Şimdi Ara

Samsung SII & LG920

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy S II I9100 16GB & LG P920 Optimus 3D

arkadaşlar sizce hangisi?

• Optimus 3D elbette daha iyi. Ama LG'nin yazılım konusundaki tutarsızlığından dolayı Galaxy S II diyorum.
  • Çok zor bir soru ama ben olsam 3D alırdım
  • Optimus 3D
  • Genel olarak artıları eksileri bi kenara koyunca SGS 2 tabiki. Ama telefondan beklentilerinize de bağlı.
  • Tabi ben, bu iki telefonu kıyasladım ama siz olsanız SII yada 3D ile hangi telefonu kıyaslardınız. Ben 3D ile SII arasında özellik olarak bir fark göremedim. 3D'nin artı bir fonksiyon olduğunu düşünüyormusunuz yoksa bu özellik telefonu kasarmı acaba, tek korkum bu.
  • iPhone 4 & Sony Ericsson ARC & Samsung SII kıyaslamamda galip gelen SII oldu. Daha sonrasında bulduğum 3D ile SII arasındaki kıyaslamam sonrasındaki durum budur. Başka seçenek var mı sizce?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxu Tab S7 FE
    5 ay önce açıldı
    **SAMSUNG N710**
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Telefonu ne amaçla kullanacağınız burda devreye giriyor. Bence SII ama. 3D bence hâlâ gereksiz bir teknoloji.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mebrar -- 15 Eylül 2011; 10:26:19 >
  • optimus 3D'de ddr2 ram kullanışmış ve çift çekirdekli işlemcisi var.. Su an geçemiyor sgs2 3D'yi.. Yeni teknoloji yeni tat yeni heyecan.. Bir o kadarda kaliteli.. Tavsiyem 3D.
  • ddr2 ram, çift çekirdek işlemci, gözlüksüz 3d izleme imkanaı ve 3d kayıt özelliği ile tavsiye edeceğim smartphone olur optimus 3d
  • SII tabikide
  • gözülsüz 3d telefonmu çıktı yuh lan
  • yani 3D'nin islemci ve ram olayi ozelliginden oturu SII deki 1.2 islemci ve 1gb raminden ustunmudur diyosunuz. Ben ikisinide cift cekirdekli diye biliyordum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.