M80C model numarasını taşıyan yeni Smart Monitor M8, şık ve ince tasarıma sahip ve 4K çözünürlüğü destekleyen iki farklı ekran boyutuyla geliyor. Gün ışığı mavisi, bahar yeşili, gün batımı pembesi, sıcak beyaz renk seçenekleri olan monitör, dikey olarak kullanılabiliyor ve eğim destekli yüksekliği ayarlanabilen stand, kullanıcıya en iyi açıyı sunuyor. Yerden tasarruf etmek, dağınıklığı ortadan kaldırmak için VESA montaj uyumluluğu standartlarını da karşılıyor.
Smart Monitor M8, akıllı ev cihazlarını bağlamanızı, kontrol etmenizi ve yönetmenizi sağlayan dahili SmartThings Hub ile geliyor. SmartThings ve Smart Hub dahil monitörün öne çıkan uygulamalarının çoğu uzaktan kumanda olmadan da; mouse ile kontrol edilebiliyor. Smart Hub aracılığıyla Amazon Prime, Netflix, YouTube ve diğer akış hizmetlerine erişilebiliyor. Yeni İçeriklerim özelliği, bir bakışta faydalı bilgiler sağlıyor. Monitör, bekleme modundayken ve düşük güç Bluetooth üzerinden kayıtlı bir telefon algıladığında kullanıcının kişsel fotoğraflarını, programını ve daha fazlasını ekranda gösteriyor. Telefon kapsama alanı dışa çıktığında monitör tekrar kendini bekleme moduna alıyor.
2K çözünürlüğünde, Google Meet gibi video konferans uygulamalarıyla çalışan ince küçük web kamerayla gelen Smart Monitor M8, kişisel verileri şifreleyen ve saklanan dosyaları cihazın ana işletim sisteminden izole tutan güvenlik özelliği Samsung Knox Vault ile geliyor.
Samsung, monitörün fiyatı ve çıkış tarihi hakkında bilgi paylaşmadı.
Bende 2022 sürümü 43" 4K modeli var, Samsung LS43BM700 43”, hesaplı oldu ve çok da memnunum. Yazılım, Oyun ve Tasarım için gayet iyi. Bunlar LED diye geçiyor ama LED değil, LCD.
43 modelini alıp iade etmiştim. Hdr için parlaklık düşük, çok fazla ghosting vardı. Ve hareketli görüntülerde frame drop gibi takıla takıla ilerleme oluyordu görüntü iyileştirme açmadan geçmiyordu. Düşünce güzel ama daha gelişmiş özellik lazım en azından m7 43 fiyatı ile kurtarıyordu. Ya m8 in fiyatı. 12 15 bin arası gidiyor ve bence değmez.
Asıl yenilik g7 g6 serisinde bu sene. İkisine de kumanda ve smart eklendi işletim sistemli artık. Ve g6 da bile 600 nit parlaklık var. G6 2k 240hz va g7 4k 144hz ips panel olacak.