Şimdi Ara

Samsung sl m2070fw yazıcı için bitmeyen kartuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıkta ki makinayı satın aldım fakat toneri 100tl ve bu toner beni bir hafta idare edebiliyor bu yüzden olur ise bitmeyen kartuş sistemini montajını yaptırmak istiyorum

Bu makinaya bitmeyen kartuş sistemi kurulabilir mi?
    Kurulabilir ise kurabilicek montajını yapabilicek birini tanıyor musunuz İstanbul'dayım gelip yapabilir ise yapsın

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yapılmaz.
  • PoweRuKaLa P kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz için teşekkür ederim,bunun dışında bana bitmeyen kartuş sistemine uygun bir cihaz soylermisin ,

Aradığım özellikler ,hızlı fotokopi çekmesi ,kartuş maliyetinin ucuz olması bukadar aslında sadece kimlik fotokopisi ve bir kaç evrak çekiyorum ,renkli olsa da olur olmasa da olur

• PoweRuKaLa P kullanıcısına yanıt
    Tavsiye ettiğin toneri aldım ,tam bir rezalet boya akıtıyor ve kötü çıkıyor ,50tl yi çöpe attım sayen de

• Hocam yazıcıya reset yazılımı atılıyor. Reset yazılımı atıldıktan sonra toner üzerinde olan çip devre dışı kalıyor. Sonrasında istediğin bi yerde 15-20 tl ye dolum yaptırabiliyorsun. Ayrıca o model MLT-111 Toner kullanır MLT-101 İle aynı tonerdir ama sadece çip farkı vardır. Yazılım atıldığı için çip devre dışı kaldığından MLT-111 yerine MLT-101 tonerde alıp kullanabilirsin. MLT-111 ile MLT-101 arasında hem orjinalde hem muadilde %50 fiyat farkı vardır. En uygun bu şekilde kullanabilirsin.İstersen uzak bağlantı ile yazıcınızın reset yazılımını atarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tanklı yazıcıda HP vs EPSON
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.