Şimdi Ara

samsung smart tv hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bir kac gun once 40es7000 aldim tv cok iyi sorun yasamadim fakat evde wifi net mevcut degil cevremde cok var ama sifreli hepsi, acik olsa bile girmek istemiyorum baskasinin internetine kisacasi net olmaxigi icin smart ozelligini hic kullanamiyorum sizden ricam tv de camera uygulamasi bile yok ben bunu tv ye yuklemem icin internet bagli olmak zorunda mi yoksa baska bir yerden indirip flash yoluyla atabilirmiyim. Yani boyle indirebilecegim site var mi samsung apps te bulamadim ben, telefon icin var hep.
    Yazim hatasi varsa affola telden yaziyorum. Umarim demek istedigimi anlatabilmisimdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• telden yazdığına göre internetin mevcut. telefonunun destekliyorsa internet erişimini paylaşıma aç olsun bitsin. bende d5500 var. usb den ancak yazılım güncellemesi yapılıyor. şimdiye kadar program yükleme diye birşey duymadım. umarım bu sorununu çözer
  • Tv deki samsung apps ten indirmemiz gerekiyor heralde sadece ama bende wifi falan yok xiye yukleyemedim. Telefonum galaxy s3 nasil netini paylasima acabilirim bilmiyorum hocam yardimci olursan sevinirm. Cevabin icin tesekkur ettim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alle33

Tv deki samsung apps ten indirmemiz gerekiyor heralde sadece ama bende wifi falan yok xiye yukleyemedim. Telefonum galaxy s3 nasil netini paylasima acabilirim bilmiyorum hocam yardimci olursan sevinirm. Cevabin icin tesekkur ettim .

bende lg p720 max var. s3 ile hemen hemen aynı dönemde çıktılar.
    benim cihazda kablosuz ağ ayarları bölümünde Taşınabilir Ortak Erişim Noktası var oradan açıyorum.
    senin cihazda da mutlaka vardır. benzer bir isinmlendirme olması gerek.
    az kurcalarsan sonuç alacağından eminim.
    hadi kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung smart tv için ıp tv
    9 yıl önce açıldı
    Samsung Smart TV Açılmıyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.