Şimdi Ara

samsung s5 ve iphone 5s arasında kaldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
3.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fotoğraf ile yakından ilgileniyorum, aynı zamanda sakarım iki adet iphone 5 telefonum sadece basit sıvı teması nedeniyle çöp oldu. Birçok mağazada tanıtımları başlamış ve cihazları deneyebiliyorsunuz ben ön sipariş geçtim. Sebeplerine gelince;

1) Kamera odaklama süresi 0.3 sn ve çekim esnasında ve sonrasında seçmeli odak sunması.
    2) IP 67 sertifikası
    3) 4k video çekimi

Ayrıca ekran netliği ile android 4.4 S5 arayüzü hoşuma gitti. Son olarak iphone diyenler alttaki resimde yer alan nimeti rüyalarında görür ancak

samsung s5  ve iphone 5s arasında kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pentester -- 5 Nisan 2014; 0:00:38 >

• Z2 çok hoş bir cihaz gibi gözüküyor düşünmelisin
  • 5s derim illa android alacağım dersen de lg g2 al ama sakın samsung alma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S5 ile 5s arasından 5s tabikide ama z2 , htc one gibi telefonları sorarsanız ihtiyaca göre derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • htc m8 felan alma tasarımı her zaman ki gibi yine konuşturuyor. Fakat kamerası berbat durumda. Ayrıca 2499 tl den çıktı. Alacaksanız z2 alın iphone 5s'i çıkardıgınızda yamuk bulmayında
  • 2014 senesinin en iyi Android telefonu Z2'dir bence.Android alinacaksa eger kesinlikle Samsung'a bulasilmamali.HTC M8 veya Z2.Android alacaksam su an Z2 disinda baska telefonu aklimdan bile gecirmezdim.Bir iPhone5 kullancisi olarak da iphone 5s almazdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

2014 senesinin en iyi Android telefonu Z2'dir bence.Android alinacaksa eger kesinlikle Samsung'a bulasilmamali.HTC M8 veya Z2.Android alacaksam su an Z2 disinda baska telefonu aklimdan bile gecirmezdim.Bir iPhone5 kullancisi olarak da iphone 5s almazdim.

z2 nin cıkıs tarihini tahmini olarak biliyor musunuz hocam?
  • Z2 varken S5'i sormak hata.

• Elinize alın hangisi hoşunuza giderse alın.

• s5
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyu123

quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

2014 senesinin en iyi Android telefonu Z2'dir bence.Android alinacaksa eger kesinlikle Samsung'a bulasilmamali.HTC M8 veya Z2.Android alacaksam su an Z2 disinda baska telefonu aklimdan bile gecirmezdim.Bir iPhone5 kullancisi olarak da iphone 5s almazdim.

z2 nin cıkıs tarihini tahmini olarak biliyor musunuz hocam?

Telefon bazi asya ulkelerinde cikmis durumda zaten.Bu hafta İngiltere'de satisa cikacagi kesinlesti.Eli kulagindadir artik ulkemizde de cikmasi

• Z2 fiyatı tahminimce 2500 civarı olacak,sony pahallı satıyor z1 ben 2199 dan almıştım mesela aradan 1-2 ay geçtiğinde paralel ithalat fiyatları 1800 lere falan düşmüştü,z2 de tahminimce 2500 den girecek 2200 2300 bandına paralel ithalat garantilileri düşecektir,s5 yerine z2 alman daha iyi en büyük artısı s5'e göre:
    - 3 GB sistem belleği
    - 3200 mah pil
    - Stereo hoparlör
    Androidde bellek ve pil en önemli şeyler arasında işlemci s5 le aynı suya dayanıklılık vs. de aynı ekran olarak z1 faciasından sony kurtulup direk ips panelli ekrana geçmiş çok iyi,vede tabi ki malzeme kalitesi yanılmıyorsam arkası önü cam yanı alüminyum bir cihaz z2 elde tutuş geri dönüşü sana verdiği hissiyat çok iyidir,o sağlamlığı yekpare kasayı anında hissedersin,s5 de ise durum farklı plastik bir kasa yanları çakma alüminyum renginde boya ile boyanmış plastik,aylar sonra soyulma derdi telefondan soğutur adamı kaliteli cihaz istiyorsan alüminyum malzemeden şaşmamak lazım,z2 nisanda gelecek diyorlar ama net bir tarih yok,s5'de tercih sebebi ancak z2 varken pek mantıklı durmuyor.

