Şimdi Ara

Samsung Sizce İadeyi Kabul Eder Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İki gün önce s25 modeli elime ulaştı ancak telefonun kamerasından hiç memnun değilim, a52s bile çok daha net ve detaylı fotoğraflar çekebiliyordu.

Telefonu iade etmek istiyorum, müşteri temsilcisi ile görüştüğümde kullanmış olsanız dahi 14 gün içerisinde iade edebilirsiniz dendi. Telefonu sim kart takarak kullanmıştım. Sizce iademi kabul ederler mi, göndermeli miyim?

• Iade politikasini incelediniz mi hocam, muhtemelen orda yaziyordur. Bir de diyelim ki samsung bu telefonu aldi, sonucta 2. el oluyor baskasina satamaz bir daha. Ne yapiyor bu telefonu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunsuz iade alırlar.

Konu kilit.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • holdenvstyler H kullanıcısına yanıt

İnceledim hocam hocam net bir bilgi göremedim, müşteri temsilcisi de konuda belirttiğim gibi kullanmış olsanız bile iade edebilirsiniz dedi. Tecrübesi olan varsa diye foruma da danışmak istedim.

• Hocam, kamera icin bence 1 2 guncelleme ile iyilestirme yaparlar. Ben de s25 plus aldim, kamera acikcasi beni de cok etkilemedi.

Hocam etkilemeyi geçtim baya bildiğiniz kamerası kötü. S24 telefonu sıfırlamadan önce ikisini yan yana koyup test ettim ön ve arka kamerada ciddi bir kalite kaybı mevcut. Emin değilim güncelleme ile düzelip düzelmeyeceğinden.

• Arkadasimda da s24 plus var, onla s25 plus i kiyasladim bana da s24 daha iyi geldi. Ama kagit uzerinde ayni gorunuyorlar, lensler mi farkli yoksa yazilimla duzelir mi bilmiyorum. Ben cok kamera insani olmadigim icin umursamadim acikcasi, eger s24 plus snapdragon olsaydi onu alacaktim. Onun da islemcisi hosuma gitmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Muhtemelen bu cilt tonunu daha doğal göstermek için kameralara getirdikleri bir yenilik vardı hocam ProVisual mı neydi adı. Bu özellikten kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.

Onu da onlar düşünsün. Ne yapıyorlarsa yapsınlar. Kanun var 14 günde iade alacaklar.

• S23le kıyaslamalarını birkaç yerde gördüm ve baya baya geriydi ki s23 de kamera anlamında eleştirilmişti. S25 baya kötü olmalı bu durumda. Kamera anlamında nasıl geriye gitmeyi başarabilir ki bir firma?

fabrikaya götürür ne kaybedecek ki, imei yi değiştirip yeni bir seri numarası ile piyasaya sürer
    kendi ürünü sonuçta

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt

Bu denli uğraşacaklarını sanmıyorum telefonda hata vs yoksa kutuyu tekrar eski haline getirip başkasına sıfırmış gibi satarlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.