Şimdi Ara

samsung scx3200 yazıcı çalışıyor tarayıcı çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
6.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • samsung scx3200 yazıcı çalışıyor tarayıcı çalışmıyor.tara ve başlat tuşlarına basıyorum tık yok.bi çözüm yolu yok mu ?

• güncel
  • Bu şekilde çalıştırmak için tüm yazılımları kurmak gerekli.sadece printer olarak tanıtım yaptıysanız PC aktif olmaz.Bağlantı şekli USB dir değil mi?
  • aynen bende samsung scx 4828 laser yazıcım var ondada aynı sorum yazıcı çalışıyor ama kimlik kopyalama veya taryıcı özelliği çalışmıyor resmi göstermiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 21 Eylül 2013; 9:15:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

aynen bende samsung scx 4828 laser yazıcım var ondada aynı sorum yazıcı çalışıyor ama kimlik kopyalama veya taryıcı özelliği çalışmıyor resmi göstermiyor..

simsiyah yada bembeyaz mı yapıyor yoksa ? hic mi yapmıyor hataya mi düşüyor ? ayrıntılı sorundan bahsederseniz yardımcı olayim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: netpolicer2

quote:

aynen bende samsung scx 4828 laser yazıcım var ondada aynı sorum yazıcı çalışıyor ama kimlik kopyalama veya taryıcı özelliği çalışmıyor resmi göstermiyor..

simsiyah yada bembeyaz mı yapıyor yoksa ? hic mi yapmıyor hataya mi düşüyor ? ayrıntılı sorundan bahsederseniz yardımcı olayim ?

mesela tarayıcıyı çalıştırıyorum tarama yapıyor ama resim yerine bembeyaz bir sayfa çıkıyor..bu kimlik fotokopi çekmeye kalktığımdada bembeyaz sayfa çıkıyor geriye..
  • quote:

quote:

quote:

mesela tarayıcıyı çalıştırıyorum tarama yapıyor ama resim yerine bembeyaz bir sayfa çıkıyor..bu kimlik fotokopi çekmeye kalktığımdada bembeyaz sayfa çıkıyor geriye..

o zaman tarayıcı kablosunda sıkıntı var değiştirmek isterseniz ? o kablodan bulmanız gerek ilk önce. saygılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

o zaman tarayıcı kablosunda sıkıntı var değiştirmek isterseniz ? o kablodan bulmanız gerek ilk önce. saygılar.

o kabloyu ben kendim değiştirebilirmiyim..? teşekkürler ilginize.

• gerçekten ilginç
  • Biraz konu hortlatma olucak ama bende de aynı sorun vardı kablosunu değiştirdim düzeldi. Şuan Scan edebiliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.