Şimdi Ara

SAMSUNG S5830I GALAXY ACE FLASH PLAYER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
18.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle özür dilerim.Konuyu dogru yere açtıgımdan emin deyilim arkadaşlar ben samsung galaxy ace s5830i almayı düşünüyorum.Vatan bilgisayarda aşagıdaki özelliklerle geliyor internet sitelerinde dolaşırken video izleyebilirmiyim? Yani arkadaşlar flash player desteklermi? alıyımmı bütcem zoru zoruna bu telefona yetti teşekkür eder saygılarımı sunarım.

Mobil İşletim Sistemi:Android
    İşletim Sistemi Versiyonu:v2.2
    Mobil CPU Teknolojisi:ARM 11
    Mobil CPU Hızı (Mhz):800

• flash player desteklemiyor ama root yapılırsa destekliyor.root yapmak telefonu garanti dısı bırakıyor.skyfire diye tarayıcı var.flash destegi var diye duydum.onu yukleyip flash içerikli videoları izleyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

quote:

Orijinalden alıntı: kosmo128

Merhaba arkadaşlar öncelikle özür dilerim.Konuyu dogru yere açtıgımdan emin deyilim arkadaşlar ben samsung galaxy ace s5830i almayı düşünüyorum.Vatan bilgisayarda aşagıdaki özelliklerle geliyor internet sitelerinde dolaşırken video izleyebilirmiyim? Yani arkadaşlar flash player desteklermi? alıyımmı bütcem zoru zoruna bu telefona yetti teşekkür eder saygılarımı sunarım.

puffin ve skyfire gibi tarayıcılarla flash video içeren sitelerdeki videoları tarayıcı kendi özel uygulamasında açabiliyor ancak donanımsal olarak flash desteklemediği için flash player çalışmıyor...

Not: Flash içeren çoğu site aynı zamanda kodlarını HTML5'e göre düzenlediğinden sıkıntı çıkartmıyor... Emin ol cihaz elindeyken siteleri gezerken flashlı veya flashsız farkına bile varmıyorsun :)

Bende ipad2 var flash yok diye kızardım eskiden apple ancak cihazı elime aldığımdan beri hiç flash yok diye dövünmedim :) web tabanlı video playerler html5 desteği verdiğiden sitelerdeki videoları sorunsuzca izleyebiliriyorum :)

Öncelikle alakalı olup ilgi duydugunuz için teşekkür ederim ama samsungun türkiyedeki sitesinden aynen alıntı yapıyorum orda aynen bu şekil yazıyor

Flaş Destek ile Daha İyi Tarayıcı

Bazı cihazlardan farklı olarak, 2.2 çevrimiçi mevcut çok çeşitli araçların tüm avantajlarını sağlar. Android™ 2.2, Adobe® Flash® 10.1, Adobe® Air®, dosya yükleme ve Chrome'un V8 JavaScript motorunu destekler, böylece inanılmaz oyunların ve etkileşimli web sayfalarının bulunduğu İnternete erişebilirsiniz.

YUKARIDA GÖRDÜGÜNÜZ GİBİ DESTEKLER DİYOR AMA BİLMİYORUM PEKİ GÜNCELLEME YAPILARAK DESTEKLENMESİ MÜMKÜNMÜ

• Evet takipteyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bende öyle bir ibare gördüm sanki flash destekliyor diye

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar öncelikle özür dilerim.Konuyu dogru yere açtıgımdan emin deyilim arkadaşlar ben samsung galaxy ace s5830i almayı düşünüyorum.Vatan bilgisayarda aşagıdaki özelliklerle geliyor internet sitelerinde dolaşırken video izleyebilirmiyim? Yani arkadaşlar flash player desteklermi? alıyımmı bütcem zoru zoruna bu telefona yetti teşekkür eder saygılarımı sunarım.

puffin ve skyfire gibi tarayıcılarla flash video içeren sitelerdeki videoları tarayıcı kendi özel uygulamasında açabiliyor ancak donanımsal olarak flash desteklemediği için flash player çalışmıyor...

Not: Flash içeren çoğu site aynı zamanda kodlarını HTML5'e göre düzenlediğinden sıkıntı çıkartmıyor... Emin ol cihaz elindeyken siteleri gezerken flashlı veya flashsız farkına bile varmıyorsun :)

Bende ipad2 var flash yok diye kızardım eskiden apple ancak cihazı elime aldığımdan beri hiç flash yok diye dövünmedim :) web tabanlı video playerler html5 desteği verdiğiden sitelerdeki videoları sorunsuzca izleyebiliriyorum :)

Öncelikle alakalı olup ilgi duydugunuz için teşekkür ederim ama samsungun türkiyedeki sitesinden aynen alıntı yapıyorum orda aynen bu şekil yazıyor

Flaş Destek ile Daha İyi Tarayıcı

Bazı cihazlardan farklı olarak, 2.2 çevrimiçi mevcut çok çeşitli araçların tüm avantajlarını sağlar. Android™ 2.2, Adobe® Flash® 10.1, Adobe® Air®, dosya yükleme ve Chrome'un V8 JavaScript motorunu destekler, böylece inanılmaz oyunların ve etkileşimli web sayfalarının bulunduğu İnternete erişebilirsiniz.

