Arkadaşlar Öncelikle Herkese Selam. Çok İlginç Bir Sorunum Var. Telefonumu Yeni Aldım. 2.EL. Samsung s6 Edge Plus 10 gündür Kullanıyordum sorun yoktu son 2 gündür Çok İlginç bir Sorun ile karşılaştım. Emin Olun Aramadığım Araştırmadığım site Konu başlık Forum Kalmadı Çözüm Bulamadım
telefon' a Format Atıyorum Kurulumu yapıyorum belirli bir süre 5-10-20 dk kullanıyorum daha sonra Home Tuşu Çalışmıyor Parmak İzi Çalışıyor Sadece Home Tuşu Basmıyor. Daha SOnra Güç Tuşu Çalışmamaya Başlıyor. Tabi Telefonu kullanabiliyorum hiç sorun yok başka biryerde. home ve güç tuşu çakışıyor gibi. Hiçbir şekilde çalışmıyor. Sadece Tekrar Format Atıyorum tekrar çalışmaya başlıyor. yani format atınca aktif oluyor tekrar 10-20 dk sonra ikisi de kilitleniyor. yapmadığım uygulamadığım şey kalmadı. çözüm hakkında bilgisi olan varsa yardım bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim.
Son Olarak. Yeni Günceleme İle alakalı bir sorun olabilir diye düşündüm versiyon düşürme yapacaktım fakat telefonu pc ye bağlıyorum ne odin ne kies nede pc telefonu görüyor. (AYRI KABLO VE AYRI PC DENEDİM VE TÜM PROGRAMLARI samsung usb driver - odin - kies)