Şimdi Ara

SAMSUNG SCX-4100 VS. XEROX WORKCENTER PE114E Hangisi?!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim lazer yazıcıya ihtiyacım var. Ama almışken çok fonksiyonlu bir şey olsun istiyorum. Alacağım üründen taleplerim şunlar olacak;

1)-Yazı çıktı kalitesi iyi olacak.

2)-Tarayıcısı renkli olacak

3)-Fotokopi kalitesi de ortalama kalitede olsa yeter.Hız çok önemli değil.

4)-Yeni öğrendiğim şu "kağıttaki yazı metnini Word formatına çevirme" işlevi de önemli. Her yazıcı yapabiliyor mu bunu gerekli yazılımlarla? Yapmıyorsa printer bu özellikliğe sahip olmalı

5)-Toner değişmi sorunsuz olmalı. Toneri dışarıdan doldurtmak istiyorum. Bu iş için en avantajlısı hangisi?
    Bir de bu iki makinanın orjinal kartuşlarını alsam bana kaç sayfa baskı sağlar?

Bu sorularıma cevap bulursanız sevinirim. Tercihim illede bu iki makina olmak zorunda değil. Hepsiburada'da ikisinin de fiyatı aynı olduğu için yazdım (189$) İlk tercihlerim bu makineler olmak üzere zorlanmış 300$'lık bir bütçe de söz konusu olabilir. Ama çok fazla zorlamak istemiyorum. Değerse alırım.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• samsung
  • samsung tavsiyem olur arkadasım. bence xeroxtan daha kaliteli bi yazıcı kesinlikle
  • ikiside aynı yazıcı sadece isimleri farklı

xeroxta olur samsungda

ben 2 tane samsung bi tane xeroz aldım arkadaşlara

tek fark samsung daha ucuz

samsungu tercih et
  • Ben de bu tarz bir yazıcı almayı düşünüyorum. Samsung olabilir fakat bu modellerde toner dolumu mümkün olabiliyor mu acaba? Sonra orjnalini almak zorunda kalmayalım da. Ayrıca Samsung Mavi bilgisayarda daha ucuzmuş: Samsung SCX-4100
  • ya bana da yazıcı lazım ama ben kesin düşündüğün samsung scx 4100 de bundan daha iyi bir model var ise yardımcı olursanız hani sevinirim.
  • @join arkadaşım ben bu fiyata bundan daha iyi model göremedim.

@cozger teşekkürler. Gerçekten mavi bilgisayarda daha ucuzmuş 177$+kdv = 310YTL

Ama şimdi gözümü Samsung SCX 4521F'ye diktim.

Arkadaşlar gerçekten bu modellerin toner dolumunda sorun yaşar mıyız bilen biri tyazsın yaw
  • biz samsung 4216f dan çok sattık ordan biliyorum çok fonksiyonlu lazer yazıcıdır kendisi

XEROX WORKCENTER PE114E zaten bu modeli samsung üretiyo ondan çok benziyo ürünler birbirine

ama kesinlikle samsung al zaten asıl üreticisi o
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.