Şimdi Ara

samsung s5 ve iphone 5s arasında kaldım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
3.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

quote:

Orijinalden alıntı: ax

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qqyyxx

quote:

quote:

android tercih edecekseniz samsungtan başka cihaz almanızı önermem. sony htce vs hikaye.

samsung en kötü android üreticisidir

e bende samsung diyorum napacaz şimdi.

çoğu ihtimal ya samsung cihazın var ya da cahilsin. Samsung'un en dandik malzemeden üreten firma olduğunu biliyoruz lakin çok daha iyi malzemeden üreten firmalarla aynı fiyata satıyor (alüminyum kasa vb.)kamerası s5 e kadar berbat bildiğin çöp.(note 3 pc ye atınca berbat ama telde iyi görünüyor)o donanımları plastiğin üstüne yapıştırıyor anlayacağın dilden.Bir düştümü pert.Tasarım BER-BAT. Karizma 0.Arayüzü kasılmalar boğulmalar içinde. ve en kötü arayüz.(Sanki arayüz 1 ay sonra kassın da yeni telefon alsın gibi ) kızılay dağıtmış gibi herkeste var .sağlam değil.bataryaları genelde kötü. Daha sayardım yoruldum

Arkadaş bilmiyorsun sallama bari.note 3 kamerası mı berbat.şakamısınız arkadaş şu yazdıklarınız nedir ya.herşey malzeme kalitesi değildir sokun artık şunu kafanıza.kullanım kolaylığı diye bir şey var,hafiflik diye bir şey var.tasarım ayrıca göreceli bir kavramdır samsung beğenenleri aşağıladığınızın farkındamısınız.Eleştiri yapacaksanız mantık çerçevesinde yapın ki insanlar yazdığınıza değer versin....

samsung un super amoled ekranında s3 mini bile mükemmel çekiyor at pc ye o mükemmelliği görecekmisin ? Ayrıca Ben 2000 tl veriyorsam yurt dışındakilerden ayrılıp bir çöp kullanmak istemem eğer ben 2000 tl veriyorsam leğen plastiği kullanmak istemem eğer ben 2000 tl veriyorsam o kaliteyi hissetmek isterim

yaşın küçük sanırım üslubuna bakarsak.öncelikle şu leğen sözünden bir vazgeçin.sen kişisel zevklerini insanlara empoze etmeye çalışma öncelikle.ben o leğenlerden birisini kullanıyorum ekran boyutu yüzünden.galaxy mega telefonum ekranının büyüklüğüne göre boyutu gayet ideal.her özelliği yeterli düzeyde sağlıyor her türlü kolaylık telefonun arayüzünde ve donanımında sağlanmış.bir ara htc max almayı düşündüm hani senin sevdiğin türden bir telefondur kendisi.ağırlığı ve fahiş fiyatı yüzünden almaktan vazgeçtim.şuan g pro2'yi merakla bekliyorum.son olarak note 3 kamerası android telefonlar içerisinden en iyi kamera şuan.amoled ekranda değil bilgisayar ekranındada bakarsın bunu görürsün ve muhtemelen tahtını s5'e devredecek...

en iyi kamera s5 te ? z2 hatta z1 note 3 ten çok daha iyi çekimler yapıyor. Şunu söylemek isterim samsung kullanmayıp samsung un lehine konuşanı görmedim

gir gsmarenaya bak örnek fotoğraflara.note 3 donanımhaber incelemesine bak.çocukça cevap vermektende vazgeç artık ciddiye aldığıma pişman etme beni...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

android tercih edecekseniz samsungtan başka cihaz almanızı önermem. sony htce vs hikaye.

samsung en kötü android üreticisidir

e bende samsung diyorum napacaz şimdi.

çoğu ihtimal ya samsung cihazın var ya da cahilsin. Samsung'un en dandik malzemeden üreten firma olduğunu biliyoruz lakin çok daha iyi malzemeden üreten firmalarla aynı fiyata satıyor (alüminyum kasa vb.)kamerası s5 e kadar berbat bildiğin çöp.(note 3 pc ye atınca berbat ama telde iyi görünüyor)o donanımları plastiğin üstüne yapıştırıyor anlayacağın dilden.Bir düştümü pert.Tasarım BER-BAT. Karizma 0.Arayüzü kasılmalar boğulmalar içinde. ve en kötü arayüz.(Sanki arayüz 1 ay sonra kassın da yeni telefon alsın gibi ) kızılay dağıtmış gibi herkeste var .sağlam değil.bataryaları genelde kötü. Daha sayardım yoruldum

Arkadaş bilmiyorsun sallama bari.note 3 kamerası mı berbat.şakamısınız arkadaş şu yazdıklarınız nedir ya.herşey malzeme kalitesi değildir sokun artık şunu kafanıza.kullanım kolaylığı diye bir şey var,hafiflik diye bir şey var.tasarım ayrıca göreceli bir kavramdır samsung beğenenleri aşağıladığınızın farkındamısınız.Eleştiri yapacaksanız mantık çerçevesinde yapın ki insanlar yazdığınıza değer versin....

