Şimdi Ara

samsung s5 ve iphone 5s arasında kaldım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
3.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lg ne güncelleme vermiş ? LG güncelleme verecem diyip 6 bekletiyor. Oysa kararlılık güncellemesi verse telefona o yeter g2'ye. 6 ay boyunca adamlar karanlıktaki videoları slayt göstersi şeklinde çekti. Oyunlar kastı, telefon soba gibi oldu. Lg'nin umruna geldi mi ? Alan adam ağzına yapmış s800'ü var diye... Rehbere hızlı giriyor diye övünüyor.
  • BerkhanBalta kullanıcısına yanıt
    z1'in kamerası daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtrhn

Lg ne güncelleme vermiş ? LG güncelleme verecem diyip 6 bekletiyor. Oysa kararlılık güncellemesi verse telefona o yeter g2'ye. 6 ay boyunca adamlar karanlıktaki videoları slayt göstersi şeklinde çekti. Oyunlar kastı, telefon soba gibi oldu. Lg'nin umruna geldi mi ? Alan adam ağzına yapmış s800'ü var diye... Rehbere hızlı giriyor diye övünüyor.

Hocam kit kat geliyor mesela g2 ye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Androidde sevdiğim noktalardan biri bilgisayardan dosyaları rahat, sorunsuz bir şekilde atabilmek(sürükle bırak). Bir diğer nokta ise arayüzü keyfine göre düzenlemek. Fakat altı ay sonra cihazdan sıkıldıktan üzerine birde yeni modeller, yeni özellikler çıktıktan sonra ne yapsan fayda etmez. İki telefonda da aynı işleri yaparsın(Resim çekmek, mesaj, konuşma, facebook, twitter, whatsapp vs.). Senin maddelerine bakacak olursam benim açımdan

1- 5s in (s5i görmedim ama) resim kalitesi gayet tatmin edici

2- Eğer büyük ekran telefon kullanıyorsan ilk başta 5s ekranı çok küçük gelecek. Discoveryden geçtim. Discoverynin ekranını arar olmuştum ilk başta sonra alıştım ama eksikliğini hissetmiyorum

3- Siriydi falandı gerek yok öyle şeylere ben kendi arayacağımı bulurum tembelliğe gerek yok :)

Ama z2 dersen orasını bilemem çıksın görelim fakat z2, 5s tende ağır basıyor

• BerkhanBalta kullanıcısına yanıt
    i5 kullandığımı söyleyim sana, samsung kullansam samsung forumunu takip ederim. sadece bu kadarını bilsen yeter diğer yorumlarını sağlıklı ve mantıklı bulmadığım için cevap vermeye gerek duymuyorum arkadaş.
  • Ben kendimce yorumumu yapayım ve senin başına gelecekleri yazayım sen bilirsin,

Apple İphone 5S alma vaktin varsa 6 cıkmasını bekle derim.Eylül veya Ekimde cıkacaktır hemde aynı fiyattan veya 50 -100 lira daha fazla bir fiyata cıkar.

İphone 5S İstiyorum Dersen;

1) Apple Store'den alırsan 14 gün koşulsuz iade hakkın var.
    2) Havale ile alırsan 2,063 lira ödersin.
    3) Apple 2 yıl boyunca destek verir.Garantiniz bittiğinde ücretli olarak destek alırsınız,Mesela camı kırıldı telefonun veriyorsun 800 küsür lira garantiniz bitse bile size sıfır BAKİRE cihaz veriyorlar.
    4) Apple İOS kullanır ve stabildir.Güncelleme problemi yaşamazsınız.Bütün oyun ve uygulamalar İOS'a özel hazırlanır ve optimize edilir.Donanımsal yada yazılımsal bir sorununuzda Hafta ici 18:00'a kadar Apple Online Müşteri Hizmetleri yardımcı olur.

HTC M8 Alırsanız;

1) Fiyatı 2.500 küsür malesef.
    2) İade hakkınız sadece internet alışverişlerinde 7 gün.Bağzı firmalar sim kart takarsanız iade almaz.
    3) HTC servis desteği cok iyi değil.Garanti şartlarını bilmiyorum.Android kullandıgı icin cok da iyi olmaz.Android market durumu ortada zaten.
    4) Donanııım cok iyi olabilir fakat İphone kadar Stabil olmayacaktır.
    5) İphone rakip olarak görünüyor fakat fiyatı İphone'den 450 küsür daha fazla yani rakip değil adamlar iyice abartmış.Şüphesiz ki suan icin 2.500 küsür verip htc alanın akıl sağlığından şüpe ederim fiyatı düşene kadar alınacak bir cihaz değil.