İphone gelirsek bambaşka bir dünyadır,yukarıda mesela hep donanımı konuştuk,hep hardware odaklandık vs. 5s tercih edersen yazılımı yüzünden tercih etmen lazım,ios o sadeliği hızı uygulamaların kalitesi,her oto şeye senden dünya kadar izin istememesi telefonu hacker mı kullanıyor sen mi değil direk senin kullanman,uygulama öyle istemediğin şeye izin vermeyince yüklemem demez,3-4 sene yazılım güncellemesini alır,hemde ilk elden sonraki modeller çıakrsa çıksın her yeni ios duyuruldugunda çıkacağı zaman senin cihazına aynı gün gelir,eski önceki cihaz diye aylar sonra gelmez,iphone'da aslında yazılıma para verirsin,donanım 2. plandadır,o yüzden zaten hep 2 telefonda karşılaştırılınca android tarafı önde kahve tepsisi boyunda cihazlarla karşılaştırılan hep iphone'dur,en kötü android ile en iyi android cihaz ile hep iphone kıyaslanır,nasıl bir piskolojik etkisi olduğu ortada bunca yıldır,yapacağın tercih yazılım mı ? yoksa donanım mı ? olmalı,yazılım diyorsan ios,donanım benim için önemli boyutu yazılımlar virüsler o şu bu önemli değil,üretici destek vermesede olur diyorsan android bukadar açık ve net,dediğim gibi 2 tercih var android diyorsan z2 ama benim için yazılım önemlidir dersen iphone 5s gördüğüm kadarıyla donanım çok daha önemli senin için o yüzden z2 alman çok daha iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Flowles

Yara bandımı yoksa telefon mu alıyım diye sormussun çok ayıp

• sirinin turkce ozellıgımı vardı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mcht0112

Aradığınız ne hocam sizin telefonda bu önemli ? Stabilite olsun güncelleme derdi olmasın telefon malzeme kalitesi süper olsun karizma olsun 2. Eli çok ucuza gitmesin diyorsan al Apple 5s arkana bakmazsın. Ben şahsen note 2 ve 3 ü kullandım şimdi iPhone 5s kullanıyorum çok memnunum ( hız sadelik taşıma kolaylığı karizması malzeme kalitesi bakımından) samsungun tek aradığın yanı istediğim gibi video müzik atıp film izlemek.

daha önceden note 3 kullanıp apple a döndükten sonra apple dan tat aldığına göre hiçbir eksik yönü yoktur.apple alıcam büyük ihtimal zeten suan 4s kullanıyorum ondan da memnunum

4s kullanıyorsan 5sin sana verebileceği artı bir işlev yok bence ben de 4s kullanıyordum Android bir cihaz tercih ettim apple tarafında bir ilerleme olmadığından.

• quote:

Orijinalden alıntı: Python

Z2 fiyatı tahminimce 2500 civarı olacak,sony pahallı satıyor z1 ben 2199 dan almıştım mesela aradan 1-2 ay geçtiğinde paralel ithalat fiyatları 1800 lere falan düşmüştü,z2 de tahminimce 2500 den girecek 2200 2300 bandına paralel ithalat garantilileri düşecektir,s5 yerine z2 alman daha iyi en büyük artısı s5'e göre:
    - 3 GB sistem belleği
    - 3200 mah pil
    - Stereo hoparlör
    Androidde bellek ve pil en önemli şeyler arasında işlemci s5 le aynı suya dayanıklılık vs. de aynı ekran olarak z1 faciasından sony kurtulup direk ips panelli ekrana geçmiş çok iyi,vede tabi ki malzeme kalitesi yanılmıyorsam arkası önü cam yanı alüminyum bir cihaz z2 elde tutuş geri dönüşü sana verdiği hissiyat çok iyidir,o sağlamlığı yekpare kasayı anında hissedersin,s5 de ise durum farklı plastik bir kasa yanları çakma alüminyum renginde boya ile boyanmış plastik,aylar sonra soyulma derdi telefondan soğutur adamı kaliteli cihaz istiyorsan alüminyum malzemeden şaşmamak lazım,z2 nisanda gelecek diyorlar ama net bir tarih yok,s5'de tercih sebebi ancak z2 varken pek mantıklı durmuyor.

İphone gelirsek bambaşka bir dünyadır,yukarıda mesela hep donanımı konuştuk,hep hardware odaklandık vs. 5s tercih edersen yazılımı yüzünden tercih etmen lazım,ios o sadeliği hızı uygulamaların kalitesi,her oto şeye senden dünya kadar izin istememesi telefonu hacker mı kullanıyor sen mi değil direk senin kullanman,uygulama öyle istemediğin şeye izin vermeyince yüklemem demez,3-4 sene yazılım güncellemesini alır,hemde ilk elden sonraki modeller çıakrsa çıksın her yeni ios duyuruldugunda çıkacağı zaman senin cihazına aynı gün gelir,eski önceki cihaz diye aylar sonra gelmez,iphone'da aslında yazılıma para verirsin,donanım 2. plandadır,o yüzden zaten hep 2 telefonda karşılaştırılınca android tarafı önde kahve tepsisi boyunda cihazlarla karşılaştırılan hep iphone'dur,en kötü android ile en iyi android cihaz ile hep iphone kıyaslanır,nasıl bir piskolojik etkisi olduğu ortada bunca yıldır,yapacağın tercih yazılım mı ? yoksa donanım mı ? olmalı,yazılım diyorsan ios,donanım benim için önemli boyutu yazılımlar virüsler o şu bu önemli değil,üretici destek vermesede olur diyorsan android bukadar açık ve net,dediğim gibi 2 tercih var android diyorsan z2 ama benim için yazılım önemlidir dersen iphone 5s gördüğüm kadarıyla donanım çok daha önemli senin için o yüzden z2 alman çok daha iyidir.

