Şimdi Ara

samsung smart sinema 200 film hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • samsung smart sinemada 200 film hediye ye nasıl aktive edicez ?

• Samsung Smart sinemaya tıklıyorum fakat karşıma şöyle bir yazı çıkıyor sonra beni ana menüye gönderiyor..

''Samsung Smart Sinema içerikleri sadece Samsung akıllı telefon,tablet ve Smart Tv kullanıcıları tarafından görüntülenebilir.'' Konu hakkında bilginiz var mı?
  • galaxy note 2 dede aynı sorun var..çözebilirseniz haber verirseniz sevinirim..
  • Ben tv den öyle bir yer bile bulamadım. Your videos var ordan da zaten oynatma seçeneği yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buldum arkadaşlar. Samsung Apps in içinde Samsung Smart Sinema uygulaması olarak geçiyor. Ücretsiz ve öde izle seçenekleri mevcut. Bir kaç belgesel bedava, ücretsiz filmlerden sağlam 10 15 film var gerisi leş.

Ücretlilerin çoğu iyi filmler.
  • Üyelik sözde ücretsiz. 1 yıl boyunca Hemen seyret bölümündeki Filmleri ücretsiz izleyebiliyorsunuz. İzle öde bölümünden ise kredi kartı ile film satın alabiliyorsunuz. Satın alınan film 3 gün için kiralanmış oluyor. 1 yıl dolunca üyelik aktivasyonu yaptığınız cep telefonu faturasına aylık 4TL sinema üyeliği bedeli ekleniyor. Hemen izle bölümündeki filmler çok sık güncellenmiyor. Uzun süre aynı filmler duruyor. Üyelikten çıkmak için 6662'ye IPTAL yazıp SMS gönderiyorsunuz. Ben üyeliğimi iptal edince filmlerin çoğu değişti. Demek ki arada üye olup tekrar çıkmak iyi olacak :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 yıllık blu tv kod
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.