasına başlıyorlar,Üretim geriden geliyor proses olarak maalesef.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ruf kullanıcısına yanıt

Hocam böyle bir saçmalık olamaz yani o zaman o partileri alanlara yeni kapalı kutu cihaz versinler. Lansmanda ve kampanyada alanlara haksızlık oluyor, fakat diğer forumlarda şubat üretimlerinde bile sorunların devam ettiği yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ruf kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen sene 23 Ultra'yı da lansmandan aldık çoğumuz cidden ben sorun yaşayan hatırlamıyorum. Takas parasının geç yatması hariç sorun yoktu.

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Valla sorun olduğunu kabul etmeliler ki sonraki partilerde bunlar olmasın. Adamlar hem kasaya hem ekrana normal diyor. Demek ki düzeltmeyecekler.

• Prfssr kullanıcısına yanıt

Bakalım iPhone bu yıl ne yapacak Samsungtan alırsa bu yeni paneller onda da kumlu olur. Öyle olursa Samsung kesin kara listeye artık alınır. lg bile daha iyi üretiyor.

Evet,bende lansman sonrası aldım,s22ultra ve s23ultra.
    9.ayda ekran yanığı oluştu 2-3 yerde s23 ultra da.
    Garantiden değişti,şimdilik memnunum ama Samsung sevmeme rağmen ekran sıkıntı Samsung da.
    S24 ultra da lansman da alacaktım,bu ekran yanığı yüzünden bekleyeyim diye düşündüm,almadım.
    Çok can sıkıcı bir durum.

• blackcemre kullanıcısına yanıt

Apple, parasını sağlam verdiği için bence Samsung'un Apple'a satacağı paneller en üst kalite ve on kere kalite kontrol uygulanmış paneller olur, böyle sorunlar çıkmaz. Samsung kendi amiral gemisi telefonlarında dandik paneller kullanırken Apple'a özel üretim ve / veya özel kalite kontrol partilerinden çıkmış en iyi panellerini veriyor olabilir. Tıpkı bizim ürettiğimiz meyvelerin en kalitelilerinin yurt dışına gitmesi bize de orta - düşük kaliteli olanların kalması gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 19 Şubat 2024; 10:48:58 >

benim attigim fotograftaki gibi ayni yerde aciklik bazilarinda var bazilarinda yok ilginc

• Arkadaşlar bu konuda bahsedilen ekran sorunları sadece Ultra modelinde mi mevcut yoksa Plus modelinde de bu sorunlar var mı acaba?

• SAMSUNG S24 SERİSİ EKRAN SORUNLARI
    SAMSUNG S24 SERİSİ EKRAN SORUNLARI

24 ultra 23 ultra kalite kontrol diye bir birim yok galiba

Bu fotoğrafta ise kırık çizik yok camın altında boya hatası var camın altında bu bölgeye boya tam olmamış ciddi bir sıkıntı olmasada estetik hatası

• Oğuz51515151 O kullanıcısına yanıt

Ekran ile ilgili çözüm kesinleşsin ona göre değişim için yada iade için göndericem

• sariduru kullanıcısına yanıt

Update ile çok yakında çözülecek olan cansız ve soluk vivid Mode konusu tüm S24'lerde var.

Ekranda kumlanma, çizgiler oluşma...vs gibi sorunlar benim gördüğüm %95 Ultra modellerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 20 Şubat 2024; 17:11:40 >
  • Arkadaşlar merhaba, ben de s24 ultra alarak aranıza katıldım ve kumlanma sorunu bende de var. Aslında normal kullanımda fark etmemiştim ta ki foruma girip bu konuya denk gelene kadar. Bende de karanlık ortamda görüldüğü üzere çizgiler mevcut. Değişim yapmayı düşünüyorum. Aranızda bu sorundan dolayı değişim yapıp yeni gelen cihazı sorunsuz olan var mı? İPhone 13 prodan geçtim ve bu tarz durumlar can sıkıyor maalesef

• emirozcpr E kullanıcısına yanıt
    Hocam bu yatay çizgi herkes de var. Kum malum zaten. Bunlardan dolayı değişim yapamazsınız haberiniz olsun. Sorun olarak görülmediği için değişim olmaz.

Canınızı sıkıyorsa iade edin ama zaten konuyu görene kadar fark etmemişsiniz bence unutun devam edin😀

Hocam sanki ben konudaki önceki mesajlarda değişim yapacağını söyleyenler görmüştüm ama? Bu çizgi herkeste mi mevcut? Bazıları bende yok yazıyordu

• emirozcpr E kullanıcısına yanıt
    Çizgiler var ama sadece o testte çıkıyor normalde çizgi falan görmedim ben hiç.

Kum yok diyenler var.

Hocam değişim alanlar bu yüzden almadı boşuna uğraşırsınız yine de siz bilirsiniz. 1 ayım bu süreçle geçti 3 servise gittim. Genel merkez karar veriyor ve bu dediğiniz sebeplerle değişim alamazsınız.

Online alanlar , bu sorunlar varsa, direk iade edebiliyor mu?

İadelerde sıkıntı çıkıyor mu?

S22 U değişime vereceğim. Eğer bu sorunlar donanımsalsa, kendi cihazıma değişime vermeden, ONLINEDEN aldığım cihazı bir kaç gün içinde iade edebilir miyim?

Sim kart takma / takmama gibi IADE olayını etkileyen bir şey var mı?

• KenaNeoN K kullanıcısına yanıt

Kendi cihazınızı göndermeden yeni cihazın tüm testlerini yapın bir sorun çıkarsa direk iade edin. Sorunsuzsa eski cihazı gönderirsiniz.

• erditepe kullanıcısına yanıt

Yeni cihaza sim kart takınca iade de sıkıntı oluyor mu?

Cayma bedeli 14 gün, samsung shop a koşulsuz şartsız iade edebiliyor muıyuz?

• KenaNeoN K kullanıcısına yanıt
    edebilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.