hocam teşekkür ederim cok güzel bi acıklama yapmıssınız.

şöyle söyleyeyim ben sürekli sistem dosyalarıyla oynayan bi insanım yani telefonu çökertme ihtimalim oluyo

iphone dan başka telefon aramamın nedeni apple ın çıkardıgı telefonlarda hep aynı çizgiyi izlemesi ve hiç bi donanımsal farkın olmamasından dolayı.iphne 4s kullanıyorum cok memnunum suan zaten bundan önce de 3s kullanıyodum.iphone la geldik iphone la gidecez heralde

ben en iyisi iphone dan şaşmayım yazılım daha önemli benim için.

bi de son olarak bi soru sorayım.malum 5s 1 sene önce cıktı ve bu sene 6 cıkacak.sizce 6 yı beklemeli miyim yoksa 5s alayım mı?yani cok büyük bi fark olur mu dış görünüşünde sizce?

• Biliyorsunuz ki mesut cevik s5i incelemisti ve ustune basa basa soyledi:"almayinn."

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Python

Z2 fiyatı tahminimce 2500 civarı olacak,sony pahallı satıyor z1 ben 2199 dan almıştım mesela aradan 1-2 ay geçtiğinde paralel ithalat fiyatları 1800 lere falan düşmüştü,z2 de tahminimce 2500 den girecek 2200 2300 bandına paralel ithalat garantilileri düşecektir,s5 yerine z2 alman daha iyi en büyük artısı s5'e göre:
    - 3 GB sistem belleği
    - 3200 mah pil
    - Stereo hoparlör

hocam teşekkür ederim cok güzel bi acıklama yapmıssınız.

şöyle söyleyeyim ben sürekli sistem dosyalarıyla oynayan bi insanım yani telefonu çökertme ihtimalim oluyo

iphone dan başka telefon aramamın nedeni apple ın çıkardıgı telefonlarda hep aynı çizgiyi izlemesi ve hiç bi donanımsal farkın olmamasından dolayı.iphne 4s kullanıyorum cok memnunum suan zaten bundan önce de 3s kullanıyodum.iphone la geldik iphone la gidecez heralde

ben en iyisi iphone dan şaşmayım yazılım daha önemli benim için.

bi de son olarak bi soru sorayım.malum 5s 1 sene önce cıktı ve bu sene 6 cıkacak.sizce 6 yı beklemeli miyim yoksa 5s alayım mı?yani cok büyük bi fark olur mu dış görünüşünde sizce?

5S eylülden falan tanıtıldı,kasım aralık gibi anca türkiyede yaygınlaşabildi,stok sorunları vs. de cabasıydı,şimdi 6 çıkışıda aynı tarihte olacak gibi duruyor,4s den beri tarih değişmedi eylül ekime kadar bekleyebilirmisiniz bilmiyorum,kabaca 6 ayı var,6 ay 4s le idare edip 6 çıkınca satıp kasım sonu gibi 6 alabilirsiniz,ama şunu söyliyeyim ben ios 6 lı 4s kullanırken direk 5s geçtim,arada ciddi fark var,hele oyunlarda meğer 4s kasıyormuş yan yana bakınca anladım,öyle yağ gibi akmıyor,menüsü tarayıcı hızı uygulamaların açılış hızı vs. arada dağ var resmen apple zaten 2 yılda bir kasasını değiştiriyor,6 da kasa değişecek ama ne türde olur bilemeyiz,geçmişte 3g lere 4 lere 5 lere bakarsan ön tipinde pek değişiklik olmadı,ekranı hariç home butonu aynı yerde ahize aynı çerçeveler hemen hemen aynı boşlukta vs, daha çok arkada yanlarda oldu,apple ne yapacağı pek belli değil bekleyebilirim diyorsan bekle ama bekleyemem daha 6 ay birde çıkınca onu stoğunu takip edicem öyle böyle dersende hiç bekleme 5s'e geç.

• 5s al sikilirsan s6 yla takaslarsin

• android tercih edecekseniz samsungtan başka cihaz almanızı önermem. sony htce vs hikaye.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.