Şimdi Ara

samsung s5 ve iphone 5s arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
3.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar android forumunda soruyorum galaxy diyorlar ama ben bi de size sormak istiyorum

kafamı karıstıran seyler sunlar

1-kamera arasında 2 kat fark olması
    2-çözünürlük ekran boyutu vs gibi farklılıklar olması
    3-sirinin(samsungda adı neyse)türkçe desteği olması

bu kadar fazla farklar olmasına karşın bana bir sürü kişi apple tavsiye ediyor neden apple dan vazgeçmiyorlar bunu merak ediyorum?samsung bu kadar kötü bi telefon mu?

bilgisi olan biri varsa tarafsız bi şekilde fikrini söyleyebilir mi hangi telefonu almalıyım sizce?

EDİT:Arkadaslar z2 önerdiler araştırdım ve kullanıcıya üst düzey şeyler sundugunu farkettim sanırım z2 alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soyu123 -- 7 Nisan 2014; 17:22:09 >

• samsung al çünkü o plastiğin tadı çok ayrı..kafa yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

samsung al çünkü o plastiğin tadı çok ayrı..kafa yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradığınız ne hocam sizin telefonda bu önemli ? Stabilite olsun güncelleme derdi olmasın telefon malzeme kalitesi süper olsun karizma olsun 2. Eli çok ucuza gitmesin diyorsan al Apple 5s arkana bakmazsın. Ben şahsen note 2 ve 3 ü kullandım şimdi iPhone 5s kullanıyorum çok memnunum ( hız sadelik taşıma kolaylığı karizması malzeme kalitesi bakımından) samsungun tek aradığın yanı istediğim gibi video müzik atıp film izlemek.

• quote:

çok komiksin kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcht0112

Aradığınız ne hocam sizin telefonda bu önemli ? Stabilite olsun güncelleme derdi olmasın telefon malzeme kalitesi süper olsun karizma olsun 2. Eli çok ucuza gitmesin diyorsan al Apple 5s arkana bakmazsın. Ben şahsen note 2 ve 3 ü kullandım şimdi iPhone 5s kullanıyorum çok memnunum ( hız sadelik taşıma kolaylığı karizması malzeme kalitesi bakımından) samsungun tek aradığın yanı istediğim gibi video müzik atıp film izlemek.

daha önceden note 3 kullanıp apple a döndükten sonra apple dan tat aldığına göre hiçbir eksik yönü yoktur.apple alıcam büyük ihtimal zeten suan 4s kullanıyorum ondan da memnunum
  • Hocam sana tavsiyem android alıcam diyorsan HTC One (M8) çıktı hemde çift kamera filan harika özellikleri var hem ses kalitesi harika.

Android diyorsan bence en iyi telefon HTC One seçilmişti. Şimdide M8 modelini alabilirsin çıkınca bence.
    iOS diyorsan tabikide en son model iPhone 5s. Hem HTC'nin hem de iPhone 5S'in özellikleri çok iyi seçim senin fakat bence iPhone 5S'in App Store'u Google Play'e göre zaten kat kat iyi seçim sizin. Bence android dersen HTC One (M8) diyorum iOS'ta belli iPhone 5s.

Fakat sen seç diyorsan bence iPhone 5S.
    Bekliyebiliyorsan iPhone 6 bekle bence ben bekleme taraftarıyım 5800 ile bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyu123

quote:

Orijinalden alıntı: mcht0112

Aradığınız ne hocam sizin telefonda bu önemli ? Stabilite olsun güncelleme derdi olmasın telefon malzeme kalitesi süper olsun karizma olsun 2. Eli çok ucuza gitmesin diyorsan al Apple 5s arkana bakmazsın. Ben şahsen note 2 ve 3 ü kullandım şimdi iPhone 5s kullanıyorum çok memnunum ( hız sadelik taşıma kolaylığı karizması malzeme kalitesi bakımından) samsungun tek aradığın yanı istediğim gibi video müzik atıp film izlemek.

daha önceden note 3 kullanıp apple a döndükten sonra apple dan tat aldığına göre hiçbir eksik yönü yoktur.apple alıcam büyük ihtimal zeten suan 4s kullanıyorum ondan da memnunum

4s kullanıyorsun ve samsung mu yoksa apple mı diyosun çok tuhaf

• s5 diyo ya şaka gibi z2 m8 fln deyse neyse diycemde s5 diyo abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyu123

quote:

çok komiksin kardeş

• Bekleme sansin varsa iPhone 6 yi bekle. Acelen varsa iPhone 5s al.
    İlla da Android alacagim diyorsan Samsung alma.

Htc ve Sony i incelemeni tavsiye ederim.

Edit: S3, S4 ve Htc One x+ kullandim. Su an iPhone 5 kullaniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Amadeus -- 4 Nisan 2014; 22:22:37 >
  • 5s yada Z2.

• 5s alın bence.

• Yara bandımı yoksa telefon mu alıyım diye sormussun çok ayıp

• M8 ya da 5s

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 6 bekle değecek bekle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • not 3 neo yu inceleme fırsatım çok hoş bir telefon s5 le not 3 arası büyüklükte. estetik olarak çok hoş ele sığıyor i5 den memnunum değişirsem tek seçeneğim o olur. bi incelemeni tavsiye ederim.

• cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar apple alcam büyük ihtimalle.

şimdi de 5s mi 6 mı diye düşünmeye başladım
  • tabikide plastik olanı seçerdim daha yumusak rahattır

şaka bir yana 5s tabi
  • Samsung almayın aldırmayın ben cok çektim siz yanmayın
    iPhone 5s al bak keyfine hocam. Hız ve stabilite mobil çağda cok önemli

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.