samsung un super amoled ekranında s3 mini bile mükemmel çekiyor at pc ye o mükemmelliği görecekmisin ? Ayrıca Ben 2000 tl veriyorsam yurt dışındakilerden ayrılıp bir çöp kullanmak istemem eğer ben 2000 tl veriyorsam leğen plastiği kullanmak istemem eğer ben 2000 tl veriyorsam o kaliteyi hissetmek isterim

yaşın küçük sanırım üslubuna bakarsak.öncelikle şu leğen sözünden bir vazgeçin.sen kişisel zevklerini insanlara empoze etmeye çalışma öncelikle.ben o leğenlerden birisini kullanıyorum ekran boyutu yüzünden.galaxy mega telefonum ekranının büyüklüğüne göre boyutu gayet ideal.her özelliği yeterli düzeyde sağlıyor her türlü kolaylık telefonun arayüzünde ve donanımında sağlanmış.bir ara htc max almayı düşündüm hani senin sevdiğin türden bir telefondur kendisi.ağırlığı ve fahiş fiyatı yüzünden almaktan vazgeçtim.şuan g pro2'yi merakla bekliyorum.son olarak note 3 kamerası android telefonlar içerisinden en iyi kamera şuan.amoled ekranda değil bilgisayar ekranındada bakarsın bunu görürsün ve muhtemelen tahtını s5'e devredecek...

en iyi kamera s5 te ? z2 hatta z1 note 3 ten çok daha iyi çekimler yapıyor. Şunu söylemek isterim samsung kullanmayıp samsung un lehine konuşanı görmedim

gir gsmarenaya bak örnek fotoğraflara.note 3 donanımhaber incelemesine bak.çocukça cevap vermektende vazgeç artık ciddiye aldığıma pişman etme beni...

gsm arena da s4 mini nin pili sp den daha iyi saçma bir site (bazı konularda)

• kasımdan beri samsung s4 16gb kullanan öncesinde de 2.5 sene iphone 4 kullanmış birisi olarak nacizane görüşlerim aşağıdadır.

eğer telefonu browser ya da video izleme amaçlı kullanmayacaksanız androide girmeyin...

telefonu neredeyse 6 aydır kullanıyorum...
    en çok hoşuma giden özellikleri
    1- usb den telefona rahat rahat dizi,mp3 vs. atabilmem...
    2- browserların flash desteğiyle istediğim siteden video dosyalarını bile rahat rahat görüp, açıp, indirip izleyebilmem.
    3- ekran sayesinde rahat rahat interneti gezebilmem
    4- televizyonu kumanda edebilmem (watch on sayesinde kumanda aramıyorum)
    5- hide app ile gerekli gereksiz uygulamaları saklayabilmem

şarj vs özelliklerine bir şey demiyorum zira tam zamanlı çalışıyorum ve hem ofiste hem arabada şarj aleti var.

yedek batarya da aldım ancak daha hiç takmak kısmet olmadı. ki temelda usb charger kitler daha mantıklı...

nefret ettim:
    1- 16gb olan hafızanın bana 8gb kalması (samsung alınacaksa en az 32 gb alınmalı)
    2- googleplaydeki uygulamaların çok da iyi olmaması
    3- telefonun bazen mala bağlaması (bu hemen olmuyor)
    4- bir sürü ayardan dolayı şarjım az mı gidiyor fazla mı gidiyor muhabbeti (iphone da şarj biterse şarja takarsın, bunda onu aç bunu kapa vs.)
    5- mp3lerin bir anda 2 ayrı stock uygulamada ortadan kaybolup, sonrasında buna çözüm bulamamam, ve free bir appin çat diye bulması, ama hala play music ve samsung music'in aval aval connect usb to add songs demesi
    6- touchwiz dene arayüzün gereksizliği, widget denen şeylerin çok da matah olmaması, contacts dedin mi nba maçlarındaki gibi telefonun ara vermesi vs.
    7- durup durup telefonun ram'i ne kadar dolmuş, arka planda hangi uygulama aktif olmuş gibi telefon bekçiliği
    8- acaba 4.4 geldi mi diye durup durup kies'e bağlanmayı... (hala gelmedi benimkine)

iphone'nun nesini özlüyorum (4ün bu arada 5s bile değil)
    1- hızlı tepkisi
    2- kararlı duruşu
    3- applerin kalitesi
    4- malzeme kalitesi
    5- ipod app'i

Yani ne diyeyim...

s5te de bunların çoğunun değişeceğini zannetmiyorum...

ama bence illa samsung alacaksan note serisi al...
    lg2 de fena değil haberin olsun...

bu arada büyük ekran, büyük ekran deniliyor ya. tek elde iphone 5/5s en ideali...

s4'ün 5 inch ekranın üst satırına 190 boyunda biri olarak dokunamıyorsun tek elinle...

o yüzden ya 5s al ya da note3

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathlyGrave

Hocam sana tavsiyem android alıcam diyorsan HTC One (M8) çıktı hemde çift kamera filan harika özellikleri var hem ses kalitesi harika.