Sony Z1 ve Z2 Alırsanız;

1) Fiyat konusunda bir bilgim yok.
    2) İade konusuda HTC M8 ile aynı sanırım
    3) Servis desteği Samsung ile aynıdır.
    4) Z1 alan vatandaş pişman oldu cünkü 6-7 ay sonra z2 cıktı.Bu yüzden z1 değer kaybediyor.Malesef bir 6-7 ay sonra Z3 de cıkartırlar.

Samsung Galaxy S5 ve Note 3 Alırsanız;

1) Fiyatları cok pahalı İphonu gecti.Android oldugu icin bir süre sonra kasılmalar yaşanır,Parca kalitesini bilmiyorum
    2) İade ve garanti hizmetleri aynı HTC M8 ve Sony Z1-2
    3) Hic bir zaman Apple Rakip olamaz.

Genel görüşüm hic bir cihaz apple iphone'den pahalı oldugu sürece rakip olamaz.Sebebi ise Apple yazılım ve donanımı kendisi gelştiriyor,App Stor'u sürekli kontrol ediyor.Uygulamalarında virüs vs yok.Samsung,Sony,HTC gibi firmalar sadece donanım üretip yazılımı googleden alıp editliyor ve bunu da bu kadar az maliyet ile Apple'den pahalıya satıyor.Android market herkezin gördüğü gibi zaten başka söze gerek yok.

Sonuc: 2000 küsür bir rakam verecekseniz Mutlaka İphone alınmaldır.Uzun vadede faydasını görürsünüz.Ben fan boy değilim.Apple Cihazım bile yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

quote:

Orijinalden alıntı: qqyyxx

quote:

quote:

android tercih edecekseniz samsungtan başka cihaz almanızı önermem. sony htce vs hikaye.

samsung en kötü android üreticisidir

e bende samsung diyorum napacaz şimdi.

çoğu ihtimal ya samsung cihazın var ya da cahilsin. Samsung'un en dandik malzemeden üreten firma olduğunu biliyoruz lakin çok daha iyi malzemeden üreten firmalarla aynı fiyata satıyor (alüminyum kasa vb.)kamerası s5 e kadar berbat bildiğin çöp.(note 3 pc ye atınca berbat ama telde iyi görünüyor)o donanımları plastiğin üstüne yapıştırıyor anlayacağın dilden.Bir düştümü pert.Tasarım BER-BAT. Karizma 0.Arayüzü kasılmalar boğulmalar içinde. ve en kötü arayüz.(Sanki arayüz 1 ay sonra kassın da yeni telefon alsın gibi ) kızılay dağıtmış gibi herkeste var .sağlam değil.bataryaları genelde kötü. Daha sayardım yoruldum

Arkadaş bilmiyorsun sallama bari.note 3 kamerası mı berbat.şakamısınız arkadaş şu yazdıklarınız nedir ya.herşey malzeme kalitesi değildir sokun artık şunu kafanıza.kullanım kolaylığı diye bir şey var,hafiflik diye bir şey var.tasarım ayrıca göreceli bir kavramdır samsung beğenenleri aşağıladığınızın farkındamısınız.Eleştiri yapacaksanız mantık çerçevesinde yapın ki insanlar yazdığınıza değer versin....

• Mmertkk kullanıcısına yanıt
    S3'e de geliyor.

• quote:

i5 kullandığımı söyleyim sana, samsung kullansam samsung forumunu takip ederim. sadece bu kadarını bilsen yeter diğer yorumlarını sağlıklı ve mantıklı bulmadığım için cevap vermeye gerek duymuyorum arkadaş.

cahilsen bilmeden konuşma kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

quote:

quote:

quote:

quote:

android tercih edecekseniz samsungtan başka cihaz almanızı önermem. sony htce vs hikaye.

