Şimdi Ara

Samsung S5620 - Lg KS20 344,64 Hangisini alırdınız?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lg KS20 344,64 TL

Bir alışveriş sitesinde lg ks20 modeli %55 indirimle satılıyor,bende şimdi telefon alıcam ancak hangi telefonu alıyım kararsız kaldım.Sizlerden yardım istiyorum siz olsanız hangisini tercih ederdiniz neden?
    İlginize şimdiden teşekkür ederim

• monte dün aldım ve memnunum
  • monteyi sahibinden sitesinden falan 280tl civarına bulabilirsiniz. kayıtlı olarak bence 220tl için riske girilir.
  • Yanılmıyorsam yiğenim darty den bunu 350 civarına almıştı ama benim indirim bekliycek vaktim yok herhalde monteyi alacaz.Sizlere teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: derin68

Yanılmıyorsam yiğenim darty den bunu 350 civarına almıştı ama benim indirim bekliycek vaktim yok herhalde monteyi alacaz.Sizlere teşekkür ederim

Şimdiden hayırlı olsun diyelim. İyi günlerde kullanman dileklerimle...
  • monte en iyi seçim olur ben kullanıyorum süper telefon eyvah eyvahı yotubeden 6 partta izledim donmadan (hızlı)

2 diş şarjı gitti :D
  • lg de iyi... monteden tek farkkı işletim sistemi.. bu sana monteden daha cok uygulama yüklemende yardımcı olacaktır.. istediğin herşeyi yüklersin telefona.. ama şarjı kullanıma göre 1-2 gün gidiyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vatanbilgisayarda wold kartın varsa monte 350 tl civarında satılıyor oraya bak 358 tl idi galiba.
  • .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resat206 -- 5 Şubat 2011; 15:52:14 >
  • Monteyi 1 hafta kullandım (emanetti ) sonuç olarak wifi si iyiydi internette kasma yapmıyordu şarj da iyiydi monte daha iyi
  • ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resat206 -- 5 Şubat 2011; 15:51:37 >
  • BEnde kararsız kaldım
  • ..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resat206 -- 5 Şubat 2011; 15:52:25 >
  • benim için konuşma süresi önemli değilde çok eski bi model olması düşündürüyor sizce hangisinden almalıyım yeni samsunglardan mı yoksa bu lg ks20 yimi?
  • Lg KS20 ve Samsung S5253 Wave 525 arasında kaldım hangisi daha iyi olur acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: madturk.35

Lg KS20 ve Samsung S5253 Wave 525 arasında kaldım hangisi daha iyi olur acaba?

Wave 525 tabiki. KS20 eski bir telefon ayrıca WM var kullanımı alışık olmayanlar için zor ve karışık. Wave daha yeni daha kolay bir kullanım sunuyor kesinlikle wave 525 tavsiye ederim.
  • monte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.