Bildirim
samsung scx3200 yazıcı çalışıyor tarayıcı çalışmıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
güncel -
Bu şekilde çalıştırmak için tüm yazılımları kurmak gerekli.sadece printer olarak tanıtım yaptıysanız PC aktif olmaz.Bağlantı şekli USB dir değil mi? -
aynen bende samsung scx 4828 laser yazıcım var ondada aynı sorum yazıcı çalışıyor ama kimlik kopyalama veya taryıcı özelliği çalışmıyor resmi göstermiyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 21 Eylül 2013; 9:15:24 > -
quote:
Orijinalden alıntı: 06ensar
aynen bende samsung scx 4828 laser yazıcım var ondada aynı sorum yazıcı çalışıyor ama kimlik kopyalama veya taryıcı özelliği çalışmıyor resmi göstermiyor..
simsiyah yada bembeyaz mı yapıyor yoksa ? hic mi yapmıyor hataya mi düşüyor ? ayrıntılı sorundan bahsederseniz yardımcı olayim ? -
quote:
Orijinalden alıntı: netpolicer2
quote:
simsiyah yada bembeyaz mı yapıyor yoksa ? hic mi yapmıyor hataya mi düşüyor ? ayrıntılı sorundan bahsederseniz yardımcı olayim ?
mesela tarayıcıyı çalıştırıyorum tarama yapıyor ama resim yerine bembeyaz bir sayfa çıkıyor..bu kimlik fotokopi çekmeye kalktığımdada bembeyaz sayfa çıkıyor geriye.. -
quote:
quote:
quote:
simsiyah yada bembeyaz mı yapıyor yoksa ? hic mi yapmıyor hataya mi düşüyor ? ayrıntılı sorundan bahsederseniz yardımcı olayim ?
mesela tarayıcıyı çalıştırıyorum tarama yapıyor ama resim yerine bembeyaz bir sayfa çıkıyor..bu kimlik fotokopi çekmeye kalktığımdada bembeyaz sayfa çıkıyor geriye..
o zaman tarayıcı kablosunda sıkıntı var değiştirmek isterseniz ? o kablodan bulmanız gerek ilk önce. saygılar.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
mesela tarayıcıyı çalıştırıyorum tarama yapıyor ama resim yerine bembeyaz bir sayfa çıkıyor..bu kimlik fotokopi çekmeye kalktığımdada bembeyaz sayfa çıkıyor geriye..
o zaman tarayıcı kablosunda sıkıntı var değiştirmek isterseniz ? o kablodan bulmanız gerek ilk önce. saygılar.
o kabloyu ben kendim değiştirebilirmiyim..? teşekkürler ilginize.
-
gerçekten ilginç -
Biraz konu hortlatma olucak ama bende de aynı sorun vardı kablosunu değiştirdim düzeldi. Şuan Scan edebiliyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X