Şimdi Ara

Samsung s7 rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung s7 telefonumun kamera camı çatladı neyseki lensde veya içeride bir sorun yok sadece çatlak vardı sonra servise gittim başarı ya 2oo TL beyefendi dediler arka taraf kapakla tümleşik yani çelik kısmı komple canıyla değişecek tamam dedim ne zaman alırım 1 hafta içinde alırsınız dedi neyse sonra bir hafta geçti gittik dedim telefonu alayim beyefendi veremiyoruz neden dedim tamir olmadı nasil olmaz dedim teknisyenimiz tam sorunu anlayamamis lensde bozuk (para para money money kokusu) ee dedim yapın ozaman fiyat 500 TL oldu dediler çıldırdım sen gel parayı ödedikten sonra tamam tamir olacak diyorlar gidiyorsun abi ee yanlis gördük az geçirmisiz 500 TL oldu 300 lira daha çık bağırdım çağırdım parayı ödemişim 1 hafta telefonsuzum sen gel fiyat değişti sonra genel müdür geldi dedim nerde müşteri memnuniyeti güveni adam kendini savunup duruyor birde demezmi ister yaptırin ister yaptırmayın birde burda eleştirmeyin müşterilerimizin aklını çelmeyin diyor terbiyesiz herif arkadaşlar başarıya gitmeyin yaptirmayin ve telefonu 4 tane tamirciye gösterdim lens sağlam dediler ve cidden çok net çekiyor 1 cm cam 200 TL

Suan ne yapabilirm Nereye başvurmaliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cam tasarım telefon almamak lazım. Geçmiş olsun kardeşim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Turkiyenin haberi var mi bu durumdan+aklinizda olsun birseyi yaptirirken yada mh ile konusurken mutlaka seslerini kaydedin burasi turkiye malesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat verildiyse kesinlikle fiyat degişmez

• Tamirciye göstermeye gerek yok net çekiyorsa bence sorun yok

• Evet fiyat verdikten sonra oldu birde ödemesini yapmışim sonrasında fiyat nasıl değişiyor aklım almıyor rezillik, kamera net çekiyor hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung S7 edge
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.