Şimdi Ara

SAMSUNG SCX 4521F LAZER TARAYICI KİLİTLİ HATASI BAŞKA YERDE CEVAP BULAMAZSINIZ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
23.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAMSUNG SCX 4521F LAZER yazıcı başbelası bir sorunu "tarayıcı kilitli" uzun çalışmalardan sonra samsung teknik servisinin bile cevap veremediği çözümü buldum.Bütün interneti aradım yerli yabancı hiçbir sitede cevap bulamadım.
    Bu hatayla karşılaşırsanız arkadaşlar turuncu renkli "dur/temizle" tuşuna 10 sn. basın.Sorununuz çözülecektir.Vatana millete hayırlı olsun :)

MCP

• ::)
    PLASTİK YIĞINI SAMSUNG AT ÇÖPE BENCE
  • Peki ne önerirsiniz arkadaşım??
  • Vay be! Reis sağol yaa.Gerçekten de biraz önce aynı sorunla karşılaştım ve bu şekilde çözdüm.Yalnız işlemi yaptıktan sonra cihazı kapatıp açmam gerekti çalışması için,yoksa düz çıkarıyordu.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dommebeli -- 22 Haziran 2010; 12:13:56 >
  • saol kardeş tamamdır
    uyguladım çok feci oldu...
  • teşekkürler
  • kardeşim çok saol eline emeğine sağlık +rep[ :'(]
  • ben denedim çözülmedi valla 1 haftadan fazladır tarayıcı kilitli diyip duruyor
  • arkadas tesekkür ediyorum 1 dakikada sorun çözüldü
  • Arkadaşlar bende samsung 4521 kullanıcısım ve plastik yığınıda olsa makinamdan oldukça menmunum.
    Burada tartışma pek uygun gelmedi bana.Sorunu olan yazar.Konu hakkında bilgi sahibi bir arkadaş cevap verirse bizlerde faydalanırız. tartışma yoluyla kalp kırılmasa iyi olur düşüncesindeyim.
    Geçenlerde formun bir sayfasında arkadaş renkli yazıcı için toner ayarını sonuna kadar açtım demiş.
    4521 lerde makinadaki açık koyu normal ayarından başka kartuş üzerinde yapılan bir ayar varmıdır?
    Bilen biri cevaplarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çetin68

Arkadaşlar bende samsung 4521 kullanıcısım ve plastik yığınıda olsa makinamdan oldukça menmunum.
    Burada tartışma pek uygun gelmedi bana.Sorunu olan yazar.Konu hakkında bilgi sahibi bir arkadaş cevap verirse bizlerde faydalanırız. tartışma yoluyla kalp kırılmasa iyi olur düşüncesindeyim.
    Geçenlerde formun bir sayfasında arkadaş renkli yazıcı için toner ayarını sonuna kadar açtım demiş.
    4521 lerde makinadaki açık koyu normal ayarından başka kartuş üzerinde yapılan bir ayar varmıdır?
    Bilen biri cevaplarsa sevinirim.

kartuş üzerinden yapabilecegin tek ayar manyetik bıçagının ayarıdır ama bunu pek tafsiye etmem özellikle renkli makinelerde........sebebi ana renkleri tek yazdırdıgın zaman güzel bi görüntü alabilirsin ama iş renk karıştırıp ara renklere gelince istenilen rengi alamayabilirsin ayrıca manyetige toneri kalın saracagı için drumun ömrüde azalır........

• arkadaslar bu makinada scx 4521f, kartus olmadan tarayici olarak kullanamazmiyiz makinayi ?
  • allah razı oolsun kardeş.emeklerine sağlık valla oldu hem de hiç uğraşmadım :))
  • Tarayıcınızı temizlemek için, meraktan vs. herhangi bir nedenden açtıysanız. tarama yapılan camın altında boydan boya demir bir çubuk göreceksiniz. Büyük ihtimal yerinden oynattınız. Onu düzeltirseniz sorun kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voswos -- 26 Ağustos 2013; 4:24:59 >
  • Lütfen yardım... İnternette bulduğum herşeyi denedim 10 sn. tuşa bastım, çubuğu düzelttim, kilit anahtarı aradım ama yok sürekli "TARAYICI KİLİTLİ" ikazı alıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Denedim Aynı Hata aynı hata Niye Çözülmüyor? 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.