Şimdi Ara

samsung s27a950d 0 gibi bir kere kullandım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.teknosa.com/urunler/125020577/samsung-s27a950ds-27-siyah-3d-led-monitor
    yeni pc topladıgım icin almıstım laptop almayı düşünüyorum o yuzden satıyorum fiyat 870 tl
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• satışa devam...

• ilanını açtığın monitör S27a950d ancak teknosa linkini verdiğin monitör ise s27a950ds modeli. ayrıca S27a950d modeli olan ürün ağustos ayında 1100tl ile satıştaymış ve üretimi durduğu için satışı bitmiş. yani 6 ay önce 1100tl satışta olan monitörü şimdi 1500tl miş gibi göstermen hoş değil
    öncelikle 2 monitör arasındaki farkları yazman ve fiyatta revize gerkli satış yapman için
    hayırlı alışverişler......
  • quote:

Orijinalden alıntı: veli125

ilanını açtığın monitör S27a950d ancak teknosa linkini verdiğin monitör ise s27a950ds modeli. ayrıca S27a950d modeli olan ürün ağustos ayında 1100tl ile satıştaymış ve üretimi durduğu için satışı bitmiş. yani 6 ay önce 1100tl satışta olan monitörü şimdi 1500tl miş gibi göstermen hoş değil
    öncelikle 2 monitör arasındaki farkları yazman ve fiyatta revize gerkli satış yapman için
    hayırlı alışverişler......

bazı sitelerde S27A950D bazı sitelerde ise S27A950DS olarak geçiyor
    kullanıcı klubünden bakabilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_60575616/tm.htm

öyle bişey gösterdigim yok 1400 tl ye satmıyorum hoş karşılanmayacak birşey yok. 1100 tl gibi de birşey görmedim. aradımda bulamadım. farklı monitördür. kimseyede al diye dayatma yapmııyorum herkesin aklı kendine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byozan35 -- 12 Ocak 2014; 16:45:18 >

• satış iptal..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.