Şimdi Ara

Samsung S8500 Wave Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçtiğimiz eylül ayında aldım bu telefonu, çok memnunum herkese de tavsiye ederim ama....

bu telefonda son zamanlarda bi sorun oluştu. ben genelde telefonu sessizde kullanıorm, ama normal moduna çektiğimdede telefon sessizde kalıor ve çalar saat çalışmıyor. en önemlisi de çalar saatin çalışmaması bu yüzden 2 tane vize kaçırdım rapor almak zorunda kaldım. servise de göndermek istemiorm çok sık kullanıorm ve nerdeyse her özelliğinden yararlanıorm(internet,oyun,foto vs.) bana bi öneriniz varmı?

özetlersem : telefon mp3 çalıor ses sorunu yok ama gelen çağrı ve mesajlarda hangi modda olursa olsun ses çıkarmıyor ayrıca da çalar saat çalışmıyor. napmam gerek?

• Anladığım kadarıyla donanımsal bir problem yok, telefona format at yada üst sürüme yükselt... forumda ilgili konular mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxdeathly

Geçtiğimiz eylül ayında aldım bu telefonu, çok memnunum herkese de tavsiye ederim ama....

bu telefonda son zamanlarda bi sorun oluştu. ben genelde telefonu sessizde kullanıorm, ama normal moduna çektiğimdede telefon sessizde kalıor ve çalar saat çalışmıyor. en önemlisi de çalar saatin çalışmaması bu yüzden 2 tane vize kaçırdım rapor almak zorunda kaldım. servise de göndermek istemiorm çok sık kullanıorm ve nerdeyse her özelliğinden yararlanıorm(internet,oyun,foto vs.) bana bi öneriniz varmı?

özetlersem : telefon mp3 çalıor ses sorunu yok ama gelen çağrı ve mesajlarda hangi modda olursa olsun ses çıkarmıyor ayrıca da çalar saat çalışmıyor. napmam gerek?

Okuduklarıma göre bu çalar saatin zaman zaman çalmaması olayı sürümle ilgili. Diğeri de onunla ilgilidir büyük ihtimal. Format diğeri için işe yarayabiir ancak çalar saatin düzelmesi için bada 1.2 güncellemesi gerekir. Kies ile güncelleme 1 aya gelecek forumu takip ederseniz günceleme çıkınca güncellersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi re-storm -- 29 Ocak 2011; 13:39:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s5 kasma problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.