Android diyorsan bence en iyi telefon HTC One seçilmişti. Şimdide M8 modelini alabilirsin çıkınca bence.
    iOS diyorsan tabikide en son model iPhone 5s. Hem HTC'nin hem de iPhone 5S'in özellikleri çok iyi seçim senin fakat bence iPhone 5S'in App Store'u Google Play'e göre zaten kat kat iyi seçim sizin. Bence android dersen HTC One (M8) diyorum iOS'ta belli iPhone 5s.

Fakat sen seç diyorsan bence iPhone 5S.
    Bekliyebiliyorsan iPhone 6 bekle bence ben bekleme taraftarıyım 5800 ile bekliyorum.

+1 android alırsanız lg yada htc alın :) İphone zaten 5s 5 felan (iphone 5 ve 4s kullaniyorum birde ipad mini retina)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• samsung plastiği :D
  • Siriye Türkçe Destek Geldi Mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: speedman

samsung al çünkü o plastiğin tadı çok ayrı..kafa yapıyor

• quote:

Kısaca ;
     samsung s5  ve iphone 5s arasında kaldım

+1
  • s5 güzel ben bir haftadır kullanıyorum gayet memnunum. eskiden s3vardı bende bunun ekran boyutu ideal tek ellede kullanabiliyorsun yani zor değil
  • iphone 6 çıkana kadar en iyi telefon iphone 5s dir.
  • 1 hafta önce 5 s aldım iphone kadar rahat kullanışlı bir telefon yok . androidde alınabilecek tek telefon da htc one m8 performansı olsun arayüzü olsun . eğer ekran boyu cok dert değilse iphone 5s almak mantıklı ben öyle yaptım ve android gibi şişmeyecek sonucta. samsungla kıyaslamayın bile samsungun arayüzü rezalet bir arayüz telefon çok şekilsiz ,gereksiz bi telefon . kesinlikle 5s alınır ama farklı bişey isterseniz htc one m8 tasarım performans stabilite konusunda iphone ile yarışabilen tek telefon ve 18 ay güncel kalma garantisi var bildigim kadarıyla yani 2-3 yıl götürecektir bataryası da çok yeterli
  • Düşünmen bile hata.Apple yapar,Samsung taklit eder.Sen kesinlikle 5S al.
  • Konuyu açan arkadaşa sesleniyorum... Jailbreak de çıktı 5S al hayatını yaşa. Yani umarım almışsındır.

• Bence 5s'e Android tek rakip Z2. Niye övüyor herkes diyordum bugün inceledim gerçekten övülmeyi hakediyor.

• androidde krallar M8 ve Z2...S5 komik bile kalıyor diyebilrim yanlarında..S5 mi %s mi dersen tartışmasız 5S derimde. diğerleri mi yoksa 5S dersen zevk meselesi derim çünkü gerçekten sağlamlar..

Buarada belki yardımı olur diye bir göz athttps://www.flickr.com/photos/102262374@N05/ çok büyük bir bölümü 5s ile çekildi fotoların..madeni paraları büyüteç ile çektim telin macrosu okadar iyi değil yanıltmasın seni:) bazılarındada snapseed yardımcı oldu
  • Android bir sürü telefon kullandım en son kullandığım cihaz z1 idi. Donanımı ne kadar iyi olursa olsun hep kaslılmalar yaşanıyor telefonlarda güncellemeler sıkıntı. Z1 e 4.4 geldi telefon öldü resmen hala bugfix güncellemesi bekliyor millet. Z1 i Sattım ve şuan eski bir s3 mini kullanıyorum. İlerde değiştirirsem kesinlikle İphone alacağım kardeşimden biliyorum 4s aldıktan sonra bir daha Apple harici telefon kullanmam diyordu. Bekleyebilirsem 6 yı yoksa 5s almayı düşünüyorum.
  • Eger uzun süre ios kullandiysan sakin androide gecme çünkü bağımlılık yapiyor mesela ben

• Tabikide samsung hala arada kalan varsa arkadaslardan arkadaslar iphone 6 mi derseniz anlarim ama iphone da kullandim iphone 5s ios 8 ile son viraja girdi zaten stabilize degil artik eskisi gibi telefonu kotulemiyorum ama samsung s5 ile karsilastirmayin bence s4 s3 onlarla karsilastirin samsung s5 kullaniyorum iphone 5s ile arasinda daglar kadar fark var kamera olsun hiz olsun hic yavasladiginida gormedim telefonun ayrica sarz konusunda da samsung s5 diyorum gercekten 2000 tl yi gozden cikardiysaniz iphone 6 ama 2000 tl nin altinda rakam dusunurseniz kesinlikle s5

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.