çoğu ihtimal ya samsung cihazın var ya da cahilsin. Samsung'un en dandik malzemeden üreten firma olduğunu biliyoruz lakin çok daha iyi malzemeden üreten firmalarla aynı fiyata satıyor (alüminyum kasa vb.)kamerası s5 e kadar berbat bildiğin çöp.(note 3 pc ye atınca berbat ama telde iyi görünüyor)o donanımları plastiğin üstüne yapıştırıyor anlayacağın dilden.Bir düştümü pert.Tasarım BER-BAT. Karizma 0.Arayüzü kasılmalar boğulmalar içinde. ve en kötü arayüz.(Sanki arayüz 1 ay sonra kassın da yeni telefon alsın gibi ) kızılay dağıtmış gibi herkeste var .sağlam değil.bataryaları genelde kötü. Daha sayardım yoruldum

Arkadaş bilmiyorsun sallama bari.note 3 kamerası mı berbat.şakamısınız arkadaş şu yazdıklarınız nedir ya.herşey malzeme kalitesi değildir sokun artık şunu kafanıza.kullanım kolaylığı diye bir şey var,hafiflik diye bir şey var.tasarım ayrıca göreceli bir kavramdır samsung beğenenleri aşağıladığınızın farkındamısınız.Eleştiri yapacaksanız mantık çerçevesinde yapın ki insanlar yazdığınıza değer versin....

samsung un super amoled ekranında s3 mini bile mükemmel çekiyor at pc ye o mükemmelliği görecekmisin ? Ayrıca Ben 2000 tl veriyorsam yurt dışındakilerden ayrılıp bir çöp kullanmak istemem eğer ben 2000 tl veriyorsam leğen plastiği kullanmak istemem eğer ben 2000 tl veriyorsam o kaliteyi hissetmek isterim

• Kısaca ;
     samsung s5  ve iphone 5s arasında kaldım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

samsung un super amoled ekranında s3 mini bile mükemmel çekiyor at pc ye o mükemmelliği görecekmisin ? Ayrıca Ben 2000 tl veriyorsam yurt dışındakilerden ayrılıp bir çöp kullanmak istemem eğer ben 2000 tl veriyorsam leğen plastiği kullanmak istemem eğer ben 2000 tl veriyorsam o kaliteyi hissetmek isterim

yaşın küçük sanırım üslubuna bakarsak.öncelikle şu leğen sözünden bir vazgeçin.sen kişisel zevklerini insanlara empoze etmeye çalışma öncelikle.ben o leğenlerden birisini kullanıyorum ekran boyutu yüzünden.galaxy mega telefonum ekranının büyüklüğüne göre boyutu gayet ideal.her özelliği yeterli düzeyde sağlıyor her türlü kolaylık telefonun arayüzünde ve donanımında sağlanmış.bir ara htc max almayı düşündüm hani senin sevdiğin türden bir telefondur kendisi.ağırlığı ve fahiş fiyatı yüzünden almaktan vazgeçtim.şuan g pro2'yi merakla bekliyorum.son olarak note 3 kamerası android telefonlar içerisinden en iyi kamera şuan.amoled ekranda değil bilgisayar ekranındada bakarsın bunu görürsün ve muhtemelen tahtını s5'e devredecek...

• ax kullanıcısına yanıt
    bırak o ergeni cevap yazmaya bile gerek yok. bildiğin balta.
  • s5
  • Z2 şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

Z2 şimdiden hayırlı olsun

sagolasın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

Ben kendimce yorumumu yapayım ve senin başına gelecekleri yazayım sen bilirsin,

Apple İphone 5S alma vaktin varsa 6 cıkmasını bekle derim.Eylül veya Ekimde cıkacaktır hemde aynı fiyattan veya 50 -100 lira daha fazla bir fiyata cıkar.

İphone 5S İstiyorum Dersen;

1) Apple Store'den alırsan 14 gün koşulsuz iade hakkın var.
    2) Havale ile alırsan 2,063 lira ödersin.
    3) Apple 2 yıl boyunca destek verir.Garantiniz bittiğinde ücretli olarak destek alırsınız,Mesela camı kırıldı telefonun veriyorsun 800 küsür lira garantiniz bitse bile size sıfır BAKİRE cihaz veriyorlar.
    4) Apple İOS kullanır ve stabildir.Güncelleme problemi yaşamazsınız.Bütün oyun ve uygulamalar İOS'a özel hazırlanır ve optimize edilir.Donanımsal yada yazılımsal bir sorununuzda Hafta ici 18:00'a kadar Apple Online Müşteri Hizmetleri yardımcı olur.

HTC M8 Alırsanız;

1) Fiyatı 2.500 küsür malesef.
    2) İade hakkınız sadece internet alışverişlerinde 7 gün.Bağzı firmalar sim kart takarsanız iade almaz.
    3) HTC servis desteği cok iyi değil.Garanti şartlarını bilmiyorum.Android kullandıgı icin cok da iyi olmaz.Android market durumu ortada zaten.
    4) Donanııım cok iyi olabilir fakat İphone kadar Stabil olmayacaktır.
    5) İphone rakip olarak görünüyor fakat fiyatı İphone'den 450 küsür daha fazla yani rakip değil adamlar iyice abartmış.Şüphesiz ki suan icin 2.500 küsür verip htc alanın akıl sağlığından şüpe ederim fiyatı düşene kadar alınacak bir cihaz değil.

