Şimdi Ara

samsung s5 kamera sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    telefonu aldığımdan beri içimde bi huzursuzluk var. Herkes profesyonel bir kamera olarak tanımladı bunu. ama ıphone 4s ile yan yana koyuyorum 4s in kamerası daha iyi. benimkinde yüzler bile belli olmuyor. elinde s5 olan kullanıcılar resim çekip koyabilirler mi acaba? gece çekim zoom çekim sabah çekim ve zoom yaparak yine. Şimdiden teşekkürler..

edit: internetim iyi olduğunda kendi çektiğim resimleri ekleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canvar125 -- 6 Ağustos 2014; 9:22:50 >

• resimlerde geldi
     samsung s5 kamera sorunu samsung s5 kamera sorunu

• Bu Fotoğrafı Note 3 Ile Çektim Makro Çekseydim Yakınlaştırma Süper Olurdu Herneyse Kamera Ayarlarını Yapmamışsındır
     samsung s5 kamera sorunu
  • bende çok memnun değilim kamerasından gece çekimleri oldukça kötü 16mp den beklediğim bu değildi.
    s5 den önce l925 kullanıyordum l925 8mp s5 16mp olmasına rağmen çekimlerde çok belirgin bir fark görünmüyor

s5 ile çektiğim foto
     samsung s5 kamera sorunu

l925 ile çektiğim foto.
     samsung s5 kamera sorunu

• Aslında yakın çekim (50 cm den uzak olacak tabiki yoksa odaklamiyor) iyi. Ama uzak ta yakınlaşınca ve karanlık gece çekimi yok adeta.tam fiyasko. Bunun bi ayarı programı olması lazım. Ayarlarla çok oynadım ama yok ise yaramadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S5 in kamerası zaten orta seviye bir kamera.
    Reklam ile, belirli fanboylar ile yüceltildi olay bundan ibaret.

• Bütün cep telefonlarının az ışıklı ortamda ve gece çekimleri kötüdür. Nedeni ufacık lens objektifleridir, bu nedenle az ışık toplarlar. Lens ne kadar büyürse topladığı ışık o kadar çok olur(fizik kuralı) resimlerde ve renklerde o denli iyi sonuç alınır. Gece iyi çekim yapmak için f odak açıklığı geniş objektifli fotoğraf makinesi alın, cep telefonlarındaki kameralar bu amaçla üretilmiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.