Şimdi Ara

Samsung S4 Wifi değişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

S4 telefonumun ekranı kırıldı ve komple "ön panel, cam, dokunmatik" takım olarak yenisini alıp taktım ve özen göstererek yaptım, çalışmasında veya kamera, sensörler de sorun yok.

Samsung GALAXY i9500 S4 LCD EKRAN + DOKUNMATİK

Wifi çok kısa mesafede çekim alıyor 4-5mt. gibi, değişim esnasında ısı veya metal bir uygulama olmadı, arka kapağı pena yardımı ile açtım bağlantıları elimle rahat bir şekilde söküp taktım.

Sorun nedendir? proğramsal olabilir mi? yardımlarınızı bekliyorum.

Not: Darbe alması sonucu kırılma olmadı, esneme sonucu iç dokunmatik ekran kırıldı, komple değişim yaptım.

Edit:Ekleme yapılması nedeniyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet yasar -- 14 Ağustos 2014; 18:40:16 >

• Esneme sırasında anakartta sorun çıkmış olabilir,entegrelerini kontrol ettiniz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtcklk06

Esneme sırasında anakartta sorun çıkmış olabilir,entegrelerini kontrol ettiniz mi
    kusura bakmayın konuyu açtım ama bir türlü kontrol edemedim.

hayır kontrol etmedim, montajdan sonra tekrar bakmak istedim ama düğün telaşım var bu sebepten tekrar açıp kontrol edemedim, en kısa sürede tüm sistemi kontrol edeceğim.

Entegre de sorun olsa hiç çalışmaması gerekir diye düşünüyorum, çalışma prensibini tam olarak bilmediğim için tam bir fikir de yürütemiyorum, sadece entegre sisteminden mi? oluşuyor wifi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet yasar

quote:

Orijinalden alıntı: mrtcklk06

Esneme sırasında anakartta sorun çıkmış olabilir,entegrelerini kontrol ettiniz mi
    kusura bakmayın konuyu açtım ama bir türlü kontrol edemedim.

hayır kontrol etmedim, montajdan sonra tekrar bakmak istedim ama düğün telaşım var bu sebepten tekrar açıp kontrol edemedim, en kısa sürede tüm sistemi kontrol edeceğim.

Entegre de sorun olsa hiç çalışmaması gerekir diye düşünüyorum, çalışma prensibini tam olarak bilmediğim için tam bir fikir de yürütemiyorum, sadece entegre sisteminden mi? oluşuyor wifi

Sadece entegreden mi oluşuyor bilmiyorum ama eski galaxy minim de yer düşmüştü sert bir şekilde.entegresi tam zarar görmemiş bazen açılıyordu bazen acilmiyordu sonra tamamen bozuldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kontrol'ünü yapınca belli olur, anlayamassam teknik servis yolu görünür, teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.