Şimdi Ara

Samsung S24B350H ekran ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , bu monitörü pc ye Hdmi kabloları ile bağladım. Bağladım dediğim monitörde hdmi dan pc ye ise çevirici ile Hdmi to Dvi ile . Mönitör ile gelen Samsung Cd sinden magic tune premium , multi screen yazılımlarını kurdum . Bu esnada sanırım LCD gamma diye bir programda yüklendi. Sıkıntı şu geldiğinden beri monitörde 1920 X 1080 çözünürlük önerilir olarak zaten karşıma çıktığında sağdan soldan 2-3 cm alttan ve üstten de 1 cm lik boşluk olmakta . Merak edip internete girip ürüne youtube aracılığı ile baktığımda tüm ekranın kullanıldığını gördüm . Bendeki bu boşluklar sizce neden olmuş olabilir ? Oyunlarda bu esnada 1080 çözünürlüğene geçemedim( League of legend , Crysis2 , Fear 3 ve world of warcraft denediklerim bunlar ) Tüplü monitörden samsung un 19" turnuva monitörlerinden geçiş yaptım. Windows kurulumunda bir terslik veya herhangi bir driverda bir sıkıntı olabilir mi ? LoL de x720 görüntüsü alabildim tam ekran oynattı fakat diğerlerinde hep boşluk var. Sanki software e bağlıymiş gibi de geldi . Siz ne dersiniz ?

• dostum ben de bu monitörden aldım 2 gün önce

ilk aldığımda bende de boşluklar oldu ekran tam oturmadı 19inçten geçmiştim, açma kapama tuşunun yanındaki auto tuşuna basarak kurulum yapıyorum direk boşlukları ddolduruyor, geri kalan ayarları oyunun ayarlarından yapıyorum çözünürlüğü filan da
  • Auto tuşuna basıyorum mevcut değil diyor ? Buda güzel . Driverlar ile midir bu sıkıntı ? Pazartesi günü aldım bende o zaman vardı auto ama sağlayamamıştı bastığımda. Şimdi o da yok diyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilwarin -- 27 Temmuz 2013; 10:50:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

dostum ben de bu monitörden aldım 2 gün önce

ilk aldığımda bende de boşluklar oldu ekran tam oturmadı 19inçten geçmiştim, açma kapama tuşunun yanındaki auto tuşuna basarak kurulum yapıyorum direk boşlukları ddolduruyor, geri kalan ayarları oyunun ayarlarından yapıyorum çözünürlüğü filan da

Senin bağlantın nasıl ? Aklıma o da takıldı . Hdmi to Dvi şu an benim . donanım kısmına baktığım zaman ekran çözünürlüğü "Syncmaster sb350_s24b350h/magic s24b350h(HDMI)" seçili . Acaba burada bir yanlış mı var ? PC ekran kartında dvi da var hdmi ya benzeyen ama bir tarafı düz olan Display port var. Buraya mı bağlamam lazımdı acaba ?

Samsung  S24B350H  ekran ayarları

• quote:

Orijinalden alıntı: Wilwarin

quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

dostum ben de bu monitörden aldım 2 gün önce

Senin bağlantın nasıl ? Aklıma o da takıldı . Hdmi to Dvi şu an benim . donanım kısmına baktığım zaman ekran çözünürlüğü "Syncmaster sb350_s24b350h/magic s24b350h(HDMI)" seçili . Acaba burada bir yanlış mı var ? PC ekran kartında dvi da var hdmi ya benzeyen ama bir tarafı düz olan Display port var. Buraya mı bağlamam lazımdı acaba ?

Samsung  S24B350H  ekran ayarları

dostum auto tuşununun çalışmadığına eminmisin çok ilginç bir durum

cdlerden kurulum yapamıyor musun?

ayrıca senin bağlantı olayını tam anlamadım, benimki vga ile bağlı kasaya, istediğin bağlantıyı seçebilirsin ama hdmi en verimlisi olucaktır.

