Bildirim
Samsung sarj aletiyle 5s sarh etmek? Acil
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Birsey olmaz sonuçta telefon
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesin bir cevap var mı bende merak ediyorum adaptörün güxü vs etkiler mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Amper farkı yoksa 1kerelikten bişi olmz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şarj aletinin altında falan yazar kaç amper olduğu bi baksaydın muhtemelen 2 amperdir bi sıkıntı çıkaracağını sanmam -
quote:
Orijinalden alıntı: ecalıskn
Arkadaslar bu saatte sarjsiz kaldim evde samsung orjinal sarj aleti var galaxy e5 e ait. Iphone kablosunu taktim sarj oluyor bi sıkınti cikmaz insaallah. Var midir fikri olan?
Telefon donanımsal olarak bir amper üstü akım almayacağı için hiçbir sorun olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 7 Temmuz 2015; 3:11:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NomadCRY
quote:
Arkadaslar bu saatte sarjsiz kaldim evde samsung orjinal sarj aleti var galaxy e5 e ait. Iphone kablosunu taktim sarj oluyor bi sıkınti cikmaz insaallah. Var midir fikri olan?
Telefon donanımsal olarak bir amper üstü akım almayacağı için hiçbir sorun olmaz.
Kim diyo onu ya 2.1a ipad şarj aletiyle bir şarj et bakalım iphone'u alıyormu almıyormu gör -
quote:
Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®
quote:
Orijinalden alıntı: NomadCRY
quote:
Kim diyo onu ya 2.1a ipad şarj aletiyle bir şarj et bakalım iphone'u alıyormu almıyormu gör
Donanımsal olarak 2A amper çekme sadece 6 Plus'ta var. Hatta tanıtımda da 6 Plus'ın 2A şarj aletlerini destekleyeceği 'özellikle' belirtilmişti. Ve de pek çok testi var bi 5S'i 1A ile şarj edin sonra da 2A ile, şarj etme süresi aynı. İnternetten bakabilirsiniz.
Ayrıca kendim 6 kullanıyorum. Defalarca kez iPad şarj aletiyle sonra da kendi şarj aletiyle şarj ettim. Hiçbir fark yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 7 Temmuz 2015; 3:24:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X