Şimdi Ara

Samsung S7 Edge Ön Cam Kırıldı Ne Yapmalıyım...! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
68.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cam değişimi ne şekilde yapılıyor bilgi verebilir misiniz. Çoğu firma komple ekran değişimi yapıyor.

Saglam olan ekran ve dokunmatigin cam değişimi esnasında zarar görme ihtimali var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung bu dizaynı yapmadan önce kırılmaz cam nasıl üretilir onu yapmayı öğrenmesi lazım elde zor tutulan bi ürünü bu kadar kırılgan olması saç ve akıl almaz paralar istemesi de cabası Koreliler de artık kullanıcı dostu değilde kullanıcı mağdur edici firma olma yolunda ilerliyor...
  • arkadaşlar bu tarz sıkıntılarda özellikle ekran kırılma olaylarında üst cam değişmektedir dokunmatik sağlamsa eğer sadece üst cam değişebilmektedir bilginiz olsun özellikle edge ekranları pek yapan yok bu değişimler mesela ekran 800 tl ise cam değişimi 400 tl yani yarı fiyatına yapılabiliyor
  • var mı hiç yaptıran bilen bi yer arkadaşlar çünkü 1000 tl gibi rakam çok pahalı 350-400e falan
  • Arkadaşlar herkese selam. S7 edge samsung cihazlara cam değişimi yapıyoruz. S7 edge cihazlar için cam değişiminde risk yoktur ( iç ekran kırılma riski ). Yaptırmak isteyen mesaj ile dönüş yapabilir.
  • Hocam geçmiş olsun komple panel değişiyor ve 1000tl ve üzeri bir fiyatı var birkaç yerde görmüştüm

• Burak** kullanıcısına yanıt
    Sadece cam değişimi yapıyorum okumadan yorum yapmayalım lütfen .
  • ata58 A kullanıcısına yanıt
    keşke iş bitimi ekrasn görüntüsünü koysaymış..nasıl göründüğünüde görmüş olurduk..önce üst ekranı sıyırıyor sonra ne akıtıyor vede sanki yeni bir ekran koruyucusu takıyor yeniden..eğerki belirsiz bir şekilde olabiliyorsa kimbilir pek çoğu öyle yapıyordur..
  • merhaba çok geçmiş olsun samsung edge ekranınızın camını değiştirebiliriz 3 ay garanti veririz kargo üçretini biz karşılarız.
    samsungedgeuzmanı.com siteden yorumları ve yapılan işlemleri gorebilirsiniz iyi akşamlar dilerim.
  • Konu sahibi arkadasim, son durum nedir? Yaptirdinmi? Yaptirdiysan nerde ve ne kadara yaptirdin? Sorun varmi? Bilgi aktarirsan cok sevinirim, ayni sorun bende de var zira..

• Bende de ayni kosede ayni catlak var dokunmatikte sorun yok. Nasil yaptircaz?

• note 5 için 700 lira istiyolar s7 için neler istrler kimbilir
  • estabella E kullanıcısına yanıt
    O civarlarda oda.

• mrkbs M kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz için çok teşekürler
    2aydır camı çatlak olan S7 EDGE telefonumu birçok telefoncuya götürmüştüm ve hepside bana cam değişimi sağlıklı olmaz 1000 tl karşılığında komple ekran değiştirelim demişti.
    Tavsiyeniz üzerine samsungedgeuzmanını aradım bana iki saat içinde cam değişimi işlemini yapabileceklerini söylediler.Ertesi gün telefonumu kendilerine götürdüm 2saat kadar mecidiyeköy trump avm de vakit geçirdim ve firmaya geldiğimde telefonum hazırdı ve gerçekten çok başarılı bir işlem yapmışlar tüm testlerini yanımda yaparak telefonumu teslim ettiler
    Tavsiyeniz için tekrar teşekkür ederim.
  • Merhaba Arkadaşlar Samsung s7 edge Telefonumun ön camı çatladı tüm tanıdığım ve çevremdeki telefoncularla görüştüm herkes bana cam degişimi yaptırma dedi yaşadıkları problemleri söylediler ekran içinde degişimini 1200 tl ye yaparız dedi bir çoğu. Çözüm bulmak için tüm forum sitelerini araştırdım ve okudum.Bir çok kişi Samsung Edge Uzmanı diye bir firmayı tavsiye etmiş.Firmanın Facebook sayfasını ve web sitesini inceledim ve Firmayı arayıp bilgi aldım ve bana hiç bir sorun olmayacagını kendilerine güvenebilecegimi ve yurt içi kargoyla ücretsiz gönderim yapabilecegimi söylediler.Yapılan yorumları okumamı tavsiye ettiler yorumları okudum ve nihayetinde telefonumu kargo aracılıgıyla kendilerine gönderdim. Ertesi gün öglen saatlerinde tarafıma geri dönüş yaptılar telefonum ellerine ulaştığı için bilgi verdiler ve akşam kargosuna yetiştireceklerini söylediler ve ödemeyi istediler bende firmaya güvenerek hesaplarına ödemeyi yaptım.

Yine ertesi gün öglen saatlerinde telefonum tarafıma ulaştı ve telefonumu hemen açtım ilk günkü haline gelmiş dokunmatik kusursuz ekran parlaklığı müthişti ve telefonum bütün testlerini yaptım ve firmayı tekrar aradım teşekkürlerimi sundum babamın note 8 telefonu da bayadır kırık bir şekilde kullanılıyordu bunuda yaparmısınız diye sordugumda aynı kalitede onuda yapabileceklerini söylediler ve bir kaç gün içinde Samsung Note 8 Telefonuda kendilerine tamir etmeleri için göndereceğim.

• Türker Çalış T kullanıcısına yanıt
    TÜRKER BEY MERHABA;
    NERDE NASIL YAPTIRDINIZ GÜVENİLİR YERMİ BEN KAYSERİDEYİM OĞLUMUN TELEFONU ÖN CAM KIRILDI ÇOK ÜZÜLÜYOR YARDIMCI OLURMUSUNUZ
  • Merhaba Hatice Hanım

Bende tesadüfen internette buldum bu firmayı Ve inanın çok memnun kaldım. Benim telefonumda düşüp ön camı kırıldı ve firmaya değiştittirdim Gerçekten çok kaliteli bi iş yapıyorlar.

Samsung edge Uzmanı Firmanın ismi

İletişim numaralarıda 0212 217 78 13

Kesinlikle irtibata geçip bilgi alın inanın memnun kalıcaksınız. Diğer firmalar gibi çok yüksek rakamlara iş yapmıyorlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.