YUKARIDA GÖRDÜGÜNÜZ GİBİ DESTEKLER DİYOR AMA BİLMİYORUM PEKİ GÜNCELLEME YAPILARAK DESTEKLENMESİ MÜMKÜNMÜ

ben öyle bir ibare göremedim :( flash desteği Android 2.2 ile geliyor o doğru ancak galaxy ace işlemcisi flash desteklemediği için flash içerikleri görüntüleyemiyor. Merakımı maruz görün alıntı yaptığınız sayfanın adresini verebilirmisiniz? Eğer böyle bir şey söz konusu ise samsung ile görüşüp cihazın sayfada flash desteklediği yazıyor ama aldığımda flash içerikleri görüntüleyemedim netten araştırdım desteklemiyormuş ben cihazımın sitenizdeki bilgilerine güvenerek aldım ancak hüsrana uğraım ve cihazın flash içerikli ve eşdeğer cihaz ile değiştirilmesini talep ediyorum. diyerek başka model alabilirsin. Eğer sonuç alamazsan tüketici hakları sorumlusuna gidip sayfadaki bilgininde çıktısını alıp şikayette bulunduğunuzda emin olun size çok daha yüksek kaliteli cihaz vermek zorunda kalırlar. :) Tüketici hakları bu konularda çok iyi çalışıyor ve açılan neredeyse 100 davanın 99'u tüketici lehine oluyor :)

http://www.samsung.com/tr/article/android-2-2-os-explained

Evet arkadasım aynen bu şekilde yukarıdakii adresten bakabilirsin anladıgım kadarıyla galaxy nin işlemcisi desteklemiyor.Hani işletim sistemi güncellense mesela 2.2 güncelleme olsa 2.3
    olsa hani mesela diyelim gene desteklemezmi çünkü paramm bu telefona yetiyo.ya bu yada nokia c6-01 alcam ama android olsun istiyorum baska seçenek yok benim için sadece bu teşekkür ederim bu arada

• quote:

bahsi geçen sayfa android 2.2'nin özellikleri telefonun özellikleri değil... malum android 2.2 ile flash desteği verdi tabiki cpu desteklediği sürece... Ama emin ol flash'ı hiç aramayacaksın :) benim galaxy S cihazım var hatuna ace aldım daha bir kere olsun bunda niye flash yok yada sitelerdeki videoları niye izleyemiyorum diye başımın etini yemedi :) videoya tıklayınca otomatik video oynatıcı açılıp videoyu oynatıyor :) Bende deidğim gibi glaxy s kullanıyorumda hiç flash ihtiyacım olmadı... o kadar webde gezinirim ama flash içerik hiç aramadım... dediğim gibi çoğu site html5 destekliyor... film izlemek için soruyorsan eğer flash desteğini markette türkçe yapılan film izle uygulaması var... Adamlar sitesindeki tüm içerikleri program vasıtasıyla direkt sunuyor siteye girmeye gerek bile yok :) benzer bir çok uygulamada mevcut :)

Ama flash içerikli oyun sitelerine giriyorum diyorsan o zaman ace sana göre değil. çünkü flash oyunları hiç bir tarayıcı ile oynayamazsın... zaten küçük ekranda bunu yapmakta oldukça zor olur... hiç oynamadım şahsen :)

arkadasım çok teşekkür ederim ama ben galaxy ace almayım ben üstüne biraz daha ekleyip flash destekleyen ve galaxy ace den daha iyi bir android alıyım ne dersiniz varmı öneriniz samsung olursa daha mutlu olurum mümkünse 650 tl gibi

• quote:

quote:

bahsi geçen sayfa android 2.2'nin özellikleri telefonun özellikleri değil... malum android 2.2 ile flash desteği verdi tabiki cpu desteklediği sürece... Ama emin ol flash'ı hiç aramayacaksın :) benim galaxy S cihazım var hatuna ace aldım daha bir kere olsun bunda niye flash yok yada sitelerdeki videoları niye izleyemiyorum diye başımın etini yemedi :) videoya tıklayınca otomatik video oynatıcı açılıp videoyu oynatıyor :) Bende deidğim gibi glaxy s kullanıyorumda hiç flash ihtiyacım olmadı... o kadar webde gezinirim ama flash içerik hiç aramadım... dediğim gibi çoğu site html5 destekliyor... film izlemek için soruyorsan eğer flash desteğini markette türkçe yapılan film izle uygulaması var... Adamlar sitesindeki tüm içerikleri program vasıtasıyla direkt sunuyor siteye girmeye gerek bile yok :) benzer bir çok uygulamada mevcut :)

Ama flash içerikli oyun sitelerine giriyorum diyorsan o zaman ace sana göre değil. çünkü flash oyunları hiç bir tarayıcı ile oynayamazsın... zaten küçük ekranda bunu yapmakta oldukça zor olur... hiç oynamadım şahsen :)

arkadasım çok teşekkür ederim ama ben galaxy ace almayım ben üstüne biraz daha ekleyip flash destekleyen ve galaxy ace den daha iyi bir android alıyım ne dersiniz varmı öneriniz samsung olursa daha mutlu olurum mümkünse 650 tl gibi

arkadaslar bide yazın tatilde memlekete gitmeyi düşünüyorum pc yi bırakıp gitmek zor geliyor acıkcası ama dedim akıllı android telefon alıyım memlekette izlerim diye düşündüm filmleri
    çünkü çok film izlerimm bide eşinize aldıgınız galaxy ace 1080 720p filmleri açıyormu donma oluyormu ama eger dedigim fiyata flash destegi olan samsung androidli telefon önerirsen onu alıyım ama forumda baktım benim bütcemi aşıyor sen samsung kullanıcısısın senin önerilerin benim için çok önemli teşekkür ederim herkeze bu arada bena yardım ettiginiz için ama ben oyunda oynarım flash isteyen siteyede girerim bu nedenle ben sizden öneri bekliyorum.o kadar hayal kurmustum boşa gitti :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosmo128 -- 19 Mayıs 2012; 2:22:43 >

• Selam arkadaslar flash desteklemiyormus ace i ne yapmamiz lazim ?

• Tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.