Şimdi Ara

samsung ssd840 pro donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar ssd aldiktan sonra sıfırdan win8.1 kurdum ssd nin ozelliklerini daha iyi tanimlamak icin samsung magician yazilimini yukleyip guncelledim daha sonra bilgisayar donmaya basladi. Herhalde 8.1 ile uyum saglamadi dedim win7 kurdum.herseyi yukledim guncelledim(anakart-ekran karti vs) hersey yolundaydi tekrar ssd samsung magician kurdum yine donmaya başladı.hatta donmadan programlardan zorla kaldirdim.kaldirinca problem yok gibi 2 gundur kullaniyorum
    ama bir donanim neden kendi sürücüsuyle uyum saglamaz yoksa ssd demi sikinti var yeni aldigim icin iade etmelimiyim
    baska forumlardada ayni sorunu paylasan biri vardi ama cevap verilmemis
    sizce sıkıntı nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tunga83 T kullanıcısına yanıt
    Donanımsal bir sıkıntı olması lazım imkanın varsa iade/değişim şart. win8.1 ile ben kaç aydır kullanıyorum en ufak donmayı bırak fişek gibi uçuyor pc 4-5 saniyede açılıyor ve yine 4-5 saniyede kapanıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 26 Mart 2015; 13:19:38 >
  • Calismasi normal aslinda ne zaman samsung magician yazilimini yukluyorum o zaman donuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi göbek bağımı kendim kestim yabancı forumlardan araştırıp buldum.Belki bazı arkadaşlarada faydası olur işini görür diye yinede çözüm yolunu yazacagım. Forum malasef deneyip sonucu buraya yazmaya erinmiş ve kapanmamış konularla dolu...
    Çözüm: DVD (optik) sürücünüzün sata kablosunu Sata 2 ye bağlayın yani ssd ile aynı sata serisinde olmasın.bende işe yaramıştır..Teşekkürler konu kapanabilir...
  • Çözmüş olmanız güzel. Ama güncel anakartlarda artık tüm portlar Sata 3.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Çözmüş olmanız güzel. Ama güncel anakartlarda artık tüm portlar Sata 3.

eyvallah onlarda optik sürücü için sata 2 kablosu takarak kullanırlar sonuçta destekler ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxy Tab 3 T210 8GB 7
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.