Şimdi Ara

Samsung s7 edge mi Htc 10 mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Telefon alma arifesindeyim ama bu iki cihaz arasında kaldım. Kullananlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Benim gibi bu iki cihaz arasında kalanlara fikir versin.

Samsung s7 edge artıları: 3600 mah batarya, şık tasarım, toza ve suya karşı dayanıklı.

Htc 10 artıları: Sağlam yapısı, stabil android performansı.

Samsung için hızlı şarjın telefonun devrelerine zarar verdiği söyleniyor. Ayrıca edge yapısından dolayı kılıf veya ekran koruyucu kullanmanın zor olduğu söyleniyor. arayüz ağırlığı ile ilgili de bir kaç şey vardı.

Htc için ise müzik ve galeri uygulamalarının olmaması kullanım deneyimini düşürüyormuş. Telefon samsun'a göre daha çabuk ısınıyormuş. Ayrıca wifi çekim kalitesinde de sıkıntı varmış.

Kullanıcılar veya bilgisi olanlar neler düşünüyor acaba. İki arada bir derede kaldım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• bu ikisi arasında ben olsam HTC 10 alırdım.
  • HTC 10 un wifi sorunu güncelleme ile aşılabilir.Açıkcası yazdıgın sorunu romlarla halledebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle s7 edge htclerin sarjlaru su gibi gidiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarjın hızlı bitmesi benim için sorun. Güne sabah 5 buçukta başlıyorum ve şarjın- mesela 4 saat internette meşgul olma ile- akşama kadar gitmesini istiyorum. Bu iki telefonu kullananların deneyinleri ne yönde acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC 10
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.