• Mertcan. kullanıcısına yanıt
    Cd den kurulum yaptım hatta şu an meşgul olduğumdan tüm sürücüleri kaldırıp tekrar kurmayı planlıyorum. Benim bağlantım şöyle. 6 adet ekranı destekliyor ekran kartım . Arkasında 2 dvi 4 tane Display port var , resimlerde gördüğün gibi . Bende elimde Tele Dünya ya üye olduğum zaman gelen kutunun içinden çıkan HDMI kablo ile pc ile monitörü bağladım. Fakat bunu yaparken dönüştürücü kullandım HDMI to DVI oradan da DVI dan giriş yaptım . Diyorum ki donanımda HDMI-HDMI seçili ve driverları yüklü. Monitörde acaba sıkıntı bundan mı kaynaklanıyor ?
  • quote:

Cd den kurulum yaptım hatta şu an meşgul olduğumdan tüm sürücüleri kaldırıp tekrar kurmayı planlıyorum. Benim bağlantım şöyle. 6 adet ekranı destekliyor ekran kartım . Arkasında 2 dvi 4 tane Display port var , resimlerde gördüğün gibi . Bende elimde Tele Dünya ya üye olduğum zaman gelen kutunun içinden çıkan HDMI kablo ile pc ile monitörü bağladım. Fakat bunu yaparken dönüştürücü kullandım HDMI to DVI oradan da DVI dan giriş yaptım . Diyorum ki donanımda HDMI-HDMI seçili ve driverları yüklü. Monitörde acaba sıkıntı bundan mı kaynaklanıyor ?

anladım bence de sıkıntı bundan kaynaklanıyor

hdmi to dvi yapabilme şansın varmı bilmiyorum ama en kötü ihtimal hdmi dan komple kurtulup display port bağlantısıyla dene derim

hatta display porttan sorunsuz olursa direk uğraşma öyle kullan yani bence

İyi de bu auto tuşuna ne oldu ki ? Otomatik ayarlar mevcut değil neden der ? Samsung ile ilgili tüm yüklediklerimi kaldırdım. Cd den bir daha kuracağım. Sonrada kabloyu değiştirip bir daha deneyeceğim. Çözene kadar yazmaya devam çünkü başkasınında başına gelebilir. Arıza da çıkabilir. Bakalım.

Çzünürlüğü 1080 den 900 e aldım. Tam ekran oldu. bir garip sanki 1080 i desteklerken bir sıkıntısı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilwarin -- 28 Temmuz 2013; 11:07:58 >
  • Analog bağlantı yaptım . Hiç bir problemi yok. Auto tuşu çalışıyor. Çözümleme , oyun açamama gibi problemi kalmadı. Her zaman derim kaliteli HDMI kablosu kullanacaksın diye. Sağlam bir tane alıp daha sonra birde onunla deneyeceğim. Fırsat bulursam onuda yazarım .
  • quote:

Analog bağlantı yaptım . Hiç bir problemi yok. Auto tuşu çalışıyor. Çözümleme , oyun açamama gibi problemi kalmadı. Her zaman derim kaliteli HDMI kablosu kullanacaksın diye. Sağlam bir tane alıp daha sonra birde onunla deneyeceğim. Fırsat bulursam onuda yazarım .

aynen yoksa monitör hakkında hiç şüpheniz olmasın cidden kaliteli bir alet

düzelmesine de sevindim :)
  • Kullanma klavuzunda da zaten auto tuşu sadece analog kullanımda kullanılabilir yazıyor. Yani hdmi ile bağlantı yapıyorsan, auto tuşunun çalışmazmış.
  • ekran kartınız amd ise kontrol panelinden ekranı büyüteblrsnz..bende böyle oldu ekranı buyuterek tam ekrana oturttum..sorun olmuyor arkadaşalr bu yönetemi yapın görüntüde herhangii bir bozulma olmaz..
  • gurtell kullanıcısına yanıt
    Öylemiymiş , dikkatimden kaçmış. Bende monitörde ve kullandığım kablolarda sorun arıyordum .
    işlere o kadar dalmışım ki mesajınızı yeni gördüm . Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.