Şimdi Ara

Samsung S4 Root-Romm Hakkında Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Geçtiğimiz günlerde S4 kullanmaya başladım İphone kullanıcısıydım bir zamanlar ama bu telefon gerçekten fazla...iphone'u JailBreak yaptım, samsung ana bayiden aldım fakat root yapmalımıyım kararsız kaldım bide bu ara Mobil ağda kayıtlı değil diyip hattı gerekli gereksiz kendi kendine konuşurken kesmeye başladı.Root işlemi ile bunun önüne geçebilirmiyim merak ediyorum GT-I9500 cihaz kullanıyorum rom'un ne olduğunu pek analamadım root da okuduğum kadarıyla yetkilendirme kazandırmaymış.Bu konuda bana detaylı bir şekilde root yapma hangi room'u yükleme konusunda fikir verirmisiniz.foruma göz attım ama iyice kafam karıştı.Bide arkadaşın biri IEM numarasının root yaptıktan sonra değiştiğini ve tel. çalışmadığını yazmış bu tarz sorunlar varmı root işlemini geri alarak garantiye gönderebiliyormuyuz bu konuda detaylı bir açıklama bulamadım.Yardımcı olanlar içinde şimdiden Allah razı olsun diyor konuyu takibe alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Musicby

Merhaba arkadaşlar, Geçtiğimiz günlerde S4 kullanmaya başladım İphone kullanıcısıydım bir zamanlar ama bu telefon gerçekten fazla...iphone'u JailBreak yaptım, samsung ana bayiden aldım fakat root yapmalımıyım kararsız kaldım bide bu ara Mobil ağda kayıtlı değil diyip hattı gerekli gereksiz kendi kendine konuşurken kesmeye başladı.Root işlemi ile bunun önüne geçebilirmiyim merak ediyorum GT-I9500 cihaz kullanıyorum rom'un ne olduğunu pek analamadım root da okuduğum kadarıyla yetkilendirme kazandırmaymış.Bu konuda bana detaylı bir şekilde root yapma hangi room'u yükleme konusunda fikir verirmisiniz.foruma göz attım ama iyice kafam karıştı.Bide arkadaşın biri IEM numarasının root yaptıktan sonra değiştiğini ve tel. çalışmadığını yazmış bu tarz sorunlar varmı root işlemini geri alarak garantiye gönderebiliyormuyuz bu konuda detaylı bir açıklama bulamadım.Yardımcı olanlar içinde şimdiden Allah razı olsun diyor konuyu takibe alıyorum.

Bu konularda pek bilgim yok ama geçen gün root attım.Herhangı bir sıkıntı yok.Dediğiniz imei olayı custom romlarda olabiliyor oda eski romu yükleyince kendine geliyor korkulacak bir durum yok.Root işlemiyle gereksiz herşeyi silebiliyorsun ram de artış sağlıyor kasılmalar donmalar azalıyor vb.Ama telefonun garanti dışı kalıyor root atınca.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.