Şimdi Ara

samsung s4 problem cok kasiyor yol gisterin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar teli alali bir yil oldu olmadi. Iki hafta oncesine kadar hic sikayetim olmamisti ve hic bir guncelleme yapmamistim. Eskiden iphone kullandigim icin android ten cok anlamam da. Iki hafta once teli kurcalarken ayarlardan surumu guncelle dedim uc gun surmedi kasma fb messenger ve watsapta yazarken yazdigm harfler gecikmeli gozukmeye basladi. Ara ara islemler donarak gerceklesiyor. Gecen ayda akilli bi kilif almistm acaba guncellememi kilifmi telime kafayi yedirtti. Kilifi cikardim duzelmedi sorun ama napacam bilmiyorum garantiye yollamadan bu problemi cozmwnin bir yolu yokmudur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En güzeli bilgileri yedekleyip bir format atmak yine aynı problemler varsa servis yolu gözüksün.
    Çünkü bende s4 ümü ilk aldığımda markete vs bağlanmıyordu güzel format atınca düzeldi.
  • root at
  • Hocam yedekleyip restore edin derim telefonu . Bende s4 kullaniyorum ama sikinti yok .

• garanti kapsamı dısında bir öneri değil mi root? telefonum garantili neden root atayım arkadasım zaten ne oldugunu bıle bılmem. benım için kasma duzelsın yeter. ayrıca formak attım tabı dogru attıysam gene aynı
  • Sat ve htc al :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Swaps1404 kullanıcısına yanıt
    Hocam kiesden atabiliyormusun format ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swaps1404

Arkadaslar teli alali bir yil oldu olmadi. Iki hafta oncesine kadar hic sikayetim olmamisti ve hic bir guncelleme yapmamistim. Eskiden iphone kullandigim icin android ten cok anlamam da. Iki hafta once teli kurcalarken ayarlardan surumu guncelle dedim uc gun surmedi kasma fb messenger ve watsapta yazarken yazdigm harfler gecikmeli gozukmeye basladi. Ara ara islemler donarak gerceklesiyor. Gecen ayda akilli bi kilif almistm acaba guncellememi kilifmi telime kafayi yedirtti. Kilifi cikardim duzelmedi sorun ama napacam bilmiyorum garantiye yollamadan bu problemi cozmwnin bir yolu yokmudur.

Bende de s4 var;s4 icin degil tum androidli telefonlar icin gecerli birkac ufak ayar vardir...Sanıyorum guncelleme sonrasi eski ayarlari sifirlamistir ve kasmalar olmuştur;bu cok anormal bir durum degil yapmanız gereken tüm widgetlari kaldirin;yani ana ekranda kullandiginiz kisa yollari sonra buyuk ihtimal zaten acik olan gelistiri seçeneklerine girin;orada degistirmeniz gereken 3 ayri ayar var ve hepsi alt alta;çizim başlığı altindaki Pencere/geçiş ve animatör ölçeklerini ya kapatın yada benim yaptigim gibi 0.5x gibi ufak bir ayara çekin;bu işlem yaptığınız işlemlerin çok daha seri gerçekleşmesini saglayacaktir;bunlari yaptiktan sonra ise sadece reset atin cihaza sonra bakin fark var mi...var ise kaldirdiginiz widgetlari tekrar ayarlayabilirsiniz :)

• Çatlama olabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.