Bildirim
Samsung S4 sorun yaşıyorum yardım bekliyorum
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: m m m m
Son güncellemeden sonra wifi girmiyor ve Bluetooth çalışmıyor telefonu bilgisayara bağlayınca görmüyor yardım bekliyorum
Samsumg kies ile telin yedeğini al. Sonra aynı program ile telefonu onarmayı dene. Yada tekrar fabrika ayarlarına dön.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kies air mi ? Rica etsem uygulamayı indirrbileğim bi link atar mısın? Playden de birsey indiremiyorum da
Factory reset at internette gerekli bilgi var kiesle uğraşma sadece gerekli bilgilerin yedegini al.
Teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- veriyi korumak için içeriği şifrele aktif değil
- kablosuz kulaklık kutusu kayboldu nasıl şarj edilir
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- server error in "/" application.
- akıllı tahta açılmıyor ışık yanıp sönüyor
- root kaldırma
- telefon neden ısınır
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- silinen dosyaları geri getirme
- iso dosyası nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X