Sony Z1 ve Z2 Alırsanız;

1) Fiyat konusunda bir bilgim yok.
    2) İade konusuda HTC M8 ile aynı sanırım
    3) Servis desteği Samsung ile aynıdır.
    4) Z1 alan vatandaş pişman oldu cünkü 6-7 ay sonra z2 cıktı.Bu yüzden z1 değer kaybediyor.Malesef bir 6-7 ay sonra Z3 de cıkartırlar.

Samsung Galaxy S5 ve Note 3 Alırsanız;

1) Fiyatları cok pahalı İphonu gecti.Android oldugu icin bir süre sonra kasılmalar yaşanır,Parca kalitesini bilmiyorum
    2) İade ve garanti hizmetleri aynı HTC M8 ve Sony Z1-2
    3) Hic bir zaman Apple Rakip olamaz.

Genel görüşüm hic bir cihaz apple iphone'den pahalı oldugu sürece rakip olamaz.Sebebi ise Apple yazılım ve donanımı kendisi gelştiriyor,App Stor'u sürekli kontrol ediyor.Uygulamalarında virüs vs yok.Samsung,Sony,HTC gibi firmalar sadece donanım üretip yazılımı googleden alıp editliyor ve bunu da bu kadar az maliyet ile Apple'den pahalıya satıyor.Android market herkezin gördüğü gibi zaten başka söze gerek yok.

Sonuc: 2000 küsür bir rakam verecekseniz Mutlaka İphone alınmaldır.Uzun vadede faydasını görürsünüz.Ben fan boy değilim.Apple Cihazım bile yok.

detaylı açıklaman için çok teşekkür ederim kardeşim.eylül ekimi bekleyemeyebilirim o yüzden büyük ihtimalle z2 alacağım.ama eğer bekleyebilme şansım olursa iphone 6 nın özelliklerine ve fiyatına göre onu alabilirim.

• Bu iki kıyaslama gerçekten çok yanlış ve iphone 5s e ayıp olmuş. Samsungun alınabilir tek serisi note serisidir onunda ekranı büyük ve kalemi var diye yani ben her türllü ip 5s diyorum 2-3 gün önce aldım 5si bir sürü telefon inceledim note 3 dür carttur curttur aklımdan asla s5 geçmedi. O yüzden s5 ile 5s i kıyaaslamak gerçekten ayıp android üreticileri 8 gb ram 20 çekirdekte eklese böyle devam ettikleri sürece iphone u geçmeleri çok zor.

Birde şöyle düşün aldığın android telefonunun 1 sene sonra piyasası olmayacak ama iphone un piyasası hiç bitmiyor gibi birşey. 5s in tasarımı çok hoş ve bence bu çok önemli birşey. Z2 mayısın başında belli olur sanırsam onu bekleyebilirsin lg g pro 2 gelecek oda çok hoşuma gidiyor benim bu iki telefondan biri beklentilerimi karşılarsa anneme alıcam değişe değişe kullanırız :D İlk 2 gün alışamadıktan sonra şu an ip 5s e çok alıştım kaliteyi her türlü hissediyorsun :)

• İphone alma imkanı varken farklı telefon alanın aklına yanayım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yaşın küçük sanırım üslubuna bakarsak.öncelikle şu leğen sözünden bir vazgeçin.sen kişisel zevklerini insanlara empoze etmeye çalışma öncelikle.ben o leğenlerden birisini kullanıyorum ekran boyutu yüzünden.galaxy mega telefonum ekranının büyüklüğüne göre boyutu gayet ideal.her özelliği yeterli düzeyde sağlıyor her türlü kolaylık telefonun arayüzünde ve donanımında sağlanmış.bir ara htc max almayı düşündüm hani senin sevdiğin türden bir telefondur kendisi.ağırlığı ve fahiş fiyatı yüzünden almaktan vazgeçtim.şuan g pro2'yi merakla bekliyorum.son olarak note 3 kamerası android telefonlar içerisinden en iyi kamera şuan.amoled ekranda değil bilgisayar ekranındada bakarsın bunu görürsün ve muhtemelen tahtını s5'e devredecek...

en iyi kamera s5 te ? z2 hatta z1 note 3 ten çok daha iyi çekimler yapıyor. Şunu söylemek isterim samsung kullanmayıp samsung un lehine konuşanı görmedim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.